Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen ligger i huvudbyggnaden.

Rumsstorlek: ca 23-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enkelrum

Enkelrum men ingen uteplats. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd för ett barn som delar säng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Små badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 person, varav 1 barn.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenheter i etage med markterrass eller delad uteplats. Sovrummet ligger en trappa upp mer och nås via en smal trappa . På entréplan ligger kök och badrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen är belägna i sidobyggnaderna.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med markterrass med poolutsikt. En dubbelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Minikök med kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Enrumslägenheterna ligger i sidobyggnaden.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Bacoli, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med inbyggd balkong med höga väggar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Rummen ligger på de övre våningarna i huvudbyggnaden.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumssviter

Trerumssviter med stor balkong eller terrass med poolutsikt. Sviterna har två separata sovrum samt ett vardagsrum. En dubbelsäng i varje sovrum. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Enkelt minikök med kylskåp, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Sviterna ligger i huvudbyggnaden

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong och poolutsikt. Ett sovrum samt ett minikök. En dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp, en kokplatta, brödrost, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork.Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Lägenheterna ligger på översta våningen i sidobyggnaden och har snedtak.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.