Rumstyper på Bacoli

Dubbelrum

Dubbelrum som ligger i huvudbyggnaden, med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enkelrum

Enkelrum med dubbelsäng för en vuxen och ett barn som delar säng. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Små badrum med dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 person, varav 1 barn.

Enrumslägenhet i etage

Ljusa enrumslägenheter i etage som ligger i markplan i sidobyggnaderna. Sovrummet ligger på övervåningen med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar. På bottenplan ligger kök och badrum. Kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass eller delad uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Ljusa enrumslägenheter som ligger i markplan i sidobyggnaden. Lägenheterna har en dubbelsäng och minikök. Kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum som ligger på de övre våningarna i huvudbyggnaden. Rummen har dubbelsäng och olika inredning. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Inbyggd balkong med höga väggar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumssviter

Ljusa trerumssviter som ligger i huvudbyggnaden. Sviterna har två separata sovrum med en dubbelsäng i varje rum samt ett vardagsrum. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Enkelt minikök med kylskåp, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Stor balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Ljusa tvårumslägenheter som ligger på översta våningen i sidobyggnaden och har snedtak. Lägenheterna har ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar samt minikök. Kylskåp, en kokplatta, brödrost, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.