Dubbelrum

Dubbelrummen ligger i huvudbyggnaden och har en dubbelsäng eller två separata sängar. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enkelrum

Enkelrum med dubbelsäng för en vuxen och ett barn som delar säng. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Små badrum med dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 person, varav 1 barn.

Enrumslägenhet i etage

De ljusa enrumslägenheterna i etage ligger i markplan i sidobyggnaderna. Sovrummet ligger en trappa upp med en dubbelsäng eller två separata sängar. På entréplan ligger kök och badrum. Kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass eller delad uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenheter

Ljusa enrumslägenheter som ligger i markplan i sidobyggnaden. En dubbelsäng. Minikök med kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

De större dubbelrummen ligger på de övre våningarna i huvudbyggnaden. Rummen har dubbelsäng och unik inredning. Möjlighet till extrabädd ii bäddsoffa. Kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Inbyggd balkong med höga väggar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumssviter

De ljusa trerumssviterna ligger i huvudbyggnaden. Sviterna har två separata sovrum med en dubbelsäng i varje rum samt ett vardagsrum. Enkelt minikök med kylskåp, vattenkokare och brödrost samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Stor balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

De ljusa tvårumslägenheterna ligger på översta våningen i sidobyggnaden och har snedtak. Lägenheterna har ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två separata sängar samt ett minikök. Kylskåp, en kokplatta, brödrost, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.