Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enkelrum

Enkelrum, utan uteplats. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i befintlig säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Litet badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 person, varav 1 barn.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med markterrass och poolutsikt. Lägenheterna ligger i hotellets sidobyggnad. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med markterrass eller delad uteplats. Lägenheterna ligger i hotellets sidobyggnad. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök och ett badrum med hårtork, dusch och wc. Minikök med kylskåp, en kokplatta, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Tv med internationella kanaler. En trappa upp finns ett sovloft som nås via en smal trappa. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Bacoli, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med inbyggd balkong med höga väggar. Rummen ligger på de övre våningarna i huvudbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumssvit

Trerumssvit med stor balkong eller terrass och poolutsikt. Sviterna ligger i hotellets huvudbyggnad. Två sovrum och kombinerat vardagsrum/minikök. En dubbelsäng i varje sovrum. Minikök med kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 53 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och poolutsikt. Lägenheterna ligger på översta våningen i sidobyggnaden och har snedtak. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en dubbelsäng. Minikök med kylskåp, en kokplatta, brödrost, vattenkokare samt enklare köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.