1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Revekka

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Paul,
Göteborg

+
Den lugna och familjära stämningen samt läget i byn.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Birgitta,
Västerås

+
Den otroligt trevliga och serviceinriktade personalen, den fantastiska trädgården och mysiga lägenheten.
-
En mikrovågsugn.

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Anita,
Stockholm

+
Personal, rum, trädgården, läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Kerstin,
Kungälv

+
Att det är så unikt med en underbar trädgård, fina lägenheter. Genomtänkt inredning in i minsta detalj. Trevlig och tillmötesgående värdfamilj.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Thomas,
Linghem

+
Det lugna och fina läget mitt i Platianias
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Madeleine ,
Oxelösund

+
Familjära aldrig blivit så väl bemötta som på revekka. Familjen och städningen va så bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Kjell,
Piteå

+
En oas mitt i det pulserande Platanias
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Lili-Anne,
Dyltabruk

+
allt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Margareta,
Mockfjärd

+
nära till havet och samhället
-
Har inga förslag

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Marianne,
Örebro

+
Trevligt värdpar. Underbar trädgård. Tyst och lugnt. Nära till havet. Tillgång till pool
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

63 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-03

Inlägg av Kerstin G Kungälv, Sverige

Vi älskar Revekka Apartments!

5:e året och vi njuter av denna harmoniska och, in i minsta detalj, genomtänkta miljö. Både i den underbara trädgården och i den fina och rymliga lägenheten. Det är så välgörande, estetiskt och vackert. Nära till bad i havet eller i poolen vid Gregory´s trevliga taverna. Nära till restauranger och affärer i centrala Platanias. Revekka, Stefanos, Maro och George....finare värdfamilj finns inte för oss. Så vänliga och lyhörda. Edit med mamma och mormor räknar med att återkomma sommaren 2019!

 
2018-08-31

Inlägg av AnnikaMarie Varberg, Sverige

Ett litet familjeägt hotell, med ett stort hjärta!

Åkte till Kreta för att överraska barn och barnbarn! En ö vi varit på så många gånger förut, dock aldrig i det turisttäta Platanias...Revekkas apartments gjorde hela resan!!! En rofylld oas, som gav oss ett lugn och en harmoni utöver det vanliga! Stora lägenheter, nästan alla med fler balkonger/terasser än en. Vi hade tre (!). SKINANDE RENT och med så många fina detaljer att vi bara gick runt runt och kunde inte se oss mätta! Vi fick ett varmt personligt välkomnande av familjen och Revekka själv hade kokat fikonmarmelad och ställt in i kylen! I kylen stod också diverse drycker. Ja, vi trivdes så bra att vi tillbringade mer tid i boendet än vi någonsin gjort förut! Den välskötta trädgården, en liten botanisk trädgård, där massor av lyktor tändes upp varje kväll och näckrosdammen som gav stillhet..ALLT var fantastiskt fint och det var en lisa för själen att bo där..som en retreat. Rekommenderas å det varmaste! Finns i Apollos program och på airbnb. TACK från Annika o Martin från Sverige. Hoppas verkligen få träffa er igen! <3

 
2018-07-24

Inlägg av 847dags Stockholm, Sverige

Super!

Bara att instämma i övriga omdömen, supermysigt hotell med fantastisk trädgård, lugnt beläget mellan huvudgatan och stranden. Var där med familj på 25 personer uppdelat på 8 lägenheter i åldrar 1-83. Samtliga resenärer var supernöjda.

 
2018-06-29

Inlägg av Mari B Malmö, Skåne Län, Sweden

En Oas

Ännu en gång var jag i min oas för att tanka, ännu en gång fick jag möta familjen som man känt i många år och som ger så mycket av sig själv, kommer aldrig att lämna min oas som ger mig så mycket Ska man njuta av sitt morgon kaffe så är Revekka ett super hotell att göra detta på med havet som skymtar i mellan palmer och ljud från hundar och någon som småpratar eller ägaran som pysslar runt bland en fantastisk flora.. Ge dig tid att stanna tiden för en stund på Revekka med ditt morgon kaffe

 
2017-09-20

Inlägg av carina j Göteborg, Sverige

Litet paradis

Fantastiskt ställe. Ett litet paradis mitt i Platanias. Lugnt o tyst men bara 150 meter till stora gatan. Massor av shopping och restauranger. Fantastisk trädgård. Familjen som driver det är underbara.100 meter till milslång sandstrand.