Kundomdömen om Revekka

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 150 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,9 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Agneta,
Karlskrona

+
Underbart läge, vacker trädgård och trots närheten till centrum tyst och avkopplande. Trevligt poolområde med strand. Rent och snyggt! Bästa hotellet på våra olika resor
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

Andreas,
Visby

+
Den mysiga känslan, närheten till stranden och den mysiga poolen. Lugnet.
-
Poolen skulle behöva fräschas upp lite.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Lili-Anne ,
Dyltabruk

+
litet och mysigt med mycket gräs och blommor
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

bo,
motala

+
Allt var toppen , ägarna/personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Kristina,
Vargön

+
Vi bodde i en superiorlägenhet och den var mycket trevlig med 2 badrum, 2 sovrum och ett loft med två sängar. Även 2 balkonger varav den ena var rejält stor och med ett tak av bougainvillea vilket gjorde den skuggig och skön. Personalen var väldigt trevliga och serviceinriktade.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-22


10 av 10

Maria,
Nykvarn

+
Bemötande Personlighet Lägenheternas särdrag Trädgården
-
Lite bättre knivar :)

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Ulf,
Rönninge

+
Litet personligt bra läge centralt charmigt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Så trevligt, lugnt och fint hotell. Nära till allt.
-
Skulle vilja ha en brödrost och bättre knivar i köket.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Peter,
Västerås

+
Lugnt och fridfullt med fin trägård
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

Kerstin,
Kungälv

+
En underbar miljö både ute och inne. Smakfullt och estetiskt in i minsta detalj. Rent och snyggt. Ägarfamiljen är mycket tillmötesgående och lyhörd.Trots närheten till Platanias livliga centrum är det lugnt och fridfullt i hotellets vackra trädgård. Stranden finns ett par minuter bort.För oss finns inget bättre än Revekka Apartments.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
6
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-25

Inlägg av 659kristinag Vänersborg, Sverige

Fantastiskt boende

Vi var ett gäng vänner som var här och bodde i en trerums Superiorlägenhet. Lägenheten var skinande ren, väldigt trevlig och med två sovrum och ett loft +2 badrum och två balkonger varav den ena var stor och hade ett tak av bouganvilla. Nära till strand och man kan bada i pool vid Gregorys om man vill och där kan man också äta en god lunch. Familjen som äger hotellet var mycket trevliga och hjälpsamma på alla sätt och vis. ett toppenställe!

 
2019-07-31

Inlägg av jokern70

En pärla

Mycket bra val av lägenhetshotell. Jättebra mottagande av ägarinnan. Vår lägenhet för 3 personer hade 2 våningar som var utmärkt för ett par med en dotter. Precis nedanför ligger Gregory's Beach Bar med antingen beach eller fräsch pool (även god mat). Utan att bli störd så ligger lägenhetshotellet nära huvudgatan. Inom 200m hittas både större supermarket och bageri (för nybakat till frukost). Våra varma rekommendationer. Definitivt stället om/när vi återvänder.

 
2019-07-09

Inlägg av Kerstin G Kungälv, Sverige

Vårt semesterparadis!

Ännu en gång har vi haft en underbar vistelse på välskötta Revekka Apartments. Två veckor i total harmoni på denna vackra plats. Trädgården som bjöd på stillhet, fågelsång, blomsterprakt och porlande vatten.Här tänds lyktor varje kväll. Lägenheten som är mycket trivsam och smakfull med vackra detaljer i inredningen. Städningen som får högsta betyg. Trots vår sena ankomst blev vi hjärtligt och varmt välkomnade. På bordet fanns frukter, blommor, jättegod hemlagad sylt och fina Revekka- tygkassar. Värdfamiljen med Stefanos,Revekka, Maro och Georgos är mycket tillmötesgående och omsorgsfull. Allt detta med närhet till både strand/pool med trevliga Gregory’s Taverna och till Platanias centrum några steg bort. För oss finns inget alternativ. Så Edit med mamma och mormor kommer tillbaka!

 
2019-06-24

Inlägg av Maria R

Magiskt

Rekommenderar verkligen detta boende. En fantastisk miljö, vacker trädgård och välkomnande värdfamilj. En oas med ett lugn och en genomtänkt design. Vi har varit många gånger på Kreta men aldrig mötts av denna härliga atmosfär tidigare. Blev positivt överraskade och miljön ger mer än de bilder som visas på Apollos hemsida. Kommer att åka tillbaka.

 
2018-10-03

Inlägg av Kerstin G Kungälv, Sverige

Vi älskar Revekka Apartments!

5:e året och vi njuter av denna harmoniska och, in i minsta detalj, genomtänkta miljö. Både i den underbara trädgården och i den fina och rymliga lägenheten. Det är så välgörande, estetiskt och vackert. Nära till bad i havet eller i poolen vid Gregory´s trevliga taverna. Nära till restauranger och affärer i centrala Platanias. Revekka, Stefanos, Maro och George....finare värdfamilj finns inte för oss. Så vänliga och lyhörda. Edit med mamma och mormor räknar med att återkomma sommaren 2019!