Kundomdömen om Panos Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

59 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
18
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-17

Inlägg av Sleven S Göteborg, Sverige

Toppläge.

Ett väldigt prisvärt hotell som är välstädat och mysigt. Ligger på en återvändsgata som är tyst. Stranden ligger bokstavligen talat utanför dörren på hotellet så man saknar inte en pool. Bra städning och snyggt och helt. Bra utrustat kök, finns det mesta och det vi inte hade fixade dom fram. Väldigt trevlig personal som tar hand om en på bästa möjliga sett. Ligger en kort promenad från alla restauranger och affärer. Mycket bra sängar som är lagom hårda. Dom har en underbar restaurang som ligger på beachen som har väldigt god mat och uppmärksammad personal. Minus sidan är att det är en väldigt liten dusch (jag är 190cm och 100kg) men man kan leva med det. Rekommenderas starkt.

 
2019-07-30

Inlägg av rebeccaalp Göteborg, Sverige

Superbra

Mysigt och trevligt hotell passade för hela familjen 2 vuxna 2 småbarn, utmärkt läge nära till havet gångavstånd till centrum med shopping och restauranger, supermarket överallt, Lidl 5 min gå väg. Ac va sådär men allt annat var bra.

 
2019-07-03

Inlägg av PerssonNiklas Mörrum, Sverige

Toppen

Läget kan inte bli bättre, krypavstånd till stranden! Rummen är små men fräscha. Personalen pratar dålig engelska men gör allt dom kan för att man ska ha det bra, min sambo frågade om hårfön och då ringde dom någon som körde dit och levererade en hårfön till rummet. Okeanides, restaurangen mellan hotellet och stranden har väldigt bra service och trevlig personal. Maten är god och portionerna är stora. Solstolar (2st) under parasoll för 6€ per dag.

 
2019-06-13

Inlägg av bapar2017 Stockholm, Sverige

Pensionär

Ett mycket trevligt hotell med fantastiskt läge vid havet! Samtliga rum har balkong med havsutsikt. Köksutrustningen är lite spartansk men går att göra en enklare frukost med. Sängarna är som vanligt lite hårda men dom fungerar utmärkt att sova på under ngn vecka. I övrigt finns det många bra matställen inom några hundra meter. Prova gärna Okeanides som ligger i anslutning till hotellet, där äter man god mat i rikliga portioner för en rimlig kostnad.

 
2018-08-20

Inlägg av irenegren61 Vellinge, Sverige

Läget perfekt

Bra hotel,mycket trevlig personal.Och ägarna av hotellet var trevliga o hjälpsamma, ett bättre läge e nog svår slagit,ligger alldeles vid stranden.Rumen ok,men där kunde funnits kaffekokare eller vattenkokare.Jag tycker att solsängarna skulle vara kostnadsfria eller billigare om man åt o drack på restaurangen.Dom var gratis om man åt dagens meny men de var dyrt och alldeles för mycket mat till att vara lunch,då vill man ha något lättare.