1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Almyra Hotel & Village

Bungalow för 1 person

Bungalow för 1 person omgivna av frodig grönska. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad, dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow omgivna av frodig grönska. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Extrabädd i form av vanlig säng. Vissa rum har en extrabädd som inte går att ta bort. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad, dusch och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt eller som vetter mot havet, eller terrass. Balkongerna varierar i storlek. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum i bungalow belägna i hotellets vackra trädgård. Rummen varierar i storlek, de mindre rummen har inget soffbord eller stolar. Extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad, dusch och wc. Hårtork. Markbalkong, delad uteplats eller markterrass. Terrasserna är inte privata utan placerade mellan rummen utan skiljevägg. Närliggande vägg framför markterrassen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter av hög standard och med varierande utseende och storlek belägna i sidobyggnad (liten väg emellan hotellet och sidobyggnaden) i närheten av den stora barnpoolen. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I lägenheterna finns minikök med kokplattor, kylskåp samt enklare köksutrustning. Mikrovågsugn finns att låna mot förfrågan (begränsat antal). Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkonger som varierar i storlek, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Lägenheterna ligger en trappa upp utan tillgång till hiss.
Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer