Numo Ierapetra Beach Resort

Numo Ierapetra Beach Resort är en stilfull oas för vuxna över 16 år. Hotellet är modernt och exklusivt med en vacker inredning i naturens egna färgskala. Njut av god mat, avkopplande pooler, träning och kanske en film under stjärnorna. Här kan du släppa allt, koppla av och bara vara.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-2 personer. Juniorsvit för 2-3 personer. Juniorsvit med privat pool, för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent och snyggt, och i övrigt ett väldigt fräscht och modernt trevligt hotell.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 262 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 160 m
Till centrum: 5,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Avkopplande pooler nära havet
Numo Ierapetra Beach Resort ligger direkt vid stranden, några kilometer utanför byn Ierapetra. Hotellet har två poolområden med varsin pool, varav en nere vid havet. I pool- & strandbaren Maré Maré serveras dryck och lättare rätter.

Njut av välsmakande mat
Hotellet erbjuder flera restauranger, alla med rätter tillagade av lokala råvaror, gärna efter recept med kretensiska rötter och där smakerna har en oväntad tvist.

Restaurangen Tamarisk serverar frukosten och middagen som buffé och lunchen beställs från en meny. À la carte-restaurangen The Coast by Tamarisk, med bara 7 bord, ligger vid havet och här kan du njuta av fisk- och skaldjursrätter kryddade med färska örter från hotellets trädgård. À la carte-restaurangen Menoa bjuder på det bästa från det kretensiska köket, allt tillagat av råvaror från Kreta. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna.

I barerna serveras allt från hälsosamma smoothies till utvalda viner och moderna cocktails. Missa inte det kretensiska kaffet i Kafenè där du även kan köpa med dig lokala delikatesser.

Aktiviteter och välmående
Det finns mycket på hotellet att njuta av och aktivera sig med. Spela tennis, träna i gymmet eller var med på yoga och pilates utan kostnad. Personlig tränare finns mot avgift. Möjlighet finns även till dyk- och snorklingslektioner mot avgift på hotellets dykcenter.

Vill du koppla av erbjuder hotellet massage och olika skönhetsbehandlingar mot avgift. Och vill du bara luta dig tillbaka en stund, njuta av stillheten eller en bra bok finns det flera sköna lounger på hotellområdet.

Övrigt
Wifi ingår över hela hotellet. Cykeluthyrning. Drygt fem kilometer till Ierapetras centrum med bil. Alla rumstyper ligger i tvåvåningsbyggnader.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.30-11.00 och middagen 19.00-22.30.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Ierapetra & Koutsounari

Almyra Hotel & Village

Gemytliga Apollo Mondo Family-hotellet Almyra Hotel & Village ligger som en oas i den orörda naturen, precis vid stranden i Koutsounari på Kreta. Här är det enkelt att bara vara, leka och må bra med familjen. För barnen lockar kanske Club Polly & Mino och Swim School by Apollo mest, medan de vuxna kanske frestas av bra träning med våra utbildade instruktörer och god mat och dryck i skuggan efter passet.

CHC Tylissos Beach

Tänk dig ett hotell med en egen sandstrand, ett poolområde med skuggande olivträd och bekväma dubbelrum. Allt detta kan du få på hotell CHC Tylissos Beach, som ligger strax utanför Ierapetra på södra Kreta. Åldersgränsen är 16 år för att bo på hotellet.