Rumstyper på Numo Ierapetra Beach Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller markterrass. På balkongen finns stolar och bord och på den inhägnade markterrassen finns stolar, bord och en dagbädd samt en grind. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomten, påfyllning mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till badrummet med tvättställ, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1- 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass. På balkongen finns stolar och bord och på den inhägnade markterrassen finns stolar, bord och en dagbädd samt en grind. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomten, påfyllning mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till badrummet med tvättställ, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1- 2 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller markterrass. På balkongen finns stolar och bord och på den inhägnade markterrassen finns stolar, bord och en dagbädd samt en grind. Juniorsviten består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med skjutdörr. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomten, påfyllning mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till badrummet med tvättställ, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit med markterrass och privat pool

Juniorsvit med markterrass och privat pool. På terrassen finns bord och stolar och en dagbädd. Poolen är ca 10 m2 och med en stege ner i poolen. Juniorsviten består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med skjutdörr. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomten, påfyllning mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till badrummet med tvättställ, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller markterrass. På balkongen finns stolar och bord och på den inhägnade markterrassen finns stolar och bord samt en grind. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Nespresso kaffemaskin - kapslar ingår vid ankomten, påfyllning mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Öppen planlösning till badrummet med tvättställ, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.