Kundomdömen om Numo Ierapetra Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Rent och snyggt, och i övrigt ett väldigt fräscht och modernt trevligt hotell.
-
Kommunikation upplevs som bristfällig, tider när de övriga restauranger/barer är öppna, incheckning/utchecknings tider. Samt information vid ankomst om när rum etc är klara. Vi anlände ca 13:15 till hotellet på Fredagen med transfer, men fick inte rummet från 16:00. Rum var tydligen klart 14:30 men ingen personal på plats gav info om detta och vi fick själva gå till receptionen och påpeka att vi fortfarande inte fått tillgång till vårt rum, även fast personal skulle meddela oss så fort som möjligt när rum var klart. Inget stort problem i övrigt , men kändes mest lite tröttsamt efter 12 timmars resande.

Bekräftad gäst: 2023-07-14


10 av 10

+
Indretning og service. Maden og den stemning de forsøgte at skabe
-

Bekräftad gäst: 2023-07-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

281 omdömen
Utmärkt
 
205
Väldigt bra
 
41
Bra
 
17
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2024-06-01

av Cindy D

Très décevant

Ne vaut pas les 5 etoiles. La nourriture est vraiment plus que mediocre L'hotel est sur booker Des gens partout Les chambres ne sont pas nettoyees ( par 2x nous avons du aller les trouver pour faire la chambre) Les chambres ne sont pas insonorisées. Nous nous attendions a un petit hotel de charme calme, quelle deception. Grand complexe "club" pour adultes , tout est plein, les transats, le. Inema en plein air, les restaurants... Par contre le personnel est vraiment irréprochable, il fait ce qu il peut pour vous satisfaire. Bref je ne le recommande pas cet hotel. Pe pour les celibataires mais pas les couples en quête de tranquillité.

 
2024-05-26

av Francoise G

Belles prestations

Très bel établissement, personnel accueillant et chaleureux, remerciements à Lina pour sa disponibilité et ses recommandations. Belles prestations au spa. Nous avons beaucoup apprécié l’hôtel, son calme, ses restaurants , nous reposer au bord de la piscine ou sur sa plage privative.

 
2024-05-23

av Nadia T

Un séjour en couple

Tout était parfait. La gentillesse de toute l'équipe. A l'accueil, au spa, la cuisine, au sport...Ils sont serviables avec le sourire. Une mention speciale pour lyna et Mathilde. Lyna toujours à l'écoute et de bon conseil. Mathilde pour son sourire et aussi sa disponibilité.

 
2024-05-22

av Trip07735972288

Traumurlaub

Traumhaftes schönes Hotel, sehr aufmerksames freundliches Personal. Leckeres Frühstücksbuffet. Einrichtung stilvoll und modern. Lage direkt am Meer. Äußerst bequeme Liegen. Mietauto empfehlenswert, wenn sie shoppen wollen und einmal sich außerhalb der Anlage bewegen wollen. 101% empfehlenswert.

 
2024-05-16

av Scenic57649940847

Traumhafter Aufenthalt, exzellenter Service

Wir hatten einen wundervollen Aufenthalt in diesem kleinen Hotel direkt am Meer, etwa 10 Minuten außerhalb der nächsten Stadt. Ein Mietauto ist empfehlenswert, wenn man die Umgebung erkunden möchte. Das Hotel bietet einen herrlichen Ausblick vom Pool und Restaurant. Der Service war herausragend: vom Empfang bis zum Check-out wurden alle Wünsche erfüllt. Bei der Ankunft wurden wir persönlich durch das Hotel geführt und alles wurde uns erklärt. Das gesamte Personal war sehr freundlich, und der Manager des Restaurant konnte sich bereits nach dem ersten Besuch im Restaurant unsere Namen merken. Auch der Fitnesstrainer war äußerst zuvorkommend und immer für Fragen da. Die Verpflegung war ebenfalls exzellent. Frühstück und Abendessen wurden in Buffetform mit einer großen Auswahl an Hauptspeisen, Beilagen, Salaten, Brot und Desserts angeboten. In einer Woche gab es nicht einmal das Gleiche, und die Qualität der Speisen war vorzüglich – das beste Buffet, das wir je hatten. Die Zimmer sind modern gestaltet und wir waren sehr zufrieden. Insgesamt war es ein sehr guter Aufenthalt und wir würden jederzeit wiederkommen