Kundomdömen om Corfu Holiday Palace Kanoni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 78 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Karin,
Bor

+
Lättillgänglig strand och bra pool.
-
Mer information om den otroligt störande flygtrafiken. Vårt rum låg rakt under start och landningssträckan med oerhört höga ljud som följd och vibrerande inredning som följd! Kanske lite svagare musik t.ex vid poolen. På informationen ang hotellet stod under Bekvämligheter: Gratis vatten på flaska, vilket inte visade sig stämma. Svensktalande guider på utflykter, det gick inte att höra någonting av vad den engelsktalande sa, hon pratade jättefort.

Bekräftad gäst: 2019-09-10


8 av 10

Maria,
Stockholm

+
Trevlig personal, god mat, bra service
-
Fler solstolar - En dag fick vi inte ens en sittplats. Dåligt att behöva betala f vissa på stranden AC:n fungerade inte tillfredställande på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Solvig ,
Finspång

+
linbanan ner till badet och att man kunde välja hav eller pool Att de hade vattenkokare. Jag vill ha kaffe många gånger per dygn med tar eget kaffe.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

,

+
Servicen och egna stranden
-
Fräscha till toaletten , städa bättre för det va dammigt

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Margareta,
Falköping

+
Bra pool, nära till strand, mycket fin mat frukost och middag, lätt att åka lokalbuss till centrum
-
Mer belysning på strand med omgivning, att få en info lista om sevärdheter på resmålet och i dess närområde, fler solsängar på poolområdet, erbjudande om 15 min gratis välkomstmassage på hotellet upplevdes inte seriöst( de ville att man bokade längre behandling att betala,

Bekräftad gäst: 2019-07-30


8 av 10

Lennart,
Herrljunga

+
Läget med utsikten på resturangterrassen
-
Bättre attityd på resturangchefen

Bekräftad gäst: 2019-07-23


7 av 10

Madeleine,
Täby

+
Maten på buffén passade hela familjen, personalen och närheten till stranden.
-
Pinsamt för både hotellet och Apollo att det klassas som femstjärnigt. Skulle inte ens ge en fyra, med tanke på hur mycket som bör renoveras speciellt på rummen, gymmet etc och den unkna lukten av mögel och fukt på nedervåningen.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


8 av 10

Christer,
Piteå

+
Det märks att det har varit ett femstjärnigt hotell en gång i tiden, det är fortfarande väldigt flott.
-
Gymmet borde uppdateras och flyttas upp till spelrummet (Gaming) som ingen använder längre samt vattnet i inomhuspolen är alldeles för kallt, ingen använder den för det, hade varit bra en regnig dag.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


7 av 10

Bo ,
Brämhult

+
Utsikten över havet
-
Sänk volymen vid livemusik

Bekräftad gäst: 2019-05-20


9 av 10

Charlottau,
Uppsala

+
Stort och fint
-
Silverfiskar i badrummet, mindre trevligt . Svårt att förbättra riktigt störande med alla flygplan

Bekräftad gäst: 2018-08-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

2142 omdömen
Utmärkt
 
695
Väldigt bra
 
778
Bra
 
378
Mindre bra
 
167
Underkänt
 
124

5 senaste omdömen

2019-07-20

Inlägg av fresjos Göteborg, Sverige

Bra hotell med fint läge

Bodde här 2 nätter efter en segling i Korfu. Var ett fint hotell att få komma till efter 1 vecka på havet. Ligger helt fantastiskt med fin utsikt och det tar bara 10 min in till centrum av Korfu med Taxi. Riktigt bra mat på hotellets restauranger. Frukosten var riktigt stor och fin. Flygplatsen ligger väldigt nära, så man kan både se och höra flyg lyfta och landa men inget du störs av när du sover. Fina små caféer i närheten också. Polområdet är underbart med havsvattenpolen. Jag tycker hotellet va fräscht och fint. Det är inte byggt igår, men känns som det är från tidigt 2000 ändå, helt ok.

 
2017-10-06

Inlägg av Bert N

sunkigt Hotell

Det är 5 stjärnigt hotell men så slitet luktar mögel på flera plan jag kan säga att det inte är mer 3 stjärnigt längre och sånt oljud från flygplatsen dånar så hela hotellet skakar. Är besviken på detta hotell. Har bott på många hotell både 3,4,5 i topp klass men detta var det sämsta jag bott på alla mina resor. Också så städade man inte i poolen eller runt poolområdet har aldrig sätt sån slarv. mycket besviken resenär Kalle.N

 
2015-11-02

Inlägg av Björn J Västerås, Sverige

Golfresa

Hotellet har mycket trevlig personal. Bra tryck på underhållningen i baren under våra 10 dagar. Underbar bartender. Bra rum och härlig havsutsikt. Bra mat från buffe både på frukost och middag. Lite dyrt vin. Lätt med transport till centrum.

 
2015-05-12

Inlägg av Eva A Uppsala, Sverige

fint hotell med bra service!

Ett fint hotell som har det mesta. Ligger högt så man har en härlig utsikt! Bra frukost och middag, serveras som buffe. Mycket trevlig personal såsom George och Efi, Andreas och Stefan! Återkommer troligen nästa vår!

 
2015-05-07

Inlägg av ewa-sthlm Stockholm, Sverige

9 dagars vistelse

Trivsamt och väl fungerande. Bra personal och rent. Vissa renoverings behov som åtgärdas vartefter. Flera pooler och bra massagebehandlingar. Logistiken fungerade med transporter sköttes mycket bra trots otroligt charmiga trånga gator. Spännande att se flygplatsen som ej hade hård trafik. Balkong åt flygplatsen ger kvällssol och en liten sjö vy. Nice hotel!