1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Corfu Holiday Palace Kanoni

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Charlottau,
Uppsala

+
Stort och fint
-
Silverfiskar i badrummet, mindre trevligt . Svårt att förbättra riktigt störande med alla flygplan

Bekräftad gäst: 2018-08-13


3 av 10

,

+
Läget
-
Bättre underhåll. Utbildad personal

Bekräftad gäst: 2018-07-31


8 av 10

Lars-Olof,
Stockholm

+
-
Hur kan man tillåta att ha 2 st bröllop två lördagar i rad , och spela live musik till 01:30 fanns inte en chans att sitta ute eller sova .Sen spelades musik i baren nästan varje kväll 24:00

Bekräftad gäst: 2018-07-23


9 av 10

Karin,
Täby

+
Rymliga rum, hjälpsam personal
-
Maskiner i gymmet var trasiga

Bekräftad gäst: 2018-07-23


8 av 10

Martin,
Uddevalla

+
Läget
-
Ett bättre gym, maskinerna var sönder till stora delar

Bekräftad gäst: 2018-07-17


9 av 10

Katja ,
Stockholm

+
Väldigt god mat båda på frukosten och middagsbuffet. Fin utsikt.
-
Flygplatsen ligger för nära.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


8 av 10

Jan-Erik,
Klippan

+
Läget, bra standard
-
Ostädat varje morgon vid poolen, glas, tallrikar papper mm. Trevlig personal men kunde vara lite mer på hugget, stod ofta och pratade med varandra istället för att serva gästerna i restaurangen

Bekräftad gäst: 2018-07-09


9 av 10

Ann-Christin,
Bollnäs

+
Trevlig och seviceminded personal. Fin utsikt från rum 530. Det var bra överlag.
-
Kanske investera i ett gym, krydda maten mer, juicen var väl inte så god till frukost för söt. Sen att man måste betala drickat vid middagen var inte ok, tyckte den skulle ingå. Det blir ju lite pengar det med. Att solstolarna nere vid stranden skulle kosta var väl att ta i, tycker det borde ingå i kostnaden av vad vi betalt, det var dåligt. Sen tycker jag att hotellet skulle kunna ta ansvar och kastrera de katter som är där vid hotellet. Vi som turister ser och det gör ont då man inte vet vad som händer katterna när man åker hem, får de mat osv. Skulle de vara kastrerade, kan de inte föröka sig, få mat på ett speciellt ställe så skulle man inte må så dåligt att inte veta om de får nåt att äta på. Vi matade de katter som jag såg där varje dag. Jag gav det som förslag till hotellet att jag kunde betala vad det kostade att kastrera de tre kattungarna som var där och jag såg ivarjefall 2 honor att även betala för honorna. Även maten kan jag betala. De verkade ju ha det ok där..Men för att ta fullt ansvar så ingår även det tycker ja..Göra det man kan för djuren skulle göra att turisterna skulle må så mycket bättre om de såg att personalen även brydde sig om dem.. Helhet är viktigt!

Bekräftad gäst: 2018-07-09


7 av 10

Lisa,
Göteborg

+
Nära till hotellets egna strand, nära till sevärdheter och en bra restaurang runt hörnet. Bra pool med havsvatten. Yoga/träningspass varje morgon som ingick.
-
De behöver uppdatera hotellet! Det hade nog sina glansdagar på 80talet men det behöver fixas.. Luktar surt/fuktskadat i stora delar av hotellet bla.

Bekräftad gäst: 2018-06-19


7 av 10

Kjell,
Falk

+
God mat, bra poolområde, hiss ner till stranden
-
bättre workflow i matsalen, stundtals kaotiskt och snurrigt hos personalen.

Bekräftad gäst: 2018-06-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

1885 omdömen
Utmärkt
 
586
Väldigt bra
 
693
Bra
 
347
Mindre bra
 
156
Underkänt
 
103

5 senaste omdömen

2017-10-06

Inlägg av Bert N

sunkigt Hotell

Det är 5 stjärnigt hotell men så slitet luktar mögel på flera plan jag kan säga att det inte är mer 3 stjärnigt längre och sånt oljud från flygplatsen dånar så hela hotellet skakar. Är besviken på detta hotell. Har bott på många hotell både 3,4,5 i topp klass men detta var det sämsta jag bott på alla mina resor. Också så städade man inte i poolen eller runt poolområdet har aldrig sätt sån slarv. mycket besviken resenär Kalle.N

 
2015-11-02

Inlägg av Björn J Västerås, Sverige

Golfresa

Hotellet har mycket trevlig personal. Bra tryck på underhållningen i baren under våra 10 dagar. Underbar bartender. Bra rum och härlig havsutsikt. Bra mat från buffe både på frukost och middag. Lite dyrt vin. Lätt med transport till centrum.

 
2015-05-12

Inlägg av Eva A Uppsala, Sverige

fint hotell med bra service!

Ett fint hotell som har det mesta. Ligger högt så man har en härlig utsikt! Bra frukost och middag, serveras som buffe. Mycket trevlig personal såsom George och Efi, Andreas och Stefan! Återkommer troligen nästa vår!

 
2015-05-07

Inlägg av ewa-sthlm Stockholm, Sverige

9 dagars vistelse

Trivsamt och väl fungerande. Bra personal och rent. Vissa renoverings behov som åtgärdas vartefter. Flera pooler och bra massagebehandlingar. Logistiken fungerade med transporter sköttes mycket bra trots otroligt charmiga trånga gator. Spännande att se flygplatsen som ej hade hård trafik. Balkong åt flygplatsen ger kvällssol och en liten sjö vy. Nice hotel!

 
2015-04-30

Inlägg av Roger H Karlshamn, Sverige

Bra hotell

Ett hotell med mycket trevlig personal och service.Vi var ett sällskap på 160 stycken golfare som bodde på hotellet och med buss åkte till golfbanan varje dag i 8 dagar för att spela golf. Allt fungerade mycket bra .