Likithos Village

  • Familjevänligt
  • Lugna omgivningar
  • Trevligt poolområde

Likithos Village på Korfu är ett trevligt lägenhetshotell med bra läge och lokal touch. Omgivningarna är fridfulla och till sandstranden är det bara en kort promenad. På hotellet finns både en barnpool och en stor pool med barnsektion.


Rumstyper

Enrumslägenheter i äldre del för 1-2 personer / 1-3 personer. Enrumslägenheter i ny del för 1-3 personer. Enrumslägenheter i etage i ny del för 2-5 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter i äldre del för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt och fridfullt så här sent på säsongen.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Likithos Village består av en äldre del från 2001 och en nyare del från 2015. På hotellet finns två pooler, varav en med barnsektion samt en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller runt poolområdet. Sandlåda. Ca 600 meter från hotellet ligger en mycket liten sandstrand och ca 2 kilometer bort ligger den fina, långgrunda Issos-stranden.

Det finns en snackbar och restaurang (öppna dagtid) samt en restaurang och bar på taket (öppna kvällstid) med utsikt över byn och havet. Litet, gratis gym. Gratis bordtennis. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Barnsäng och sulky ska finnas (tillägg i bokningen för att vara garanterad).

Hotellet ligger strax utanför byn Agios Georgios centrum med restauranger, tavernor och butiker. Ca 450 meter till ett litet snabbköp, ca 1,5 kilometer till centrala Agios Georgios och ca 3 mil till Korfu stad. Musik från hotellets restaurang/bar kan ibland uppfattas som störande. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. Halvpension består av frukost och middag. Till middagen, som intas på takrestaurangen, väljer du antingen buffé eller en huvudrätt från ett flertal rätter på à la carte-menyn.

Bra att veta

Receptionen är öppen från morgon till sen kväll.