Rumstyper på Likithos Village

Enrumslägenheter i etage i ny del

Ljusa enrumslägenheter i etage. Lägenheterna ligger en trappa upp i en byggnad från 2015. Undervåningen består av ett kombinerat vardagsrum och kök med minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. På detta plan finns också extra sängar. Trappa upp till övervåningen/loftet där det finns en dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc samt balkong på entréplan. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i ny del

Enrumslägenheter i ljusa färger. Två sängar och ett minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i äldre del

Enrumslägenheter i ljusa färger. Två sängar och ett minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong med matplats. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer / 1-3 personer.

Tvårumslägenheter i äldre del

Tvårumslägenheter i ljusa färger. Ett separat sovrum med två sängar samt ett kombinerat sovrum och minikök med två sängar. Kokplattor, kaffebryggare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong med matplats. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.