MarBella, Mar-Bella Collection

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På eleganta MarBella, Mar-Bella Collection semestrar hela familjen med stil. Här kan de vuxna svalka sig i infinitypoolen med utsikt över det Joniska havet, medan barnen plaskar och leker vid vattenrutschkanorna i barnpoolen. All Inclusive ingår för extra bekvämlighet med flera restauranger och barer att välja mellan. För den aktive erbjuds bland annat gym, yoga och tennis.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum superior för 2-4 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Juniorsvit för 2-3 personer. Juniorsvit deluxe för 2-4 personer, Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Variationen på maten, de olika poolområdena samt soldäcket vid havet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4060 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Härliga pooler, vattenrutschkanor och långgrund sandstrand
MarBella, Mar-Bella Collection är ett elegant hotell med pool, infinitypool med saltvatten och jacuzzi samt en barnpool. Det finns även en pool med bland annat vattenrutschkanor. Långgrund strand som fått EU:s blå flagg för rent och klart vatten. Solstolar och parasoll både vid pool och strand. Hotellet har även en konstgjord strand med soldäck. Stranden nås via en hiss.

Välsmaknade mat och kulinariskt sommarprogram
Hotellet har till sommaren 2024 uppdaterat sitt restaurangutbud och erbjuder en mängd olika restauranger och barer. Frukost serveras i restaurangerna La Terrazza, Kum Kuat Pan Asian och Kuzina. Brunch kan du äta i restaurangen Kuzina och sedan följer lunch i La Terrazza, i Kuzina och i Deck Bar & Grill. Under dagen kan du även äta i Anemelia Aqua Park Bar, Pool Canteen och Beach Canteen för att sedan vid middagen äta i fem olika restauranger, varav en bufférestaurang och fyra à la carte-restauranger. Veganska och glutenfria alternativ finns. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. På hotellet hittar du även sex barer.

Takbaren Eleonas har en härlig utsikt över olivlundarna och serverar cocktails till tonerna av levande musik. Poolbaren Cascade erbjuder exotiska cocktails och glass. Lobbybaren Belvedere ligger med fantastisk panoramautsikt över havet. Kvällsunderhållning med levande musik, shower och traditionella grekiska danser.

För fjärde året i rad återkommer Mar-Bella-kedjans unika kulinariska sommarprogram (utvalda veckor), där kända grekiska kockar arrangerar gastronomiska pop up-upplevelser för gästerna. Temat för årets evenemang är ”the culture of sharing” - en återspegling av den grekiska matkulturens själ och en hyllning till traditionen att dela goda matupplevelser med sina nära och kära.

Hälsa och välmående
Gym, yoga, tennis - lektioner och belysning mot avgift, aerobics, vattengympa, pilates, bordtennis och vattenrutschkanor. Lyxigt spa där du får använda bastun och det turkiska badet utan avgift. Skönhetsbehandlingar och massage mot avgift. Sportaktiviteter som vattensporter, trekking, hiking och kajak.

För barnen
Barn- och ungdomsklubb i hotellets regi för barn mellan 4 månader till 3 år, 4 till 12 år och 12 till 17 år med engelsktalande personal.

Övrigt
Wifi ingår över hela hotellet. 300 meter till centrum i Agios Ioannis Peristeron. Ca 3 kilometer till Moraitika där det finns mataffärer, butiker och tavernor. Ca 16 kilometer till Korfu stad.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

Frukost

 • Frukostbuffé i restaurangen La Terrazza, kl. 07.00-11.00
 • Frukostbuffé i restaurangen Kum Kuat, kl. 08.00-10.30
 • À la carte-frukost och frukostbuffé i restaurangen Kuzina, kl. 08.00-10.30

Brunch

 • Brunch i restaurangen Kuzina, kl. 10.30-12.30

Lunch

 • Lunchbuffé i restaurangen La Terrazza, kl. 13.00-15.30
 • À la carte-lunch i restaurangen Kuzina, kl. 12.30-18.00
 • À la carte-lunch i restaurangen Deck Bar & Grill, kl. 12.30-16.00
 • Frukost och lunchkorg finns att beställa, senast dagen före kl. 18.00

Middag

 • Middagsbuffé i restaurangen La Terrazza, kl. 18.30-21.30
 • Fyra à la carte-middagar per vecka (vid vistelse på hotellet med minst sju nätter) i valfri restaurang, Kuzina, Kum Quat Pan Asian, Celeste och Deck Bar & Grill, kl. 19.00-22.00. Bordsreservation krävs. Stannar du 14 nätter får du äta åtta à la carte-middagar i valfri restaurang

Glass, snacks och barer

 • Glass vid poolerna, strandbaren och i Anemelia Aqua Park, kl. 10.00-18.00
 • Snacks i Pool Bar Canteen, kl. 12.00-18.00
 • Snacks i Aqua Park Canteen, kl. 12.00-18.00
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala och internationella drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-01.00.
 • Minibaren på rummet är fylld vid ankomst med två öl, fyra läsk, en flaska vin, en flaska vatten, två små flaskor med Ouzo samt nötter och chips. Påfyllning mot avgift.

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Agios Ioannis Peristeron

Nido, Mar-Bella Collection

Nido, Mar-Bella Collection är ett elegant hotell i grönskande omgivningar som välkomnar gäster över 16 år. Det stilfulla poolområdet har en panoramautsikt över havet och vill du ta ett dopp i det blå ligger stranden precis nedanför. Vid de högklassiga restaurangerna serveras vällagad mat och för den aktive ingår både gym och yoga. Boka ett rum med privat pool för extra lyx.