Rumstyper på MarBella, Mar-Bella Collection

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa balkonger med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med terrass eller balkong, vissa balkonger med havsutsikt. Familjerummet består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med skjutdörr. En dubbelsäng i sovrumsdelen. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrumsdelen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer varav 1 barn.

Familjerum superior

Familjerum superior med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Familjerummet består av en sovrumsdel och en vardagsrumdel med skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar i sovrumsdelen. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor i vardagsrumsdelen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. På balkongen finns solstolar, bord och stolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Juniorsvit deluxe

Juniorsvit deluxe med balkong och havsutsikt. Juniorsviten ligger i hotellets bungalow-del. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på MarBella Corfu, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med terrass eller balkong, vissa balkonger med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.