Marina

Lägenhetshotellet Marina bjuder på en familjär stämning och vackra vyer över de omgivande bergen i Agios Gordis. Det utmärkta läget ger närhet till både en av Korfus mest natursköna stränder och centrum i trivsamma Agios Gordis. I lägenheten finns allt som behövs för en självständig semester, annars finns det trevliga restauranger längs huvudgatan.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenhet för 1-3 personer/2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 58 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Marina är beläget på en höjd i Agios Gordis och bjuder på vacker utsikt över Korfu. Det lugna omgivningarna bjuder på en avslappnad semester, med promenadavstånd till en av Korfus mest natursköna stränder. Vid stranden finns solstolar och parasoller att hyra mot avgift, samt tavernor.

Poolområdet, med den separata barnpoolen, ligger inbäddat i grönska nedanför hotellet, och här finns solstolar och parasoller utan kostnad. För en svalkande dryck kan du simma direkt till poolbaren. Här serveras även frukost och enklare rätter. Trappor leder ner till poolområdet och en väg måste korsas.

Från hotell Marina är det enkelt att promenera in till centrum i Agios Gordis. Huvudgatan kantas av restauranger, butiker och minimarkets, och det finns även ett par barer att slå sig ned vid. Utforska omgivningarna med lokalbussen som ligger ca 100 meter från hotellet.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

  • Trappor och nivåskillnader i området, med backe upp till lägenheterna.
  • Transferbussen stannar vid busshållplatsen ca 100 meter från hotellet.