1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Sunrise Beach

  • Perfekt läge
  • Reservera din solstol
  • Köp till hel- eller halvpension

Sunrise Beach är ett fint och välkänt hotell beläget direkt vid stranden i Fig Tree Bay. På hotellet finns ett härligt poolområde med en pool som både har swim-up bar och integrerad jacuzzi. Här finns även möjligheten att reservera sin solstol för hela vistelsen!

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Jättebra läge vid stranden och bra standard. Stora rum. Jättebra frukostbuffé. Trevlig personal.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Sunrise Beach finns en stor pool med integrerad jacuzzi och en separat barnpool samt ett nytt poolområde som endast är för vuxna. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och i hotellet trädgård. Hotellet har ett reservationssystem som innebär att du kan boka din plats med samma solstolar för hela vistelsen. Inomhuspool. Poolbar, swim up-bar, strandbar, lobbybar och sportbar. Gratis poolhanddukar.

Till hotellet hör flera restauranger, några av dem belägna på huvudgatan i Fig Tree Bay, cirka 300 meter från hotellet. Ett stenkast från stranden finns restaurang Levanda som serverar frukost och lunch (buffé och à la carte). Panorama är hotellets eleganta internationella restaurang för middagsbuffé (vårdad klädsel krävs/långbyxor för män). Restaurang Kyklos (belägen på huvudgatan) serverar traditionell grekisk mat. Marcello's erbjuder rätter ur det italienska köket och Lemongrass rätter ur det asiatiska köket. (Båda är belägna bredvid hotellet). Fishbone är en fisk- och skaldjursrestaurang, belägen vid stranden på systerhotellet Sunrise Peals. På Sunrise Beach finns även grillrestaurangen Reef.

Gratis wifi. På systerhotellet Sunrise Pearl finns ett fint spa med behandlingar och frisör mot avgift. Där finns även en barnklubb för åldrarna 4-12 år. Sauna och ångbad finns på hotellet. Gratis gym och yoga. Gratis tennis, squash och bordtennis. Tennisutrustning, air hockey och biljard mot avgift. Vattensporter mot avgift. Lekplats och spelrum. Reception dygnet runt. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik. Närheten till restauranger och barer kan medföra störande ljud.

Måltider

Frukostbuffé. Helpension och halvpension mot tillägg.
Vid halvpension och helpension kan sex middagar intas i någon av à la carte-restaurangerna inklusive restaurangen Fishbone (en middag per restaurang). Reservation krävs.