Resor till Paphos

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Välkommen till den solsäkra kustpärlan Paphos eller Pafos som många även kallar det på sydvästra Cypern! Här kan du spendera sköna och avkopplande dagar på de fina stränderna, där det kristallklara Medelhavet bjuder in till härliga bad. Kombinera sol och bad med besök på några av alla intressanta och historiska sevärdheter som finns att upptäcka runtom Paphos. Det sägs dessutom att Paphos är den grekiska kärleksgudinnans Afrodites födelseplats, så varför inte passa på att ta med dig kärleken hit?Fakta om Paphos

Transfer

Från flygplatsen till hotellen i Paphos tar det ca 90 min. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Mer fakta
7,9 av 10 Paphos
Våra gästers betyg, baserat på 31 omdömen

Alla resmål Cypern

Fig Tree Bay

Hela kusten kallas ofta för Fig Tree Bay eller Protaras, men området består egentligen av ett pärlband av flera härliga stränder och trevliga semesterorter. Orternas lugna tempo och långgrunda stränder gör resmålet till det självklara valet för barnfamiljer och par som vill bo i lite lugnare omgivningar. Här finns Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village med bland annat barnklubb, simskola och kostnadsfria träningspass.

Ayia Napa

På resan till Ayia Napa kan du räkna med ett solsäkert väder, otroliga stränder och ett turkosblått hav. Ayia Napa är känt för sin nattliv och lämpar sig också utmärkt för en avkopplande parsemester på något av våra strandnära hotell. Det sköna strandlivet i kombination med ett varierat utbud av allt från bra utflykter till charmiga restauranger gör Ayia Napa till ett av Cyperns mest omtyckta resmål.

Limassol

Limassol på solsäkra Cypern är det perfekta resmålet för dig som vill kombinera sköna dagar på stranden med långa tavernakvällar, bra shopping och roliga utflykter. Strosa runt bland gränderna i gamla stan eller ta en promenad längs med strandpromenaden och njut av både strand- och stadslivet. Här finns det mesta som behövs för en skön och härlig semester!