Resor till Fig Tree Bay

Fig Tree Bay

  • Familjevänligt
  • Långgrunda och vackra stränder

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Hela kusten kallas ofta för Fig Tree Bay eller Protaras, men området består egentligen av ett pärlband av flera härliga stränder och trevliga semesterorter. Orternas lugna tempo och långgrunda stränder gör resmålet till det självklara valet för barnfamiljer och par som vill bo i lite lugnare omgivningar. Här finns Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village med bland annat barnklubb, simskola och kostnadsfria träningspass.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Fig Tree Bay

Transfer

Till hotellen i Fig Tree Bay tar det ca 1 tim, effektiv körtid. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Längs kusten finns många långgrunda badvikar med finkornig sandstrand. Solstolar och parasoller mot avgift. Stranden i Fig Tree Bay anses av många vara en av Cyperns bästa med kristallklart vatten och en långgrund sandstrand.

Mer fakta

Väder

jan 17°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 20°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 26°c
nov 22°c
dec 19°c
8,6 av 10 Fig Tree Bay
Våra gästers betyg, baserat på 1998 omdömen

Upplev mer under din semester på Cypern. Läs mer och ta del av våra bästa Cyperntips här.

Alla resmål Cypern

Ayia Napa

På resan till Ayia Napa kan du räkna med ett solsäkert väder, otroliga stränder och ett turkosblått hav. Ayia Napa är känt för sin nattliv och lämpar sig också utmärkt för en avkopplande parsemester på något av våra strandnära hotell. Det sköna strandlivet i kombination med ett varierat utbud av allt från bra utflykter till charmiga restauranger gör Ayia Napa till ett av Cyperns mest omtyckta resmål.

Paphos

Välkommen till den solsäkra kustpärlan Paphos eller Pafos som många även kallar det på sydvästra Cypern! Här kan du spendera sköna och avkopplande dagar på de fina stränderna, där det kristallklara Medelhavet bjuder in till härliga bad. Kombinera sol och bad med besök på några av alla intressanta och historiska sevärdheter som finns att upptäcka runtom Paphos. Det sägs dessutom att Paphos är den grekiska kärleksgudinnans Afrodites födelseplats, så varför inte passa på att ta med dig kärleken hit?

Coral Bay

Res till Coral Bay på solsäkra Cyperns västkust! Här kan du se fram emot en semester fylld med sol & bad, tavernakvällar och vackra omgivningar.

Limassol

Limassol på solsäkra Cypern är det perfekta resmålet för dig som vill kombinera sköna dagar på stranden med långa tavernakvällar, bra shopping och roliga utflykter. Strosa runt bland gränderna i gamla stan eller ta en promenad längs med strandpromenaden och njut av både strand- och stadslivet. Här finns det mesta som behövs för en skön och härlig semester!