Cypern - Restips

Cypern är ett perfekt resmål för dig som älskar sol, värme, fantastiska stränder och kristallklart vatten. Här finns även mycket att se och göra för dig som vill ha en mer aktiv semester. Här kommer några av våra bästa tips inför din resa till Cypern.

Boka din resa till Cypern

 

För den historieintresserade

På Cypern finns otroligt mycket att se och göra. Hyr en bil och utforska allt från vacker natur, kloster och städer, till spännande arkeologiska utgrävningar.

Läs mer

Mysiga byar och städer

Upptäck det lokala folklivet under din semester på Cypern. Besök genuina bergsbyar eller kombinera sol och bad med myllret i storstaden Larnaca.

Läs mer

Vacker natur

Cypern har en vacker och omväxlande natur med klart vatten, höga berg och vackra klippformationer som bara väntar på att upptäckas.

Läs mer

Cyperns finaste stränder

På Cypern finns många fantastiska stränder med vit sand och kristallklart vatten. Här kan du läsa mer om några av våra favoriter.

Läs mer

Med familjen på Cypern

När ni vill göra något annat än att bada i poolen eller hänga på stranden finns flera roliga aktiviteter för familjer på Cypern.   

Läs mer

Cypriotisk mat

Cyperns spännande kulturmix visar sig bland annat i den cypriotiska maten som ofta utgörs av smårätter, meze. Vilken blir din favorit?

Läs mer

Trevliga restauranger på Cypern

På Cypern finns restauranger för alla smaker! Här har vi samlat några av de restauranger i respektive ort som vi tycker är värda ett besök.

Läs mer

Sport & aktiviteter på Cypern

För den som vill aktivera sig under semestern finns mycket att göra på Cypern. Här kan du ta del av några av våra förslag.

Läs mer