Resor till Ayia Napa

Ayia Napa

  • Fantastiska stränder och rent vatten.
  • Perfekt för mysig parsemester.
  • Stilrena och moderna hotell i Ayia Napa.

Apollo service

På resmål med Apollo service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats, nära och tillgängliga för dig och dina medresenärer. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera.

På resan till Ayia Napa kan du räkna med ett solsäkert väder, otroliga stränder och ett turkosblått hav. Ayia Napa är känt för sin nattliv och lämpar sig också utmärkt för en avkopplande parsemester på något av våra strandnära hotell. Det sköna strandlivet i kombination med ett varierat utbud av allt från bra utflykter till charmiga restauranger gör Ayia Napa till ett av Cyperns mest omtyckta resmål.Fakta om Ayia Napa

Transfer

Från flygplatsen till hotellen i Ayia Napa tar det ca 45 min. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

I Ayia Napa finns många härliga sandstränder och badvikar, de flesta är långgrunda och har vit finkornig sand och klart vatten. Solstolar, parasoller och vattensporter mot avgift på stränderna. Ayia Napas mest kända strand är Nissi Beach strax utanför centrum. Läs mer om Cyperns finaste stränder.

Mer fakta

Väder

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 21°c
maj 24°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 26°c
nov 21°c
dec 17°c
8,4 av 10 Ayia Napa
Våra gästers betyg, baserat på 769 omdömen

Upplev mer under din semester på Cypern! Läs mer och ta del av våra bästa Cyperntips här.

Alla resmål Cypern

Fig Tree Bay

Hela kusten kallas ofta för Fig Tree Bay eller Protaras, men området består egentligen av ett pärlband av flera härliga stränder och trevliga semesterorter. Orternas lugna tempo och långgrunda stränder gör resmålet till det självklara valet för barnfamiljer och par som vill bo i lite lugnare omgivningar. Här finns Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village med bland annat barnklubb, simskola och gratis träningspass.

Larnaca

En resa till Larnaca är en perfekt kombination av sol, bad och stad. Det är längs den eleganta strandpromenaden, Seafront, som det mesta händer.