Nissi Beach

  • Direkt på stranden
  • Inbäddat bland grönska
  • Värnar om miljön
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till vårt populära hotell Nissi Beach i Ayia Napa! Här är det närheten till stranden, den goda servicen och de fina rummen som älskas av våra gäster. Ett plus är att hotellet värnar om miljön och ständigt arbetar för att minimera miljöpåverkan.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Större dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fin Pool med bra djup, mycket solstolar vid poolen, fin strand. Rätt bra läge med promenadsträcka...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1961 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Nissi Beach är ett trevligt hotell med utsikt över stranden med samma namn. Här finns ett poolområde med separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Pool-/snackbar med utsikt över stranden.

Flera restauranger, bland annat Nissi Taverna som under dagen serverar färska fiskrätter och lokala specialiteter vid stranden. Flera barer. Frodig trädgård. Lekplats och barnklubb i hotellets regi. Dag- och kvällsunderhållning. Tvättservice, butik och room service. Gratis wifi i lobbyn och receptionen. Sällskapsrum med tv. Hårfrisör.

Gratis sportaktiviteter som beach volley, bordtennis och gym Tennis mot deposition. Biljard mot avgift. Vattensporter mot avgift på stranden (inte i hotellets regi). Inomhuspool. Spa, massage och jacuzzi mot avgift. I vissa rum kan trafiken från den närliggande huvudvägen uppfattas som störande. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. All Inclusive eller halvpension mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-15.30.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30.
  • Snacks, kl. 10.00-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-1.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Armband behövs inte, däremot får gästerna skriva under kvittona när de nyttjar något ur All Inclusive-programmet. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.