Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-11-06


6 av 10

+
Fin Pool med bra djup, mycket solstolar vid poolen, fin strand. Rätt bra läge med promenadsträcka in till Centrum (cirka 2,5km). Välditgt trevlig personal
-
Gymmet var otroligt mycket sämre än på bilderna, 1 maskin var så sliten att det var fara att använda den. Hantlarna var ojämna och i överlag väldigt dålig kvalitet. Kändes som de bara gått och köpt de billigaste de kunde hitta utan att ha någon eftertanke vad de ville göra med gymmet. Rummet hade i stort sett noll ljudisolering så vägen störde otroligt mycket, samt väldigt omodern TV som inte kan streama från annan enhet (ej smart-funktion eller Chromecast), alla gillar ju inte att hänga i baren och lyssna på dåliga cover-artister. I poolen kunde vissa grupper av turister festa lite hårt och dricka i poolen samt stöka ner. Corona-tänket är typ noll, visst de kräver munskydd och handskar vid frukost, men de säger knappt åt gäster som inte följer regler eller har någon begränsning på hur många som står i kö etc. Städningen kunde vara bättre på rummet, var ju gammalt hår kvar i badrummet, golvlister hade inte blivit sopade på veckor, och då var de ändå inne och bytte handdukar varje dag och moppade golvet.

Bekräftad gäst: 2021-08-15


8 av 10

+
Städningen
-
På tavernan vid stranden blir man behandlad som skit när dom upptäcker att man har all inclusive.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Närheten till stranden
-
Ljudnivån på musiken upplevde vi som störande.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

+
Service
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

+
Läget nära havet
-
Det är inte 0 (noll) meter till havet.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


10 av 10

+
Läge och trädgården
-
Bättre enterteinment team. Inte oerfarna 18 åriga ungdommar. Tidigare åren fanns: Perfekt gymnastik Dansmusik på kvällarna I år var bröllop varje kväll och högljud musik varje natt

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

1983 omdömen
Utmärkt
 
1316
Väldigt bra
 
489
Bra
 
108
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2017-05-03

av 503annikap Helsingborg, Sverige

Underbart magiskt

Var på detta hotell för 30 år sedan på vår bröllopsresa o det var helt magiskt. Därför kommer vi tillbaka till er igen i juli månad och vi vet att semestern kommer att bli helt underbar då detta stället är den bästa platsen vi varit på när de gäller sol bad och hotell. Ses snart Annika och Joakim

 
2016-11-05

av Bo K

Höstlovssemester

Utmärkt på alla sätt! Mycket vackert och mycket bra service! Bra läge vid finaste stranden, god mat, bra kvällsunderhållning , bra städning av rum, ovanligt trevlig personal, bra barn klubb och barnaktiviteter, bra med andra aktivitet som bågskytte, yoga mm En av de bästa semestrar vi haft med familjen

 
2016-10-14

av christer549 Ludvika, Sverige

Fint och strandnära hotell.

Vi bodde på översta ( 4;e ) våningen på detta vackert belägna och strandnära hotell. Bra service, trevlig och vänlig personal, en fantastisk frukostbuffe som endast överträffas av en rikhaltig middagsbuffe! Vacker trädgård, fint poolområde och nära till Ayia Napas bästa strand.

 
2016-08-01

av elizabliza Stockholm, Sverige

Välj ett annat hotell

Absolut inte ett fyrstjärnigt hotell. På sin höjd en svag 3:a. Slitna rum med för mjuka sängar och solkiga kuddar. En uppfräschning behövs. Alldeles för smala och små balkonger. Fulla ständigt upptagna hissar så ofta fick vi ta trapporna. Säkerhetsfack som var trasigt. Det fixades inte under den vecka vi var där trots påtryckningar. Trött och ointresserad och ibland otrevlig personal i receptionen. Noll servicekänsla. Kaotiskt i frukostmatsalen. Mat fylldes inte på, och bord dukades inte av. Även där var personalen ointresserad och sur. Poolområdet var ok. Men alldeles för få solstolar i förhållande till antalet gäster. Det enda positiva jag kan säga om hotellet är läget. Hit åker vi inte igen.

 
2015-11-17

av 3s_renh

Familjärt hotell

Har bott där tre gånger 2012, 2013,2014. Alltid lika glad över vilken trevlig och positiv personal dom har. I övrigt ett välskött hotell so serverar Buffé alla kvällar med varierande tema. Många rätter och vällagat. Kan varmt rekommendera ett besök i polbaren innan ni går hem för att duscha inför middag.