Med familjen på Cypern

Med familjen på Cypern

När ni vill göra något annat än att bada i poolen eller hänga på stranden finns flera roliga aktiviteter för familjen på Cypern. Varför inte ta med familjen på en heldag i en av Europas största vattenparker eller besöka tivolit i Ayia Napa?

Waterworld

Cirka 4 kilometer utanför Ayia Napa ligger Waterworld som är ett av Europas största vattenland med tema från den grekiska mytologin. Kasta dig ut i någon av de många vattenrutschbanorna, lek i vågorna eller koppla av på en solstol. 

Tips! Köper du biljetten genom Apollo slipper du att köa för att komma in i parken och kommer snabbare in till alla roligheter.
 

Tivoli i Ayia Napa

På tivolit Parko Paliatso i Ayia Napa finns det mängder av olika aktiviteter som roar både stora och små: en stor sling shot, radiostyrda bilar, minigolf, spökhus, karuseller, hopptorn och en massa annat skoj. Här kan du läsa mer om Parko Paliatso.

Waterpark Cypern

Ocean Aquarium

På Ocean Aquarium i Fig Tree Bay kan du beundra hundratals olika fiskar i regnbågens alla färger. I den vackra trädgården finns sköldpaddor, fåglar och krokodiler. På området finns också en restaurang och en lekplats för barnen.

Katamarantur

Följ med ut på böljan den blå, följ med på en katamarantur som passar hela familjen. Lunchbuffé ingår och vi gör bad- och snorklingsstopp. Läs mer och boka utflykten "Katamaran på Medelhavet" här.

Barnvänligt hotell med barnklubb och simskola

Letar du hotell till dig och familjen på Cypern, så kan vi rekommendera Malama Beach Holiday Village, ett av våra Apollo Mondo Family Resorts – familjehotell med extra allt. Här finns barnklubb, simskola och gratis träningspass med skandinavisktalande instruktörer.

Boka resa till Cypern