Glada barn på Cypern

Med familjen på Cypern

När ni vill göra något annat än att bada i poolen eller hänga på stranden finns flera roliga aktiviteter för familjen på Cypern. Varför inte ta med familjen på en heldag i en av Europas största vattenparker eller besöka tivolit i Ayia Napa?

Waterpark Cypern

Waterworld

Cirka 4 kilometer utanför Ayia Napa ligger Waterworld som är ett av Europas största vattenland med tema från den grekiska mytologin. Kasta dig ut i någon av de många vattenrutschbanorna, lek i vågorna eller koppla av på en solstol. 

Tips! Köper du biljetten genom Apollo slipper du att köa för att komma in i parken och kommer snabbare in till alla roligheter.
 

Tivoli i Ayia Napa

På tivolit Parko Paliatso i Ayia Napa finns det mängder av olika aktiviteter som roar både stora och små: en stor sling shot, radiostyrda bilar, minigolf, spökhus, karuseller, hopptorn och en massa annat skoj. Här kan du läsa mer om Parko Paliatso.

Ocean Aquarium

På Ocean Aquarium i Fig Tree Bay kan du beundra hundratals olika fiskar i regnbågens alla färger. I den vackra trädgården finns sköldpaddor, fåglar och krokodiler. På området finns också en restaurang och en lekplats för barnen.

Katamarantur

Följ med ut på böljan den blå, följ med på en katamarantur som passar hela familjen. Lunchbuffé ingår och vi gör bad- och snorklingsstopp. Läs mer och boka utflykten "Katamaran på Medelhavet" här.

Barnvänligt hotell med barnklubb och simskola

Letar du hotell till dig och familjen på Cypern, så kan vi rekommendera Malama Beach Holiday Village, ett av våra Apollo Mondo Family Resorts – familjehotell med extra allt. Här finns barnklubb, simskola och gratis träningspass med skandinavisktalande instruktörer. Och såklart - barnens favoriter - Polly & Mino!

Läs mer och boka Malama Beach Holiday Village

Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Cypern, hitta och boka en resa till Cypern eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Cypern

Vilka är Cypern finaste stränder? Var hittar jag de bästa restaurangerna? Vad finns det att göra för barnen? Här har vi samlat några av våra bästa tips inför din resa till Cypern!

Se alla våra restips för Cypern

Cypern

  • Skönt väder med 300 soldagar om året
  • Vackra stränder i familjevänliga Fig Tree Bay
  • Nattliv eller avkoppling i Ayia Napa och Paphos
Se alla resor till Cypern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här