Grecian Park

  • Här finns en av Cyperns bästa sushirestauranger
  • Beläget intill nationalparken Kap Greco
  • Fantastisk utsikt över havet
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till lyxiga hotell Grecian Park! Hotellet är beläget på en höjd i vackra omgivningar ovanför den berömda stranden Konnos Bay. Här finns ett fint poolområde och flera populära restauranger, bland annat en av Cyperns bästa restauranger för japansk mat.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten, poolen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1385 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Grecian Park finns ett stort poolområde med en pool och en separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar. Inomhuspool och jacuzzi. Gratis transport till/från stranden vid fasta tidpunkter på dagen. 

På hotellet finns flera restauranger och barer. Huvudrestaurangen Antaeus serverar buffé tre dagar i veckan och fyra dagar i veckan erbjuds á la carte från en fast meny. Restaurant Ravioli's erbjuder italienska rätter till middag (reservation krävs). Café Charisma erbjuder enklare rätter till lunch och snacks under hela dagen. På hotellet finns även den populära japanska sushirestaurangen UMI, klassad som en av Cyperns bästa. På alla restauranger måste män bära långbyxor till middagen. På hotellet finns flera mysiga loungebarer och på stranden finns en snackbar.

Gratis wifi. Gratis gym, biljard och bordtennis. Gratis tennis (utrustning och ljus mot avgift). Spa med sköna behandlingar och massage mot avgift. Frisör. Lekplats och barnklubb i hotellets regi från slutet av maj till slutet av oktober för barn 4-12 år (engelsktalande personal). Reception dygnet runt. Tvättservice mot avgift. Trappor för att komma till stranden. Solstolar och parasoller på stranden mot avgift (ej i hotellets regi). Gratis hotellbuss till Grecian Bay (nära centrum i Ayia Napa) flera gånger per dag. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension och helpension mot tillägg.

Frukostbuffé serveras i Café Charisma. Halvpension innebär frukostbuffé i Café Charisma och middag i restaurang Antaeus. Helpension innebär frukost och lunch i Café Charisma samt middag i restaurang Antaeus.