Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rummet, läget, stranden
-
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


2 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
-
Jag saknade pilates och vattengympa

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Otroligt trevlig Hotel med ett vackert läge.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Utsikten, poolen
-
Städningen. Och rengöringen av poolen

Bekräftad gäst: 2021-07-04


9 av 10

+
Service och standard Hög klass på frukost och middag
-
Mera varierande efterrätter i menyn - halvpension

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
Läget vid Konnos Beach
-
Man tvingas gå upp riktigt tidigt för att få plats vid solstol vid poolen. Det vore önskvärt om det inte var möjligt att ”paxxa” solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

+
Rent och fräscht, bra rum
-
Lite tråkig stranddel borde beskrivas bättre att det är public beach och hotellet bara har några stolar utställda. Kändes inte 5 stjärningt med dåliga solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


6 av 10

+
Läget
-
Detta hotell känns inte som ett 5-stjärniga hotell, ganska slitet och hade behövt uppdateringar.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1394 omdömen
Utmärkt
 
836
Väldigt bra
 
371
Bra
 
130
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2021-09-21

av Maxad79 Stockholm, Sverige

Rätt besviken

Vår andra besök här och om första var en femma så är denna endast 3. Mycket verkar ha ändrats sen innan till det negativa. Hotellet har inga egna solbäddar på stranden, vi som familj får betala liksom 10€ per dag för 3 stolar och en parasoll vilket är helt löjligt. Dom har haft egna bussar tidigare från hotellet till deras filial i Alanya som är begränsade nu endast till en avgång klockan 18. Med tanke på att hotellet ligger väldigt off så hade jag valt en annan med tanke på omständigheterna med stranden och möjligheten med transfer. Det var just servicen som fick oss att komma tillbaks så det känns rätt tråkigt. Hotell personalen är fortsatt super trevliga och vänliga.

 
2019-08-08

av 0127guka Karlstad, Sverige

Fantastiskt hotel

Ett mycket fint 5 stjärnigt hotell. Vi hade boket en svit vilket vi inte ångrade. Hotellets poolområde var bra men lite stojigt pga. alla barn. Serveringen runt poolen var exemplarisk. Hotellet hade även gratis busstransport fram och tillbaka till Ayia Napa flera gånger per kväll.

 
2019-08-06

av mrpoka Luleå

En bra upplevelse utan extravagans

Bokade en resa till Protaras och Cypern för en veckas avkoppling och det här hotellet är just till för det: avkoppling. Läget gör att det är några kilometer till närmaste "centrum", och även om det både går gratis shuttle till Ayia Napa och finns hyrbil och hyrcyklar att tillgå blir det en något isolerad känsla. Mycket fint poolområde med bra service (smidigt beställningssystem med servering vid respektive parasoll), en strand i toppklass och allmänt bra service. Extra plus för en väldigt bra frukost med det mesta man kan tänka sig (såsom mousserande vin, färskpressad juice, bakverk, varm mat, färsk frukt mm). Rummet är fullt tillräckligt för två personer (bodde i ett standardrum) och ljust inrett. Alla bekvämligheter finns på plats såsom badrockar, tofflor, minibar, roomservice, produkter etc. Bekväma sängar och väldigt bra städning. Besviken på min utsikt som var mot hotellets varuintag, men pga full beläggning fanns dessvärre inga uppgraderingsmöjligheter. Som helhet är det här ett toppenhotell, men detaljer stjälper betyget från en femma till en fyra. Finishen finns inte riktigt där som man förväntar sig av en femstjärnig upplevelse. Då åsyftas vissa skrapmärken i golvet, en fläck på gardinerna, något slitna poolhanddukar, litet gym och lite andra mindre saker. Hotellet kan inte mäta sig med t.ex. Kempinski eller Mandarin Oriental men infriar trots allt de flesta förväntningar.

 
2019-07-20

av bellsor Protaras, Cypern

Bra hotell med bra service

Jag och min pojkvän var på Grecian park i 2 veckor. Vi var mycket nöjda med rummet, personalen, gym, tennisbanor och en mycket bra hotell frukost. Umi restaurangen var ett plus med mycket god mat. Rekommenderar detta hotell varmt!

 
2019-07-01

av Maxad79 Stockholm, Sverige

Semester

Vart ska man börja. En otroligt trevligt Hotel som inte gör sig rättvis med bilder. Jag skulle säga snarare 6 stjärniga. Otroligt trevligt personal över hels hotellet och då menar jag exakt alla jag har stött på. Servicen är rakt genom 5 stjärniga och det gäller fortfarande över hels hotellet. Allt ifrån golfbilar som tar dig ner till stranden om du inte orkar gå ner som min gravida fru inte orkade till service vid poolen och Ja ni har allt ni önskar er här. Maten är super gött, polen lugnt och skönt och riktigt bra folk här. Jag har väldigt svårt för 5 stjärniga hotell runt om i världen och känner dem flesta har bara dessa stjärnor men denNa hotell förtjänar varenda en och lite till. Rekommenderar starkt till framför allt par och familjer.