Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget vid Konnos Beach
-
Märks på priserna på restauranger och poolbaren att det ligger avlägset och är 5 stjärnor. Blir inte många slush till barnen när de kostar 4,50 euro 🫤

Bekräftad gäst: 2024-05-19


10 av 10

+
Mat och service.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-06


5 av 10

+
Pool området+ gym.
-
Personal som fick en obekväm. Service som inte visar på att det är ett hotell med 5 stjärnor. Hotellet såg inte alls ut som på bild.

Bekräftad gäst: 2023-07-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


6 av 10

+
Lugn miljö
-
Saknade ledstång till bassäng , för mycket trappor Krångligt med alla olika menyer om vi ville äta lunch. Otydlig service ang bussar, kartor . Svårt med att förstå varandra i receptionen

Bekräftad gäst: 2023-05-08


5 av 10

+
Rummen och utsikten
-
Ledstång till trappen ned till poolen. Ledstång hela vägen till toan vid poolen.

Bekräftad gäst: 2023-05-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1530 omdömen
Utmärkt
 
942
Väldigt bra
 
388
Bra
 
140
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2023-08-20

av Joel S

Underbar vistelse på Grecian Park!

Wow vilket hotell! Ett hotell utöver det vanliga som verkligen når upp till sina fem stjärnor. Lyxigt, fräscht, otroligt bra service, väldigt trevlig personal och perfekt läge för vår del. Från hotellet är det ungefär 10 min in till Aia napa och 10 min till Protaras och utanför hotellet går där bussar hela tiden, vilket var väldigt smidigt och prisvärt. På hotellet ligger även en fantastiskt sushirestaurang som måste provas och mittemot hotellet ligger en väldigt trevlig Italiensk restaurang. Frukostbuffén var helt magisk och där var allt man kunde tänka sig med ett väldigt stort utbud. Vi har ingenting att klaga på! Vår vistelse på 14 dagar var helt fantastisk och vi kommer med högst sannolikhet komma tillbaka. Tack så mycket Grecian Park!

 
2023-08-05

av Klara W

Prisvärt men saknar det lilla extra

Fint hotell och ingenting som var dåligt men inget speciellt utöver det vanliga. Prisvärt, bra poolområde, fräscha rum. Det enda som jag har att klaga på rummet var få uttag, för lite utrymme att ställa saker på i badrummet och ingenstans att hänga badkläder på balkongen. Frukosten var bra men ganska skramlig matsal (det är svårt att undvika).

 
2021-09-21

av Maxad79 Stockholm, Sverige

Rätt besviken

Vår andra besök här och om första var en femma så är denna endast 3. Mycket verkar ha ändrats sen innan till det negativa. Hotellet har inga egna solbäddar på stranden, vi som familj får betala liksom 10€ per dag för 3 stolar och en parasoll vilket är helt löjligt. Dom har haft egna bussar tidigare från hotellet till deras filial i Alanya som är begränsade nu endast till en avgång klockan 18. Med tanke på att hotellet ligger väldigt off så hade jag valt en annan med tanke på omständigheterna med stranden och möjligheten med transfer. Det var just servicen som fick oss att komma tillbaks så det känns rätt tråkigt. Hotell personalen är fortsatt super trevliga och vänliga.

 
2019-08-08

av 0127guka Karlstad, Sverige

Fantastiskt hotel

Ett mycket fint 5 stjärnigt hotell. Vi hade boket en svit vilket vi inte ångrade. Hotellets poolområde var bra men lite stojigt pga. alla barn. Serveringen runt poolen var exemplarisk. Hotellet hade även gratis busstransport fram och tillbaka till Ayia Napa flera gånger per kväll.

 
2019-08-06

av mrpoka Luleå

En bra upplevelse utan extravagans

Bokade en resa till Protaras och Cypern för en veckas avkoppling och det här hotellet är just till för det: avkoppling. Läget gör att det är några kilometer till närmaste "centrum", och även om det både går gratis shuttle till Ayia Napa och finns hyrbil och hyrcyklar att tillgå blir det en något isolerad känsla. Mycket fint poolområde med bra service (smidigt beställningssystem med servering vid respektive parasoll), en strand i toppklass och allmänt bra service. Extra plus för en väldigt bra frukost med det mesta man kan tänka sig (såsom mousserande vin, färskpressad juice, bakverk, varm mat, färsk frukt mm). Rummet är fullt tillräckligt för två personer (bodde i ett standardrum) och ljust inrett. Alla bekvämligheter finns på plats såsom badrockar, tofflor, minibar, roomservice, produkter etc. Bekväma sängar och väldigt bra städning. Besviken på min utsikt som var mot hotellets varuintag, men pga full beläggning fanns dessvärre inga uppgraderingsmöjligheter. Som helhet är det här ett toppenhotell, men detaljer stjälper betyget från en femma till en fyra. Finishen finns inte riktigt där som man förväntar sig av en femstjärnig upplevelse. Då åsyftas vissa skrapmärken i golvet, en fläck på gardinerna, något slitna poolhanddukar, litet gym och lite andra mindre saker. Hotellet kan inte mäta sig med t.ex. Kempinski eller Mandarin Oriental men infriar trots allt de flesta förväntningar.