Napa Mermaid

  • Hög kundnöjdhet
  • Passar dig som reser utan barn
  • Nära stranden Limanaki Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Söker du en upplevelse utöver det vanliga är hotell Napa Mermaid något för dig! Här väntar modern inredning, skapad av en av Cyperns ledande arkitekter. Stilen går igen på hela hotellområdet – poolområdets utsikt över Medelhavet, de chica rummen med alla tänkbara bekvämligheter och läckra måltider på hotellrestaurangerna.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum, Front Area för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Juniorsviter för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Restaurangen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1807 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Napa Mermaid erbjuder lugn atmosfär och modern inredning, allt skapat av en av Cyperns ledande arkitekter. Hotellet passar bäst för dig som reser utan barn, men hotellet är inte barnfritt. Poolområde med härlig utsikt över Medelhavet. Separat barnpool och en poolbar. Gratis solstolar, parasoller och handdukar.

Restaurang med en trevlig uteservering. Spa med inomhuspool (barn välkomna i sällskap med vuxen) samt gratis jacuzzi, bastu och ångbastu (barn över 12 år välkomna i sällskap med vuxen). Spabehandlingar, nagelsalong och frisör mot avgift. Gratis gym (åldersgräns 15 år). Biljard mot avgift. Gratis tennis, utrustning kan lånas utan kostnad. Gratis wifi. Goda bussförbindelser i närheten av hotellet. Lokal trafik.

Måltider

Dubbelrum, Dubbelrum Front Area, Enkelrum och Superiorrum: Frukostbuffé ingår. Helpension eller halvpension mot tillägg.
Juniorsviter: Halvpension ingår. Helpension mot tillägg.

Halvpension avser frukost och lunch eller middag.
Helpension avser frukost, lunch och middag.

Bra att veta

Ankomstregistrering möjlig via hotellets hemsida.