1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The O Hotel Goa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Mats,
Trelleborg

+
Den fantastiska personalen och nära till lugn beach.
-
Hotellet behöveren ordentlig renovering börjar bli slitet lite överallt.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


3 av 10

Håkan,
Motala

+
Läget
-
Frukost.Service i matsalen.Service i reception.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


6 av 10

Henrik,
Malmö

+
Mycket trevlig vänlig personal , alla.städ och roomservice, servitörer, trädgårdspersonal, receptionrn, vakter. En myc ket positiv och giad atmosfär.. lagom balans på alla melkan personlig och professionell. Snabb och service!
-

Bekräftad gäst: 2018-01-17


9 av 10

Sonja ,
Stockholm

+
Har stranden alldeles intill. Trevligt, lugnt och mycket grönska.
-
Saknar krokar för handdukarna i badrummet! Har saknat det oerhört varje gång. För att vara ett 5-stjärnigt hotel tycker jag att underhållningen inte är så bra alltid. Allting ska vara i tiptop då. Duschdraperierna är inte alltid så fräscha t. ex. De är alldeles för långa, så de blir fort gula och ofräscha. De ser inte heller till att personalen alltid har kläderna/uniformerna i skick. En av kyparna hade t. ex. trasiga och slitna byxor. Det såg inte alls bra eller lämpligt ut för att representera ett 5-stjärnigt hotel. Och vi tyckte jättesynd om honom. Man förväntar sig en högre standard på allting... och det ska de leva upp till. Hade inte reagerat så om det hade varit ett 2-3 stjärnigt hotel.

Bekräftad gäst: 2017-12-15


10 av 10

Nils,
Stockholm

+
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2017-12-08


9 av 10

Line ,
København

+
Smilende/service minded personale. Rent og pænt hotel.
-
Finshen i kroge og hjørner. Der var en del lappe løsninger og halv færdige små huller mm.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Tina,
København

+
Serviceniveau og placering på stranden
-
Brugbare balkoner og opgradering af fitnessrummet

Bekräftad gäst: 2018-01-31


8 av 10

kim,
skyrup, tyringe Sverige

+
Beliggenhed
-
På hotellet, mere variabel morgenmad den samme middelmådige menu, ikke dårlig bare den samme i 3 uger. Håndtag i baderum når man skal ud og ind og ud af badekaret, der er en høj kant op og af badekaret, som er glat, man er bange for at stå på røv og albuer :-D Toilettet er meget lavt, ok men lavt og svært at komme ned og op ældre mennesker vil jeg ikke anbefale dette hotel, men kun pga. dette medmindre der er rum med kun brusekabine. Personalet meget høflige og hjælpsom.

Bekräftad gäst: 2017-12-27


7 av 10

Satu,
Turku

+
Hyvällä paikalla, suora pääsy rannalle, Pyyhkeiden vaihto ja saniteettitavaroiden täydentäminen päivittäin toimi hyvin, samoin rantapyyhkeiden saanti. Ystävällinen uima-allas hoitaja. Ystävälliset vahdit sisääntulossa,
-
Aamupala suppea, tarjolla yhtä lajia leikkelettä ja kahta lajia juustokuutioita, samat joka päivä sekä spiceja intialaisia ruokia mihin emme ole tottuneet aamuisin. Munakkaat hyviä.Tarjoilu takkusi päivittäin, kahvin saamisessa ongelmia. Enemmän valikoimaa ja vaihtelevuutta aamupalle. Tarjoilijoiden ohjeistaminen palvelun parantamiseksi. Siivouksen parantaminen aiheellista huoneissa runsaasti pölyä sängyn alla.

Bekräftad gäst: 2018-02-15


4 av 10

Kalle,
Turku

+
Puhtaat lakanat ja puhdas lattia näkyviltä osin.
-
Siivottava koko lattia. nyt sängyn alla oli vuosien pölykerros, joka aiheutti keuhko-ongelmia ja yskää sekä nuhaa. Ei siivottu vaikka erikseen respasta pyydettiin.

Bekräftad gäst: 2018-02-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

875 omdömen
Utmärkt
 
323
Väldigt bra
 
295
Bra
 
136
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2017-12-13

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Strandnära hotell

Bra hotell närs stranden. Fel som uppstod åtgärdades efter ett tag. Fritt wi-fi som fungerade till och från. Gratis kassafack. Riklig frukostbuffé. Städningen av rummet skedde sent på dagen. Trevlig trädgård och jättebra pool med jaccuzzi.

 
2017-06-09

Inlägg av MoEAnd Trelleborg, Sverige

Strandnära

Ett av de få hotell där en promenad genom den grönskande hotellträdgården gör att du befinner dig på Candolimstranden södra delen av norra goa. Medelstora rum med liten balkong, trevligt helglasat badrum. Utmärkt buffefrukost med kockar som servar med Indiska varmrätter, omeletter, pannkakor mm efter dina önskemål. I övrigt en mycket trevlig servicemind personal. Rent och snyggt gäller hela hotellet.

 
2015-03-11

Inlägg av Charles105 Malmö, Sverige

tillbaka igen

Jag och min dotter åkte till Candolim.. i januari 2015 denna gången bodde vi på The OHotel ett val vi inte ångrade.Rummen´visade sig vara mycket bekväma , rena ,och vackert möblerade.Läget var superbra nära stranden och nära restauranger och shopping.Frukosten var bra min dotter är vegetarian och har aldrig varit så nöjd.Balkongen var en besvikelse den var liten och omöblerad.Personalen var mycket tillmöteskommande och vänlig men personalen i receptionen var inte särskilt vänliga.Detta är ett 5-stjärnigt hotell och då kan man ju tycka att wifi kunde vara grattis vilket inte är fallet.Men vi vill gärna återkomma ett annat år..

 
2012-11-03

Inlägg av caroline r malmö

bättre än väntat

Hotellet ser bättre ut i verkligheten än på hotellets hemsida. Detta var min första resa till Indien och jag blev positivt överraskad över hur vackert det var i Candolim, Goa. Maten på hotellet var bra men blev lite tråkigt i längden med tanke på att det inte fanns en enda rätt som inte innehöll curry eller chili.

 
2019-03-26

Inlägg av SillooPrabhakar Mumbai (Bombay), Indien

Superb place to chill out!

We stayed at O Hotels earlier also and continue staying because it is a fab hotel though not a 5 Star one! The look and feel is very good. Cleanliness is something they can improve in the rooms, particularly the beds. The pool area and sit out with sun deck chairs is amazing with the birds around bringing a natural vibe to the place. However the area given out to LOCA BOCA is terrible with the food being kept open and the crows peaking at it. Bags of garbage lying around and the workers standing in the middle is just not right.This needs to change immediately as it spoils the property. Lastly the Hotel does not believe in reserving an airport drop despite us willing to pay and leave us at the mercy of the local cabs.The driver stopped at a deserted place and we were uncomfortable.He wanted to change into an uniform!! Later he stopped again and said a cat had crossed the road so it was unsafe! When they can arrange for an airport pick up at extra cost why not a drop? This needs to be looked into right away and give the guest a safe travel to the airport.