Kundomdömen om The O Hotel Goa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


7 av 10

+
Den fantastiska personalen och nära till lugn beach.
-
Hotellet behöveren ordentlig renovering börjar bli slitet lite överallt.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

942 omdömen
Utmärkt
 
366
Väldigt bra
 
308
Bra
 
145
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2017-12-13

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Strandnära hotell

Bra hotell närs stranden. Fel som uppstod åtgärdades efter ett tag. Fritt wi-fi som fungerade till och från. Gratis kassafack. Riklig frukostbuffé. Städningen av rummet skedde sent på dagen. Trevlig trädgård och jättebra pool med jaccuzzi.

 
2017-06-09

Inlägg av MoEAnd Trelleborg, Sverige

Strandnära

Ett av de få hotell där en promenad genom den grönskande hotellträdgården gör att du befinner dig på Candolimstranden södra delen av norra goa. Medelstora rum med liten balkong, trevligt helglasat badrum. Utmärkt buffefrukost med kockar som servar med Indiska varmrätter, omeletter, pannkakor mm efter dina önskemål. I övrigt en mycket trevlig servicemind personal. Rent och snyggt gäller hela hotellet.

 
2015-03-11

Inlägg av Charles105 Malmö, Sverige

tillbaka igen

Jag och min dotter åkte till Candolim.. i januari 2015 denna gången bodde vi på The OHotel ett val vi inte ångrade.Rummen´visade sig vara mycket bekväma , rena ,och vackert möblerade.Läget var superbra nära stranden och nära restauranger och shopping.Frukosten var bra min dotter är vegetarian och har aldrig varit så nöjd.Balkongen var en besvikelse den var liten och omöblerad.Personalen var mycket tillmöteskommande och vänlig men personalen i receptionen var inte särskilt vänliga.Detta är ett 5-stjärnigt hotell och då kan man ju tycka att wifi kunde vara grattis vilket inte är fallet.Men vi vill gärna återkomma ett annat år..

 
2012-11-03

Inlägg av caroline r malmö

bättre än väntat

Hotellet ser bättre ut i verkligheten än på hotellets hemsida. Detta var min första resa till Indien och jag blev positivt överraskad över hur vackert det var i Candolim, Goa. Maten på hotellet var bra men blev lite tråkigt i längden med tanke på att det inte fanns en enda rätt som inte innehöll curry eller chili.

 
2020-02-19

Inlägg av G3842AFsallyf

Great hotel for relaxing

The O Hotel is a relaxing haven set back from the main road with beautiful gardens and calming water features. The garden leads onto the beach which makes a beautiful way of accessing not only the beach but also local restaurants and beach shacks. The pool area has plenty of shade and sun loungers. The only downside is that a couple of the pool's tiles need replacing. The bedrooms are spacious and clean with all facilities you need. The hotel staff are very friendly and can't do enough for you. I used the gym whilst on holiday, it's small but adequate and well maintained. Breakfast was tasty, they maybe need a wider variety of cereal and fresh bread to give a little extra variety and a couple of small tweaks to the dining room would help push it into the 5 star bracket, for example the tables could use being replaced or re painted, table numbers are written in felt tip on a plastic sign, slat and pepper pots are cheap plastic. As I say, a couple of simple changes would make a huge difference, that said the service and friendliness of staff outweigh these minor cosmetic issues. I'd definitely recommend this hotel.