Kundomdömen om The O Hotel Goa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

949 omdömen
Utmärkt
 
370
Väldigt bra
 
310
Bra
 
146
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2017-12-13

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Strandnära hotell

Bra hotell närs stranden. Fel som uppstod åtgärdades efter ett tag. Fritt wi-fi som fungerade till och från. Gratis kassafack. Riklig frukostbuffé. Städningen av rummet skedde sent på dagen. Trevlig trädgård och jättebra pool med jaccuzzi.

 
2017-06-09

Inlägg av MoEAnd Trelleborg, Sverige

Strandnära

Ett av de få hotell där en promenad genom den grönskande hotellträdgården gör att du befinner dig på Candolimstranden södra delen av norra goa. Medelstora rum med liten balkong, trevligt helglasat badrum. Utmärkt buffefrukost med kockar som servar med Indiska varmrätter, omeletter, pannkakor mm efter dina önskemål. I övrigt en mycket trevlig servicemind personal. Rent och snyggt gäller hela hotellet.

 
2015-03-11

Inlägg av Charles105 Malmö, Sverige

tillbaka igen

Jag och min dotter åkte till Candolim.. i januari 2015 denna gången bodde vi på The OHotel ett val vi inte ångrade.Rummen´visade sig vara mycket bekväma , rena ,och vackert möblerade.Läget var superbra nära stranden och nära restauranger och shopping.Frukosten var bra min dotter är vegetarian och har aldrig varit så nöjd.Balkongen var en besvikelse den var liten och omöblerad.Personalen var mycket tillmöteskommande och vänlig men personalen i receptionen var inte särskilt vänliga.Detta är ett 5-stjärnigt hotell och då kan man ju tycka att wifi kunde vara grattis vilket inte är fallet.Men vi vill gärna återkomma ett annat år..

 
2012-11-03

Inlägg av caroline r malmö

bättre än väntat

Hotellet ser bättre ut i verkligheten än på hotellets hemsida. Detta var min första resa till Indien och jag blev positivt överraskad över hur vackert det var i Candolim, Goa. Maten på hotellet var bra men blev lite tråkigt i längden med tanke på att det inte fanns en enda rätt som inte innehöll curry eller chili.

 
2020-09-19

Inlägg av Dhaval-Thakkar London, Storbritannien

Very basic & average 5* (visited April 2019, somehow didn't post the review after typing)

Very basic & average 5*, We missed our flight from Goa to Mumbai due to highway road works (new flyovers are being built) and while at the airport we thought of just booking another hotel for 3 nights and rebooked a flight accordingly. Landed up at this hotel since this was the cheapest 5* property we found. Beachfront property, has a swimming pool, golf carts to transport guests from maim gate to the reception, entrance of the hotel is quite weird for a 5* as it shares a common entrance with a casino and the hotel is exactly behind the casino. Breakfast is good, room service / menu prices are exaggerated and too high in accordance to the standard of the hotel, paid almost Rs 400 for a glass of milk for my baby (most hotels don’t charge for baby milk!). The layout of the hotel is such that air conditioning isn’t possible in public areas, however they didn’t even bother to place some table fans at the reception where you’ll sweat like anything in hot months! The reception staff was doing a great job standing in that April heat without any fan! Good service by Antonio at the reception while checking-in around midnight when we arrived. If you’re looking for a quality 5* then this is not a good option, but if you’re looking for a cheap 5* in the range of 4* prices this could be your option. Located at the end of Candolim main road, car hire is a must for easy commute. Thanks, Dhaval Thakkar (London, UK). Date of stay: April 2019