Kundomdömen om The O Hotel Goa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


7 av 10

+
Den fantastiska personalen och nära till lugn beach.
-
Hotellet behöveren ordentlig renovering börjar bli slitet lite överallt.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

948 omdömen
Utmärkt
 
370
Väldigt bra
 
310
Bra
 
145
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2017-12-13

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Strandnära hotell

Bra hotell närs stranden. Fel som uppstod åtgärdades efter ett tag. Fritt wi-fi som fungerade till och från. Gratis kassafack. Riklig frukostbuffé. Städningen av rummet skedde sent på dagen. Trevlig trädgård och jättebra pool med jaccuzzi.

 
2017-06-09

Inlägg av MoEAnd Trelleborg, Sverige

Strandnära

Ett av de få hotell där en promenad genom den grönskande hotellträdgården gör att du befinner dig på Candolimstranden södra delen av norra goa. Medelstora rum med liten balkong, trevligt helglasat badrum. Utmärkt buffefrukost med kockar som servar med Indiska varmrätter, omeletter, pannkakor mm efter dina önskemål. I övrigt en mycket trevlig servicemind personal. Rent och snyggt gäller hela hotellet.

 
2015-03-11

Inlägg av Charles105 Malmö, Sverige

tillbaka igen

Jag och min dotter åkte till Candolim.. i januari 2015 denna gången bodde vi på The OHotel ett val vi inte ångrade.Rummen´visade sig vara mycket bekväma , rena ,och vackert möblerade.Läget var superbra nära stranden och nära restauranger och shopping.Frukosten var bra min dotter är vegetarian och har aldrig varit så nöjd.Balkongen var en besvikelse den var liten och omöblerad.Personalen var mycket tillmöteskommande och vänlig men personalen i receptionen var inte särskilt vänliga.Detta är ett 5-stjärnigt hotell och då kan man ju tycka att wifi kunde vara grattis vilket inte är fallet.Men vi vill gärna återkomma ett annat år..

 
2012-11-03

Inlägg av caroline r malmö

bättre än väntat

Hotellet ser bättre ut i verkligheten än på hotellets hemsida. Detta var min första resa till Indien och jag blev positivt överraskad över hur vackert det var i Candolim, Goa. Maten på hotellet var bra men blev lite tråkigt i längden med tanke på att det inte fanns en enda rätt som inte innehöll curry eller chili.

 
2020-03-19

Inlägg av Rodney L Oslo, Oslo, Norway

4th time and still smiling

We spent three weeks there in January/ February 2020 and we were as usual very happy with the staff, food, service and surroundings. My son and his family joined us for our last week there and they too had a great time at O. Thanks go to Sid, Brian, Deeps, Bagwan and many others whos names I do not remember. At the reception in the dining hall and the lounge they were ready to help and serve with smiles and a joke on the side and inquisitive about how the day had been. And weaving himself inbetween all of them was Carmo, the chief of the hotel. Knowledgeable about Goa and always inquiring. There is work to be done to maintain the place and the new straws for the mojito in the pool bar were not good!!! Great place and we are ready for the 5th visit. Cheers.