1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om The O Hotel Goa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Mats,
Trelleborg

+
Den fantastiska personalen och nära till lugn beach.
-
Hotellet behöveren ordentlig renovering börjar bli slitet lite överallt.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


3 av 10

Håkan,
Motala

+
Läget
-
Frukost.Service i matsalen.Service i reception.

Bekräftad gäst: 2018-12-28


6 av 10

Henrik,
Malmö

+
Mycket trevlig vänlig personal , alla.städ och roomservice, servitörer, trädgårdspersonal, receptionrn, vakter. En myc ket positiv och giad atmosfär.. lagom balans på alla melkan personlig och professionell. Snabb och service!
-

Bekräftad gäst: 2018-01-17


9 av 10

Line ,
København

+
Smilende/service minded personale. Rent og pænt hotel.
-
Finshen i kroge og hjørner. Der var en del lappe løsninger og halv færdige små huller mm.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Tina,
København

+
Serviceniveau og placering på stranden
-
Brugbare balkoner og opgradering af fitnessrummet

Bekräftad gäst: 2018-01-31


8 av 10

kim,
skyrup, tyringe Sverige

+
Beliggenhed
-
På hotellet, mere variabel morgenmad den samme middelmådige menu, ikke dårlig bare den samme i 3 uger. Håndtag i baderum når man skal ud og ind og ud af badekaret, der er en høj kant op og af badekaret, som er glat, man er bange for at stå på røv og albuer :-D Toilettet er meget lavt, ok men lavt og svært at komme ned og op ældre mennesker vil jeg ikke anbefale dette hotel, men kun pga. dette medmindre der er rum med kun brusekabine. Personalet meget høflige og hjælpsom.

Bekräftad gäst: 2017-12-27


7 av 10

Satu,
Turku

+
Hyvällä paikalla, suora pääsy rannalle, Pyyhkeiden vaihto ja saniteettitavaroiden täydentäminen päivittäin toimi hyvin, samoin rantapyyhkeiden saanti. Ystävällinen uima-allas hoitaja. Ystävälliset vahdit sisääntulossa,
-
Aamupala suppea, tarjolla yhtä lajia leikkelettä ja kahta lajia juustokuutioita, samat joka päivä sekä spiceja intialaisia ruokia mihin emme ole tottuneet aamuisin. Munakkaat hyviä.Tarjoilu takkusi päivittäin, kahvin saamisessa ongelmia. Enemmän valikoimaa ja vaihtelevuutta aamupalle. Tarjoilijoiden ohjeistaminen palvelun parantamiseksi. Siivouksen parantaminen aiheellista huoneissa runsaasti pölyä sängyn alla.

Bekräftad gäst: 2018-02-15


4 av 10

Kalle,
Turku

+
Puhtaat lakanat ja puhdas lattia näkyviltä osin.
-
Siivottava koko lattia. nyt sängyn alla oli vuosien pölykerros, joka aiheutti keuhko-ongelmia ja yskää sekä nuhaa. Ei siivottu vaikka erikseen respasta pyydettiin.

Bekräftad gäst: 2018-02-15


9 av 10

Per ,
Storsteinnes

+
Svært hyggelig betjening. I særklasse på de hotellene vi har vært på.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

891 omdömen
Utmärkt
 
332
Väldigt bra
 
300
Bra
 
137
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2017-12-13

Inlägg av SwedenAnne Sweden

Strandnära hotell

Bra hotell närs stranden. Fel som uppstod åtgärdades efter ett tag. Fritt wi-fi som fungerade till och från. Gratis kassafack. Riklig frukostbuffé. Städningen av rummet skedde sent på dagen. Trevlig trädgård och jättebra pool med jaccuzzi.

 
2017-06-09

Inlägg av MoEAnd Trelleborg, Sverige

Strandnära

Ett av de få hotell där en promenad genom den grönskande hotellträdgården gör att du befinner dig på Candolimstranden södra delen av norra goa. Medelstora rum med liten balkong, trevligt helglasat badrum. Utmärkt buffefrukost med kockar som servar med Indiska varmrätter, omeletter, pannkakor mm efter dina önskemål. I övrigt en mycket trevlig servicemind personal. Rent och snyggt gäller hela hotellet.

 
2015-03-11

Inlägg av Charles105 Malmö, Sverige

tillbaka igen

Jag och min dotter åkte till Candolim.. i januari 2015 denna gången bodde vi på The OHotel ett val vi inte ångrade.Rummen´visade sig vara mycket bekväma , rena ,och vackert möblerade.Läget var superbra nära stranden och nära restauranger och shopping.Frukosten var bra min dotter är vegetarian och har aldrig varit så nöjd.Balkongen var en besvikelse den var liten och omöblerad.Personalen var mycket tillmöteskommande och vänlig men personalen i receptionen var inte särskilt vänliga.Detta är ett 5-stjärnigt hotell och då kan man ju tycka att wifi kunde vara grattis vilket inte är fallet.Men vi vill gärna återkomma ett annat år..

 
2012-11-03

Inlägg av caroline r malmö

bättre än väntat

Hotellet ser bättre ut i verkligheten än på hotellets hemsida. Detta var min första resa till Indien och jag blev positivt överraskad över hur vackert det var i Candolim, Goa. Maten på hotellet var bra men blev lite tråkigt i längden med tanke på att det inte fanns en enda rätt som inte innehöll curry eller chili.

 
2019-06-25

Inlägg av CR416x Brampton, Kanada

Wonderful stay

The O Hotel is a beautiful resort and getaway with delicious food and amazing staff that go above and beyond to satisfy your hotel needs. The rooms and washrooms were clean and spacious. Mr. Carmo made sure that our stay was absolutely impeccable. My family and I had an all around fantastic time and would definitely revisit The O Hotel the next time we travel to Goa. Thank you to Carmo and the team for such a lovely stay.