Kundomdömen om Kyriad Prestige Calangute

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 9 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Ingert,
Solna

+
Servicen
-
Bättre frukost Mer toa papper på toan Att dom säger till när det skall sprutas för mosqitos

Bekräftad gäst: 2019-02-15


5 av 10

Staffan,
Sorsele

+
Trevlig personal
-
Verkligen svårt att hitta en lugn plats. Upplever att det blivit mer och mer hög volym. Går inte att få en lugn stund någonstans!

Bekräftad gäst: 2019-01-25


9 av 10

Lotta ,
Hjo

+
Frukostbuffén
-
Fler solstolar Rensa avloppet i duschen. Vatten till fotknölarna när man duschar.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Ulf ,
Karlshamn

+
Allt fungerade bra, de som jobbade var mycket vänliga.
-
Gymmet var väl inte på topp.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


7 av 10

Magnus,
Stockholm

+
Trevlig personal, god frukost och bra anordnad nyårsmiddag.
-
Gymmet är en katastrof, få saker fungerar eller så går det inte att ställa in sadel, löpband m.m. Bättre aircond som inte låter så mkt eller kan kyla rummet. Bode på 128.

Bekräftad gäst: 2019-01-11


9 av 10

Camilla ,
Mariehamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1216 omdömen
Utmärkt
 
575
Väldigt bra
 
455
Bra
 
109
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2019-01-14

Inlägg av Lotta G

Lärare

Ett trevligt hotell med bra läge i Calangute. Nära till restauranger och beachen. Vänlig serviceminded personal. Jättebra frukostbuffé med både asiatiskt och västerländskt. Borde vara fler solsängar runt poolen. Finns inget att klaga på mer än att det rinner ner väldigt sakta i duschen. Man står med vatten upp till fotknölarna innan man är färdig.

 
2015-12-24

Inlägg av Mats C Smedjebacken

Bra service, rent och snyggt

Hotellet ligger centralt med shopping och restaurang utanför knuten, ca 10 minuters promenadväg till Calangute beatch med många matställen och solstolar. Gratis solstol om man åt eller drack på tillhörande matställe. Frukostbuffén var riklig och omväxlande med mycket god service. Servicen är överlag väldigt bra. Hotellet höll med gratis Wi-Fi, ibland dock något trögt. Tyst och lugnt läge, inga ljud som störde, luftkonditionerade rum. Vi var mycket nöjda efter våra 13 nätter på hotellet.

 
2014-03-06

Inlägg av KjellBor Borås

Bra hotell med central läge och bra service

Citrus hotell i Goa ligger centralt med 1 minuts väg till shopping- och restauranggata, 10 minuters väg till den långa fina stranden med mängder av solsängar (gratis) och fik. Hotellet bjuder på stor frukostbuffé och Wifi mot kostnad. Servicen är överlag toppen, om man inte har oturen att träffa på personal som inte riktigt når upp till sina kollegor.

 
2019-10-01

Inlägg av 187ravins

Average stay

The hotel location is good near to calangute beach. Overall ambience is very good. The worst thing was the room provided to us. We were 3 and the room was small if we lay a extra bed. It gets moist and water on floor if ac temperature is higher. Also wifi not working in our room, TV not working initially. After that they changed few set top box and it was working. Swimming pool is very nice where you can njoy. Bike rentals are available outside the hotel. So they can be booked easily.

 
2019-09-25

Inlägg av safarjankari Hardoi, Indien

Beautiful Hotel having swimming pool near very near to Calangute Beach

We stay in this hotel for 3 day It is very good Hotel Rooms are clean and having TV, Gyser, Hand Wash, Body Lotion , Dryer, Locker, AC and all modern amenities. Food is also awesome Here you get veg nonveg both , Taste is delicious . Kyriad has their own swimming pool . This hotel is very near to Calangte Beach. I will highly recommended it.