1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kyriad Prestige Calangute

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ingert,
Solna

+
Servicen
-
Bättre frukost Mer toa papper på toan Att dom säger till när det skall sprutas för mosqitos

Bekräftad gäst: 2019-02-15


5 av 10

Staffan,
Sorsele

+
Trevlig personal
-
Verkligen svårt att hitta en lugn plats. Upplever att det blivit mer och mer hög volym. Går inte att få en lugn stund någonstans!

Bekräftad gäst: 2019-01-25


9 av 10

Lotta ,
Hjo

+
Frukostbuffén
-
Fler solstolar Rensa avloppet i duschen. Vatten till fotknölarna när man duschar.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Ulf ,
Karlshamn

+
Allt fungerade bra, de som jobbade var mycket vänliga.
-
Gymmet var väl inte på topp.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


7 av 10

Magnus,
Stockholm

+
Trevlig personal, god frukost och bra anordnad nyårsmiddag.
-
Gymmet är en katastrof, få saker fungerar eller så går det inte att ställa in sadel, löpband m.m. Bättre aircond som inte låter så mkt eller kan kyla rummet. Bode på 128.

Bekräftad gäst: 2019-01-11


8 av 10

Stine,
Kirke eskilstrup

+
Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


6 av 10

Birgith,
Borup

+
Den gode cervise fra personalet
-
14 liggestole ved svimmingpoolen til så stort et hotel, så skulle man være heldig hvis man fik en.

Bekräftad gäst: 2018-03-07


10 av 10

Pernille ,
Stevns

+
Personale, mad, stilhed trods det ligger meget centralt,
-
Ser udfra slidt ud, MEN ikke slidt inde på værelse

Bekräftad gäst: 2018-02-21


9 av 10

Annemarie,
Hanstholm

+
Tæt på byen. gratis wi-fi. Roligt og i grønne omgivelser. Kæmpe morgenbuffet med alt hvad man kunne ønske sig. MEN ! Det bedste var deres fantastiske personale og deres super service.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-24


8 av 10

Juha-Pekka,
Vehmaa

+
Sijainti
-

Bekräftad gäst: 2019-02-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1206 omdömen
Utmärkt
 
568
Väldigt bra
 
454
Bra
 
108
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2019-01-14

Inlägg av Lotta G

Lärare

Ett trevligt hotell med bra läge i Calangute. Nära till restauranger och beachen. Vänlig serviceminded personal. Jättebra frukostbuffé med både asiatiskt och västerländskt. Borde vara fler solsängar runt poolen. Finns inget att klaga på mer än att det rinner ner väldigt sakta i duschen. Man står med vatten upp till fotknölarna innan man är färdig.

 
2015-12-24

Inlägg av Mats C Smedjebacken

Bra service, rent och snyggt

Hotellet ligger centralt med shopping och restaurang utanför knuten, ca 10 minuters promenadväg till Calangute beatch med många matställen och solstolar. Gratis solstol om man åt eller drack på tillhörande matställe. Frukostbuffén var riklig och omväxlande med mycket god service. Servicen är överlag väldigt bra. Hotellet höll med gratis Wi-Fi, ibland dock något trögt. Tyst och lugnt läge, inga ljud som störde, luftkonditionerade rum. Vi var mycket nöjda efter våra 13 nätter på hotellet.

 
2014-03-06

Inlägg av KjellBor Borås

Bra hotell med central läge och bra service

Citrus hotell i Goa ligger centralt med 1 minuts väg till shopping- och restauranggata, 10 minuters väg till den långa fina stranden med mängder av solsängar (gratis) och fik. Hotellet bjuder på stor frukostbuffé och Wifi mot kostnad. Servicen är överlag toppen, om man inte har oturen att träffa på personal som inte riktigt når upp till sina kollegor.

 
2019-06-19

Inlägg av Arvind7064

Best property

Very good property and resorts staff is very helpful and food is too good and over all that's a 5star property. Room is so clean and species. And the resort is near beach and this property is one of the beautiful property of club oxygen.

 
2019-06-17

Inlägg av ManishSarraf New Delhi, Indien

Very good resort for Couple or Family

The resort is one of the best I felt during my 5 nights stay with my family. The pool is good for small as well as teen children. The Deluxe room is good whereas standard rooms are just ok. The room service is a bit lazy and staff are less responsive, may be due to off season. As per my feeling they prefer Foreigners in spite of India guests. Overall a good holiday experience with them that's why I had extended my 3 night stay to 5 night there