1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kyriad Prestige Calangute

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ingert,
Solna

+
Servicen
-
Bättre frukost Mer toa papper på toan Att dom säger till när det skall sprutas för mosqitos

Bekräftad gäst: 2019-02-15


5 av 10

Staffan,
Sorsele

+
Trevlig personal
-
Verkligen svårt att hitta en lugn plats. Upplever att det blivit mer och mer hög volym. Går inte att få en lugn stund någonstans!

Bekräftad gäst: 2019-01-25


9 av 10

Lotta ,
Hjo

+
Frukostbuffén
-
Fler solstolar Rensa avloppet i duschen. Vatten till fotknölarna när man duschar.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Ulf ,
Karlshamn

+
Allt fungerade bra, de som jobbade var mycket vänliga.
-
Gymmet var väl inte på topp.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


7 av 10

Magnus,
Stockholm

+
Trevlig personal, god frukost och bra anordnad nyårsmiddag.
-
Gymmet är en katastrof, få saker fungerar eller så går det inte att ställa in sadel, löpband m.m. Bättre aircond som inte låter så mkt eller kan kyla rummet. Bode på 128.

Bekräftad gäst: 2019-01-11


8 av 10

Stine,
Kirke eskilstrup

+
Meget sødt, venligt og hjælpsomt personale
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


6 av 10

Birgith,
Borup

+
Den gode cervise fra personalet
-
14 liggestole ved svimmingpoolen til så stort et hotel, så skulle man være heldig hvis man fik en.

Bekräftad gäst: 2018-03-07


10 av 10

Pernille ,
Stevns

+
Personale, mad, stilhed trods det ligger meget centralt,
-
Ser udfra slidt ud, MEN ikke slidt inde på værelse

Bekräftad gäst: 2018-02-21


9 av 10

Annemarie,
Hanstholm

+
Tæt på byen. gratis wi-fi. Roligt og i grønne omgivelser. Kæmpe morgenbuffet med alt hvad man kunne ønske sig. MEN ! Det bedste var deres fantastiske personale og deres super service.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-24


5 av 10

Orla og Lene ,
Samsø

+
Flinke personale
-
Mere internasjonal morgenmad Det var kun for inderne selv meget stærkt

Bekräftad gäst: 2017-12-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1188 omdömen
Utmärkt
 
557
Väldigt bra
 
450
Bra
 
108
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2019-01-14

Inlägg av Lotta G

Lärare

Ett trevligt hotell med bra läge i Calangute. Nära till restauranger och beachen. Vänlig serviceminded personal. Jättebra frukostbuffé med både asiatiskt och västerländskt. Borde vara fler solsängar runt poolen. Finns inget att klaga på mer än att det rinner ner väldigt sakta i duschen. Man står med vatten upp till fotknölarna innan man är färdig.

 
2015-12-24

Inlägg av Mats C Smedjebacken

Bra service, rent och snyggt

Hotellet ligger centralt med shopping och restaurang utanför knuten, ca 10 minuters promenadväg till Calangute beatch med många matställen och solstolar. Gratis solstol om man åt eller drack på tillhörande matställe. Frukostbuffén var riklig och omväxlande med mycket god service. Servicen är överlag väldigt bra. Hotellet höll med gratis Wi-Fi, ibland dock något trögt. Tyst och lugnt läge, inga ljud som störde, luftkonditionerade rum. Vi var mycket nöjda efter våra 13 nätter på hotellet.

 
2014-03-06

Inlägg av KjellBor Borås

Bra hotell med central läge och bra service

Citrus hotell i Goa ligger centralt med 1 minuts väg till shopping- och restauranggata, 10 minuters väg till den långa fina stranden med mängder av solsängar (gratis) och fik. Hotellet bjuder på stor frukostbuffé och Wifi mot kostnad. Servicen är överlag toppen, om man inte har oturen att träffa på personal som inte riktigt når upp till sina kollegor.

 
2019-04-15

Inlägg av Param123 Chennai (Madras), Indien

Excellent for family stay

My stay at Kyriad Calangulate happened to be great. Let me quicky write the pros and Cons. Pros: 1.Excellent family atmosphere.The complimentary breakfast had good spread and kids friendly. 2.Room and bathroom was big.(I stayed in premium room) 3.Excellent location.Calangute beach is around 700 meters and walk-able.There are many restaurants and shops on the way to the beach.Two wheeler rental and cabs are available opposite to the hotel. 4.Friendly staffs Cons: Not much.If I have to say one, the in room dining is quite costly. 4.Frien

 
2019-04-04

Inlägg av juesmith1 Castleford, Storbritannien

WHAT A HOLIDAY

We have just come back after a 2 week holiday in goa with friends It was our first time in India but it certainly won’t be our last The kyriad or citrus was brilliant from the location to the service and especially the staff who were fabulous a big thank you to Subir for looking after us every morning with our poached eggs and Hammond who gave us loads of local advise The afternoon/night staff were just as great but a big thanks to them all and an extra special thanks to mr boogie boogie neeraj who again looked after us We celebrated the happy holi with all the staff and they supplied the paint We can’t make it back next year but we will be there in 2021