Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Dubbelrum, garden wing

Ljust inredda dubbelrum, garden wing med två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med pool-, havs-, eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Familjerum

Rymliga familjerum som består av två dubbelrum med en förbindelsedörr emellan. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48-52 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer, varav 1 barn.

Familjerum, garden wing

Rymliga familjerum, garden wing som består av två dubbelrum, garden wing med förbindelsedörr. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48-52 kvadratmeter.
Antal personer: 3-6 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

De härliga juniorsviterna har ett separat sovrum med en dubbelsäng och en lounge med möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer

Juniorsvit, garden wing

Fina och ljusa juniorsviter, garden wing med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.