Rumstyper på Porto Myrina – Powered By Playitas

Deluxerum i bungalow

De fräscha deluxerummen i bungalower består av två rum, ett sovrum med en dubbelsäng och en lounge/vardagsrum med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34-36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum i bungalower

Ljust inredda dubbelrum i bungalower med två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Vissa balkonger har utsikt mot pool eller hav. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21-23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Familjerum i bungalower

Rymliga familjerum i bungalower som består av två större dubbelrum i bungalow med förbindelsedörr Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass, vissa med havsutsikt eller poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48-52 kvadratmeter.
Antal personer: 3-6 personer, varav 1 barn.

Familjerum med tre ord. bäddar

Rymliga familjerum som består av två större dubbelrum med en förbindelsedörr emellan. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48-52 kvadratmeter.
Antal personer: 3-6 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

De härliga juniorsviterna har ett separat sovrum med en dubbelsäng och en lounge med möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa för upp till två barn. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36-38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24-26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Större dubbelrum i bungalower

Större dubbelrum belägna i bungalower. Två separata sängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass, vissa med havsutsikt eller poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Fina och ljusa superiorrum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.