Club Polly & Mino - Apollos egen barnklubb

Alla barn mellan 4 och 11 år är välkomna till Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb på Porto Myrina. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på grekiska eller svänga ihop en mumsig lokal rätt. Egen filmklubb, poolparty, skattjakt, diskogympa och popquiz är andra uppskattade inslag. På barnklubben hittar du spel, klossar, böcker, utklädningskläder, instrument och mycket mer. 

För den vackra och spännande inredningen av barnklubben står ingen mindre än den välkände inredaren och formgivaren Jon Eliason. 

Barnklubb för barn 4–11 år

  • Åldersanpassade aktiviteter
  • Enklare, lekfullt lärande för de mindre
  • Lite mer sport och äventyr för de större
  • Lärorikt pyssel och knåp
  • Välkomstkit
  • Diplom
Club Polly & Mino

Priser och öppettider

Pris från 395:-/vecka. Under skolloven kostar barnklubben 495:-/vecka. I övriga perioder kostar den 395:-/vecka. Om du bokar barnklubben på plats tillkommer ca 100:-/vecka.

Öppen dagligen kl. 10.45–12.00 & kl. 14.30–16.30

Apollos barnklubbspersonal, Club Polly & Mino

Vår barnklubbspersonal

Vår välutbildade, skandinavisktalande barnklubbspersonal ser till att alla finner sig väl tillrätta i gruppen. Vi har noga valt ut och utbildat vår personal, bland annat i barns utveckling och lekens betydelse. De flesta av våra medarbetare har också fritidsledarutbildning och har jobbat som instruktörer inom träning, simning och dans. 

Polly & Mino

Polly & Mino – barnens bästa vänner

Polly & Mino är alla barns favoriter. De kan dyka upp vid poolen, på barnklubben eller ja, lite var som helst egentligen, så länge du bor på Apollo Mondo Family Resorts. Världens kramgodaste med en lagom stor portion av både bus och klokhet – Polly & Mino gör garanterat succé på årets familjesemester! 

Club Polly & Mino

Så bokar du barnklubben

  • Som ett tillval i samband med att du beställer din resa på apollo.se.
  • Gå in på Min bokning och lägg till barnklubben efter att du bokat resan.
  • Ring oss på 0771-37 37 37.
  • I mån av plats kan du även boka barnklubben genom Apollos servicekontor på hotellet.
Skoj på Club Polly & Mino
Pollys kalas – Polly älskar att fylla år och en gång i veckan vankas födelsedagskalas med tårta och lekar när hela barngruppen firas.  
Minikockar – På barnklubben får de små sätta på sig kockmössor och lära sig att svänga ihop några av landets egna specialiteter.
Poängjaktskort – Utflyktsdags? Med Pollys Poängjaktskort kan barnen bocka av viktiga händelser som ”ätit glass” och ”sett en minaret”.  
Pollys Pictures – En kväll i veckan är det filmtajm. Efteråt får barnen rita och skriva om filmen.
Minidisko – Uppskattad kvällsaktivitet med musik som får det att spritta i benen.
Strandkonst – Vi samlar snäckor, stenar och pinnar från stranden och skapar vacker konst.
Observera att programmet är preliminärt och att ändringar kan förekomma.