Aristi

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På hotell Aristi i Platy är det upplagt för en avkopplande semester. Här är det lugnt och fridfullt och för de minsta finns en lekplats och en trädgård för roliga utomhuslekar. Det lilla hotellet ligger bara minuters promenad från sandstranden och centrum med butiker, barer och tavernor.

Veckans deal: Limnos

Boka nu och få 500:- rabatt per person på våra på charterresor till Limnos. Gäller endast nya bokningar och under avreseperioden 1/4 till 30/10 2022. Rabatten är redan avdragen i priset. Boka senast 30/1 2022. Gäller inte gruppresor. Boka »


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I lugna omgivningar i Platy ligger hotell Aristi. I hotellets trädgård finns en lite lekplats för de yngsta gästerna. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen dagtid. Gratis parkering.

Sandstranden, som är har miljömärkningen Blå Flagg och erbjuder solstolar och parasoller till uthyrning, ligger bara några hundra meter från hotellet. Promenadavstånd till centrum av Platy, som letar sig ner längs sluttningarna mot havet och bukten. Arkitekturen är typiskt grekisk med mindre vita hus med röda tak. Längs stranden finns små tavernor där du kan slå dig ner och prova lokala specialiteter eller din grekiska favoriträtt.

Måltider

Inga måltider ingår.

Alla hotell, Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

NYHET! Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Porto Plaza

Välkommen till Porto Plaza som ligger vid stranden Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas är en charmig liten by som ligger på sluttningarna av berget St. Athanasius, med utsikt över Egeiska havet. Koppla av på hotellets terrass, vid poolen eller upptäck stränderna i närheten. Dessutom är det nära från hotellet till Myrina, som är öns huvudstad.

Ifestos

Välkommen till Ifestos som ligger i Myrina, huvudstaden på ön Limnos. Koppla av vid den lilla poolen eller upptäck butiker och restauranger i Myrina centrum. Hotellet har en lugn och avslappnad atmosfär, med närhet till både strand och aktiviteter i staden.

Cavo Bianco

Enklare lägenhetshotell med bra läge i Platy, någon kilometer från Myrina. Hotellet är en perfekt bas för den som kanske vill hyra bil och uppleva mer av Limnos. Och i miniköket kan du fixa och packa matsäck varje dag.

Iliovasilema

Lägenhetshotellet Iliovasilema ligger högst upp på en kulle med utsikt över Plati-bukten, de omgivande vackra dalarna och det historiska slottet. Lägenheterna är fräscha och välutrustade, och många av lägenheterna har en vacker utsikt.

Costa D' Ifesto

Lägenhetshotellet Costa D' Ifesto består av flera minder byggnader på bekvämt gångavstånd från stranden i Agios Ioannis, norr om Myrina på Limnos. Byggnaderna inrymmer moderna och välutrustade lägenheter för en bekväm semester, och på hotellet finns en pool om du föredrar det framför sandstranden.