Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 810 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Helheten m träningsanläggning,strand mm i närheten Maten väldigt bra
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
Maten var helt fantastisk. Vackert beläget. Trevlig stämning
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
Helheten : träningsmöjligheter , peronal , mat , rummen , läget , bemötande , genuisk grekisk ö , TOPPEN !
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


7 av 10

+
Sportsinclusive
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
träningspersonalen- helt underbara människor. Passen var suveräna.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
Linnea!! Så glad, trevlig och duktig. Bra informationsmöte, pratade tydligt. Personalen var väldigt trevliga och servicen var väldigt bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


9 av 10

+
Trots ett slitet Hotell så var det väldigt rent och fräscht. Personalen väldigt trevliga och hjälpsamma. Stort plus till städpersonal nere vid rummen. De var väldigt tillmötesgående !
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Träning, maten, boendet, trevligt bemötande.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Sportaktiviteterna
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

526 omdömen
Utmärkt
 
329
Väldigt bra
 
145
Bra
 
37
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-09-16

av Anneli P Helsingborg, Sverige

Ett hotell att rekommendera

Mycket trevligt hotell. Servicen var toppen både på restaurangen o i poolbaren. Personalen var trevlig. Välstädat både inom- och utomhus. Lugnt poolområde utan musik. Bra! Frukosten hade allt vad man kan önska. Lagom promenadavstånd till byn.

 
2022-08-24

av henriks354

Underbar vecka med Apollo på Limnos/PBP

I år åkte vi till Porto Myrina/PBP på Limnos med Apollo (vi va i Sivota/PBP förra året). Likt förra året så var detta helt suveränt! Allt funkade väldigt bra gällande själva resan och transfer, incheckning osv. Kort transfer från flyplatsen till hotellet. Limnos är en vacker , relativt oupptäckt ö vad jag förstår. Porto Myrina en väldigt charmig stad med bra resturanger / cafeer / barer osv. Man går ner till stan på 15 min från hotellområdet , alt tar en taxi på några minuter. Själva htellanläggningen ligger väldigt fint ute på en udde och man har från den stora poolen ett stenkast ner till havet för bad eller vattensport. Ett dyk från bryggan efter ett träningspass rekommenderas :-). Körde flertal cykelpass , gympass och x-fit / core / HIT pass under veckan. Väldigt bra, engagerade, trevliga och proffsiga instruktörer. Reste själv med 2 tonåringar som höll sig sysselsatta själva med bl.a tennis/gym/pass eller så gick vi tillsammans på family passen - superkul!. Tryggt att veta som förälder att det finns mycket personal/badvakter m.m som övervakar området. Maten/buffén som ingår i helpensionen var väldigt bra och varierande med bra serveringstider som gör det flexibelt med träningen. Rum/badrum jättefräscha och vi hade egen uteplats med utsikt över havet och fantastiska solnedgångar. Träningsarenor & utrustningen är toppklass! Gymmet med AC jättestort och helt nytt! Fräscha cyklar för gravel/road, utomhus arenor under tak/solskydd för passen m all utrustning man behöver. Fina padelbanor med otroligt vackert läge i solnedgången. Bra sportshop gör att man i princip kan åka ner tomhänt och skaffa all utrustning på plats om man så vill (förutom cykelskor för spd pedaler?) . Väldigt seriöst och påkostat koncept som Apollo / Powered By Playitas står för och man får mycket valuta för pengarna tycker jag. Du kan välja att softa vid poolen med en öl i handen hela veckan eller köra 10 träningspasspass om dagen - och allt däremellan. Överlag en underbart bra vecka med massa träning och avkoppling. Skulle gärna stannat 1 vecka till och åker mer än gärna tillbaka!! Kan varmt rekommendera detta resmål för alla , och är du dessutom sugen på träning så är det top notch - åk dit!

 
2022-07-08

av Partysara Stockholm, Sverige

Bästa träningen på oupptäckt ö

Jag rekommenderar starkt det här hotellet och Limnos som är en oupptäckt pärla i grekiska övärlden. Den här sommaren är första gången skandinaver kan resa hit med Apollo. Underbar genuin ö med många härliga restauranger och trevliga butiker i den lilla staden och vid hamnen, ca 15 min promenad från hotellet. På hotellet finns alla träningsmöjligheter du kan tänka dig. Stort utbud av pass med olika instruktörer och gratis kurser i paddel o tennis och vattensport. Yoga på morgonen var underbart. Spinningpassen kommer jag heller inte glömma. Stor pool. Hotellet riktar sig inte till småbarn men våra barn och tonåringar hade superkul. Frukosten är fantastisk. Färskpressad apelsinjuice och yoghurt med jordnötssmör, frukter och nötter samt ägg i olika former förgyllde mina morgnar. Vi åt middagar i stan men lunch i poolbaren vilket var bra. Stora portioner vilket lämpade sig bra att dela på två. Vi hade ett dubbelrum med extra havsutsikt (503) och såg solnedgången från vår terass vilket var underbart. Åk hit om du älskar att träna och vill komma till en genuin grekisk ö! Vi var här 3 veckor och det var underbart på alla sätt. Vi gick även variation i träningen eftersom det var varierat schema dessa veckor.

 
2022-06-22

av 58TD58 Stockholms län, Sverige

Nyrenoverat rum

Hotellet hade varit stäng sedan 2019 så vi var bland dom första efter 2 veckor att besöka det, vi boddde 2bäddrum med 3 sängar ochmed havsutsikt vilket rekommenderas, vi anlände vid 12tiden men incheckning skulle ha varit kl 15:00 vilket inte höll vi fick rummet strax före 17:00 vilket gjorde en viss irritation då vi inte tyckte att det var okej. Allt annat är Jättefint, mycket aktiviteter för den som vill, jag gick på morgon Yogan som var väldigt bra och ibland på vattengympan som också var bra, tyvärr endast plastkarosser att lån inga andra strandaktiviteter, Men sen ingick det poolhandukar och badrumsprodukter vilket inte informerades på hemsidan eller Apollos sida tycker att det hade varit bra att vet. Frukost okej för den som ej har gluten eller laktos problem, jag fick fråga varje dag om laktosfri yogurt som personalen hämtade och endast samma sort inga bär till den, men det fanns olika sorter att välja på för den som ej har problem, samma med glutenfritt bröd skulle man fråga om samma där endast en sort som tyvärr var vitt och torrt, lunch och middag e buffe tyvärr.det fanns några rätter i poolbaren att beställa till lunch.Men all personal var så trevliga, man kunde åka taxi in till stan för 5 euro mysiga restauranger där och ville man gå till en annan strand så tog det ca 15min och gratis solstolar om man beställde från strandbarerna. Så 1 vecka helt okej på denna ö sen har man sett det mesta.

 
2022-07-26

av ANomadicSoul Scotland

June 2019 Stay when operated by Neilson

We had a fantastic stay here as 2 adults enjoying lots of water sports, mountain biking and fitness classes. Staff and food fantastic. No shortage of anything. Also had a great seaview room. Perfect Location, restautants around were a short taxi ride away but close enough.