Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 1591 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-
1. Iskall pool 2. Oordning vid bokning av träningspass, där vissa skrev upp flera vänner, borde vara en plats per person. 3. Möjlighet att betala för dryck, ist för att ta det på rummet (vi var från två olika hushåll)

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Fint läge. Bra träningspass även för 69 åring😀
-
Kall pool.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Gymmet Andra träningsmöjligheter Närheten till staden med bra promenadväg Pool bar / a la carte med OK utbud. Speciellt bra med decaf-kaffe. Skulle dock önska a la carte var öppen längre än till 17.00. Maten på buffén Service Städning Närhet till egen strand Brygga för havsbad utan att behöva gå ut i sanden Lugnt, skönt och tyst på kvällarna
-
Lite småsaker som drog ner helhetsintryck. Ytterdörren till rummet släpade i marken och var trög att öppna och lät mycket. Jobbigt när jag skulle smyga ut på morgonen och träna utan att väcka familjen! :) Känns konstigt med tanke på nyrenoverat. Check-in-processen var sjukt segt och lite konstigt att dela ut papperslappar för att få in information. Rimligtvis borde Apollo kunna dela all info som hotellet behöver digitalt så hotellet inte behöver papperslapp från varje kund. Wifi i vårat rum gick knappt att använda. Var snabbare att dela internet från telefonen. Saknade decaf-kaffe på rummet, men super att det fanns i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Buffén och träningen.
-
Matsalen var lite som en skolmatsal. Inte så mysig känsla väldigt kalt. Man fick köa för dåligt kaffe. Behövs förbättras. Rum 560 hade dåligt Wi-Fi. Kassaskåpet behöver förbättras med digitalt, jobbigt med stor nyckel! Poolen behöver vara uppvärmd för en bättre semester.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


4 av 10

+
Inne Gymmet.
-
4 timmars väntan på rummet dagen vi anlände. Apollo service som inte återkoppla och skyllde på brist av tid. Ingen som helst kompensation trotts 1 bortkastad dag (ankomst dagen) utav resan. Såg fram emot spa men den var tydligen ur funktion. Men absolut besvikelse är att det måste för gudskelov finnas ett Minni market vid hotellet. Personal vid middagen skulle behöva semester själva. De verkade vara griniga 24h

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Fint och fräscht
-
Synd att inomhuspoolen vid SPA var öppen. Behöver ett annat bokningssystem för bokning av träningstiderna tex en app. Nu fick alla börja köa kl 07 i receptionen för att kl 07.30 få börja skriva upp sig på träningarna. Blev fullt på 5 min.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


7 av 10

+
Att det fanns en relativt stor uteplats vid restaurangen samt att låg nära flygplatsen.
-
* Maten behöver verkligen jackas upp, se tidigare svar. * Det är helt ofattbart att man inte har handdukar för alla som tränar inne på gymet samt vatten i vattentankar. Gällande handdukar så ska du antingen torka dig i ansiktet med relativt strävt papper, eller så ska du ta med dig handduk från rummet, torka svett i ansiktet med den och sen använda SAMMA handduk när du är helt ren. Ofattbart. * Antalet passar var alldeles för få. De pass som var bokningsbara blev fulla direkt och de pass som inte var bokningsbara blev så överfulla att jag inte ville gå på dem då det såg alldeles för trångt ut. * Systemet att man lägger fram papperslistor som folk ska fylla i känns väldigt omodernt. Plus att i praktiken skickade en stor familj/sällskap en person som skrev upp massor av personer, d v s de som var på plats precis när passen släppts/listorna lagts fram, kunde ändå riskera att inte få gå på de pass man ville. * Att betala för helpension och så inkluderas inte alkoholfri dryck känns trist.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Matplatserna utomhus och stranden samt de olika träningspassen
-
Poolen var iskall och inomhuspoolen var inte i bruk.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Enkelheten och all träning som ingick. Bra mat både frukostbuffé och poolbar. Fina rum och sköna sängar. Alltid personal nära om man funderade på något.
-
Matsalen kan behöva se över ljudnivån. De dagar det inte gick att äta frukost ute var det extremt ljudligt vid frukosten. Svårt få plats på träningspass som behövde anmälan. Borde gå att göra på annat sätt. Det blev långa köer när bussarna kom och vi skulle checka in. Vi undvek de dock genom att istället byta om och gå direkt till poolen och checka in några timmar senare.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

532 omdömen
Utmärkt
 
332
Väldigt bra
 
146
Bra
 
38
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-11-04

av ulrikak874 Hässelby-Vällingby, Sverige

Porto Myrina by Playitas, goda träningsmöjligheter

Fint läge vid havet och anläggningen har stora ytor. Som helhetsbedömning rekommenderar jag detta hotell och skulle gärna åka igen. Välstädat och servicepersonal på plats när helst man behöver. Frukosten bra och allsidig med frukt men lååång kö till kaffet. Kvällsbuffen helt ok men hade kunnat kryddas upp lite, kändes lite väl beige i smakerna även om råvarorna var bra. Maten i poolbaren var bra och stora portioner. Dock stängde den redan kl 17. Eftersom det inte fanns några andra restauranger närliggande så var det mer eller mindre tvunget att köpa middagsbiljetter. Att kunna köpa á la carte i poolbaren lite längre än till 17 hade varit bra annars är man utelämnad till middagsbuffén då det inte finns restauranger i närområdet och vägen till Myrina är inte promenadvänlig kvällstid i mörkret. Akustiken i matsalen var katastrofal även om den inte var fullbelagd och det var så högljutt och ekande att det inte var trivsamt att sitta där. Det var stora ytor så det kändes inte trångt. Att det fanns många olika aktiviteter och träningsytor. Superbra att det fanns brygga att bada ifrån. En lite förbättring som skulle göra mycket är en bättre stege vid bryggan. Nu var det smala metallrör man fick kliva på. Inte lätt för alla. Det skulle underlätta med någon slags minilivs eftersom närmsta affär ligger ca 2 km bort och vägen dit är inte upplyst kvällstid och väldigt smal. Träningsutbudet är stort och varierat och sker på många olika platser inom anläggningen. Det var under vår vecka varierat med olika instruktörer. Men en sak som måste förbättras är systemet för att boka pass. Listorna för dagen efter kom ut kl 7.30 och då köade folk, de första skrev upp sig och hela sina sällskap på alla pass. Under hela veckan kunde vi bara skriva upp oss på ett pass, i övrigt var det fullbokat redan innan frukost. Skittrist verkligen då syftet med resan är träning. Frukosten krockade med många pass, så det inte på ett bra och lugnt sätt kunde äta frukost innan eller efter, öppettider 7.30-10.00.

 
2023-10-23

av Margareta D Stockholm, Sverige

Lever inte upp till sitt rykte

Rummen i ena flygeln låg bredvid varutransportinfarten vilket gjorde att det var oväsen både nätter och tidiga morgnar tex av skramlande bilar. Rummen var lyhörda. Den fantastiska maten som utlovades undrar vi över.. maten var helt vanlig ordinär grekisk buffé. Träningsutbudet var bra.Kallt i poolen så det gick inte att ha vattengympan. Hotellets Spa hade stängt sin pool och det fanns ingen sauna.

 
2023-09-03

av Extraordinary760531

Checkintid kl 18 pga ej städade rum???

Hotellers policy gällande när man får checka in är under all kritik. Vi har väntat i 3 timmar på att få checka in men får svar att vi kan få vänta till 18 (2 ,5 h till). Vi har betalt extra för havsutsikt men får inget besked om när rummet är klart. Våra vänner har fått rum, duschat bytt om, vilat mm. Ett 5-stjärnigt hotell ska kunna leverera bättre. Vi är väldigt många som inte fått checka in än. apollo kan heller inget göra. Bett om kompensation men får inget besked om det heller. Dåligt

 
2023-07-04

av UlleMalmberg

Bästa valet för tonårsfamiljen.

Fantastiskt nöjda efter en vecka på Limnos. Hotellet är så fräscht och fint. Utsikten, rummet, maten, service och möjligheten till träning. Perfekt om man reser med tonåringar. De sköter sig helt själva och kan kombinera sol, bad med aktiviteter och god mat. Enda minuset är att drycken ej ingår eftersom det är helpension och ej all inclusive.

 
2022-09-16

av Anneli P Helsingborg, Sverige

Ett hotell att rekommendera

Mycket trevligt hotell. Servicen var toppen både på restaurangen o i poolbaren. Personalen var trevlig. Välstädat både inom- och utomhus. Lugnt poolområde utan musik. Bra! Frukosten hade allt vad man kan önska. Lagom promenadavstånd till byn.