Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 1268 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen på plats vart helt fantastisk - från frukostkockan som gjorde pannkakor, ägg alltid med ett leande till servispersonal som konstant passade upp på ett behagligt sätt. Guest relation A... som alltid kom med ett glatt och nyfiket humör. Personalen på de olika sportaktiviteterna var proffsiga- vi åkte hit för att träna och äta gott- Ingen blev besviken- några mer energiska och peppande än andra men kunniga ändå.
-
Sängarna i 403 var för hårda

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Fräscht/alltid iordning/trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Närheten till både restaurang, hav och träningen. Välplanerade rum.
-
Dålig mottagning på wifi.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


7 av 10

+
Sköna sängar
-
Det vore bra om det fanns fler möjligheter att köpa snacks, nötter och frukt. När pool baren stänger servering av mat finns det ingenting.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Läget, fantastisk plats, mate, personalen, träningspassen och gratis sup, kanot.
-
Bokningssystemet till passen behöver en ordentlig översyn. Vi stod i kö i 30 minuter varje morgon för att vara säkra på att få plats till pass.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Maten
-
Knappt något men sämre uppmärksamhet på personalen i poolrestaurangen när man ville beställa

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Rent fräscht, bra läge nära vattnet, Stora bra rum.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Upplevs som lite mindre och personligt men med alla fördelar av ett större hotell.
-
Det är något i området som luktar fruktansvärt illa (kloak). Åtgärda problemet eller informera om vad och varför det luktar (stinker)

Bekräftad gäst: 2024-06-09


8 av 10

+
Helheten. Lagom stort och trevlig stämning. Lätt att vistas där!
-
Kaosartat bokningssystem för träningsaktiviteterna. Under all kritik, med tanke på att vi bokat just en träningsresa och räknade med att fritt kunna träna det vi ville. Kass AC på rummet.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

534 omdömen
Utmärkt
 
334
Väldigt bra
 
146
Bra
 
38
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-11-04

av ulrikak874 Hässelby-Vällingby, Sverige

Porto Myrina by Playitas, goda träningsmöjligheter

Fint läge vid havet och anläggningen har stora ytor. Som helhetsbedömning rekommenderar jag detta hotell och skulle gärna åka igen. Välstädat och servicepersonal på plats när helst man behöver. Frukosten bra och allsidig med frukt men lååång kö till kaffet. Kvällsbuffen helt ok men hade kunnat kryddas upp lite, kändes lite väl beige i smakerna även om råvarorna var bra. Maten i poolbaren var bra och stora portioner. Dock stängde den redan kl 17. Eftersom det inte fanns några andra restauranger närliggande så var det mer eller mindre tvunget att köpa middagsbiljetter. Att kunna köpa á la carte i poolbaren lite längre än till 17 hade varit bra annars är man utelämnad till middagsbuffén då det inte finns restauranger i närområdet och vägen till Myrina är inte promenadvänlig kvällstid i mörkret. Akustiken i matsalen var katastrofal även om den inte var fullbelagd och det var så högljutt och ekande att det inte var trivsamt att sitta där. Det var stora ytor så det kändes inte trångt. Att det fanns många olika aktiviteter och träningsytor. Superbra att det fanns brygga att bada ifrån. En lite förbättring som skulle göra mycket är en bättre stege vid bryggan. Nu var det smala metallrör man fick kliva på. Inte lätt för alla. Det skulle underlätta med någon slags minilivs eftersom närmsta affär ligger ca 2 km bort och vägen dit är inte upplyst kvällstid och väldigt smal. Träningsutbudet är stort och varierat och sker på många olika platser inom anläggningen. Det var under vår vecka varierat med olika instruktörer. Men en sak som måste förbättras är systemet för att boka pass. Listorna för dagen efter kom ut kl 7.30 och då köade folk, de första skrev upp sig och hela sina sällskap på alla pass. Under hela veckan kunde vi bara skriva upp oss på ett pass, i övrigt var det fullbokat redan innan frukost. Skittrist verkligen då syftet med resan är träning. Frukosten krockade med många pass, så det inte på ett bra och lugnt sätt kunde äta frukost innan eller efter, öppettider 7.30-10.00.

 
2023-10-23

av Margareta D Stockholm, Sverige

Lever inte upp till sitt rykte

Rummen i ena flygeln låg bredvid varutransportinfarten vilket gjorde att det var oväsen både nätter och tidiga morgnar tex av skramlande bilar. Rummen var lyhörda. Den fantastiska maten som utlovades undrar vi över.. maten var helt vanlig ordinär grekisk buffé. Träningsutbudet var bra.Kallt i poolen så det gick inte att ha vattengympan. Hotellets Spa hade stängt sin pool och det fanns ingen sauna.

 
2023-09-03

av Extraordinary760531

Checkintid kl 18 pga ej städade rum???

Hotellers policy gällande när man får checka in är under all kritik. Vi har väntat i 3 timmar på att få checka in men får svar att vi kan få vänta till 18 (2 ,5 h till). Vi har betalt extra för havsutsikt men får inget besked om när rummet är klart. Våra vänner har fått rum, duschat bytt om, vilat mm. Ett 5-stjärnigt hotell ska kunna leverera bättre. Vi är väldigt många som inte fått checka in än. apollo kan heller inget göra. Bett om kompensation men får inget besked om det heller. Dåligt

 
2023-07-04

av UlleMalmberg

Bästa valet för tonårsfamiljen.

Fantastiskt nöjda efter en vecka på Limnos. Hotellet är så fräscht och fint. Utsikten, rummet, maten, service och möjligheten till träning. Perfekt om man reser med tonåringar. De sköter sig helt själva och kan kombinera sol, bad med aktiviteter och god mat. Enda minuset är att drycken ej ingår eftersom det är helpension och ej all inclusive.

 
2022-09-16

av Anneli P Helsingborg, Sverige

Ett hotell att rekommendera

Mycket trevligt hotell. Servicen var toppen både på restaurangen o i poolbaren. Personalen var trevlig. Välstädat både inom- och utomhus. Lugnt poolområde utan musik. Bra! Frukosten hade allt vad man kan önska. Lagom promenadavstånd till byn.