Platy Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Platy Beach ligger precis vid sin namne, den härliga sandstranden, belönad med miljömärkningen Blå Flagg för sitt rena vatten och höga kvalitet. Här kan du njuta av en lugn och skön semester, och spana ut över havet redan till frukost.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Dubbelrum på översta våningen för 2 personer. Större dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 31 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Platy Beach ligger precis vid den härliga Blå Flagg-märkta sandstranden. Hotellets restaurang och bar Amorosso ligger vid stranden, så låt din dag börja där med en riktig grekisk frukostbuffé. Restaurangen håller öppet under dagen med servering från en à la carte-meny. Maten är allt från Medelhavsmat till traditionella grekiska smaker i en härlig mix. Att sitta i baren när solen går ner och njuta av en kaffe eller läcker cocktail blir en perfekt avslutning på en solig semesterdag.

Reception som är öppen från morgon till sen kväll, ca 8.00-24.00. Strax bakom restaurangen finns en liten lekplats för de minsta barnen.

In till Platys centrum är det ca 500 meter, och till öns huvudort Myrina ca 2,5 kilometer. Vill du hyra bil för att enkelt ta dig runt på ön för att upptäcka den spännande naturen eller de arkeologiska platserna finns gratis parkering på hotellet. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé.