Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent och snyggt och otroligt trevlig personal! Topp service 👍
-
Första året som Apollo har detta hotellet ! Släpp det inte !!!

Bekräftad gäst: 2021-06-07


10 av 10

+
Svårt att välja en sak, då det var mycket som var bra allt från personalens service och fina bemötande till det rena och lyxiga rummet med balkong på båda sidorna.
-
Hade varit bra med ett gym.

Bekräftad gäst: 2021-06-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
52
Väldigt bra
 
15
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-06-23

av 72helenal Söderby

Mycket nöjda!

Trevligt, lagom stort hotell. Nära till allt i Nidri (stränder, hamnen med alla restauranger och gågatan) och med lagom stor pool och trevliga lägenheter som var rena och fräscha. Vi bodde i en delux-lägenhet. Det lilla pentryt var inte så mycket till att laga mat i men det gjorde oss inte något. Vi är mycket nöjda!

 
2016-02-29

av Mait D

Perfekt läge

Varit här två gånger 2010 och 2014 och skulle absolut kunna tänka mig återvända igen. Trivsamt, lagom stort lägenhetshotell med perfekt läge. Fick rum mot pool och precis ovanför baren andra gången och bad att få byta till ett lugnare rum. Detta fixades dagen därpå. Bodde på 307 resten av vistelsen. Lite hårda sängar och dålig köksutrustning. Annars allt perfekt.

 
2021-08-25

av Tracey L Derby, Storbritannien

Amazing hotel and staff

I’ve stayed here many times. The staff are so so attentive, nothing is too much trouble. It’s family run and very friendly. It’s close to the center but not too close. It’s very clean and the pool area, jacuzzi and bar is a lovely place to relax with fantastic mountain views. The welcome is always warm. I celebrated my birthday here and Chrissa who owns the hotel took the trouble to get me a cake and decorated my room with fresh flowers and leaves which was so lovely. If you are looking for a great hotel then thdd ex royal Nidri is fantastic. Thanks for another great time.

 
2021-01-12

av marianS2013LF

Best hotel in Lefkas

A perfect hotel both for families and couples. The room was big and the cleaning was 10/10. Not to talk about the staff and hotel owners that turned out to be the nicest people!! I can really recommend this hotel!

 
2019-07-05

av Matte22 Örebro, Sverige

Perfect

This is what you want if you like a nice small hotel with bigger rooms than normally charter-hotels. But the best thing is the friendly and helpful staff. In the pool/bar,cleaning lady or anyone that are a member of the staff. This is not a BIG hotelcomplex so the pool I small and the poolbar is small. But everything is so perfect for a family both with or whiteout children. The room we had 301 and 201 is like a small apartment with two areas. And one bathroom that in my opinion is bigger then usually standard in charter-hotels. In the pool-area there is a small baby-pool and a bigger pool for those that can swim. Or is over 150cm in one area of the pool. The bar/restaurant is small but have everything you will need. The area around the hotel is nothing more the usually tourist-streets shops,restaurants you know what I mean. But it is close to the beach but that beach is not so nice. Only rocks and no sand. Feel free to ask me anything.