Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent och snyggt och otroligt trevlig personal! Topp service 👍
-
Första året som Apollo har detta hotellet ! Släpp det inte !!!

Bekräftad gäst: 2021-06-07


10 av 10

+
Svårt att välja en sak, då det var mycket som var bra allt från personalens service och fina bemötande till det rena och lyxiga rummet med balkong på båda sidorna.
-
Hade varit bra med ett gym.

Bekräftad gäst: 2021-06-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

80 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
15
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-06-23

av 72helenal Söderby

Mycket nöjda!

Trevligt, lagom stort hotell. Nära till allt i Nidri (stränder, hamnen med alla restauranger och gågatan) och med lagom stor pool och trevliga lägenheter som var rena och fräscha. Vi bodde i en delux-lägenhet. Det lilla pentryt var inte så mycket till att laga mat i men det gjorde oss inte något. Vi är mycket nöjda!

 
2016-02-29

av Mait D

Perfekt läge

Varit här två gånger 2010 och 2014 och skulle absolut kunna tänka mig återvända igen. Trivsamt, lagom stort lägenhetshotell med perfekt läge. Fick rum mot pool och precis ovanför baren andra gången och bad att få byta till ett lugnare rum. Detta fixades dagen därpå. Bodde på 307 resten av vistelsen. Lite hårda sängar och dålig köksutrustning. Annars allt perfekt.

 
2022-08-06

av jackie g East Sussex, Storbritannien

Fabulous hotel.

Only stayed for 2 nights, but cannot fault anything. Service was fantastic, rooms incredibly clean, pool and bar area perfect and always beds available. Breakfast was great too. What’s not to like?! Highly recommend this hotel.

 
2021-08-25

av Tracey L Derby, Storbritannien

Amazing hotel and staff

I’ve stayed here many times. The staff are so so attentive, nothing is too much trouble. It’s family run and very friendly. It’s close to the center but not too close. It’s very clean and the pool area, jacuzzi and bar is a lovely place to relax with fantastic mountain views. The welcome is always warm. I celebrated my birthday here and Chrissa who owns the hotel took the trouble to get me a cake and decorated my room with fresh flowers and leaves which was so lovely. If you are looking for a great hotel then thdd ex royal Nidri is fantastic. Thanks for another great time.

 
2021-01-12

av marianS2013LF

Best hotel in Lefkas

A perfect hotel both for families and couples. The room was big and the cleaning was 10/10. Not to talk about the staff and hotel owners that turned out to be the nicest people!! I can really recommend this hotel!