Rumstyper på Nautilux Rethymno by Mage

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, wifi och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med balkong och privat pool. Trappsteg från balkongen till den privata poolen. En dubbelsäng. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Standardrum.

Standardrum med balkong. En dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med delad pool

Superiorrum med balkong och utgång till delad pool samt poolutsikt. Trappsteg från balkongen till poolen. En dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumssvit i etage med jacuzzi

Tvårumssviter i två våningar med stor balkong eller terrass med jacuzzi samt havsutsikt. På entréplan finns ett vardagsrum med soffa samt ett badrum och en trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, wifi och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.