Rumstyper på Nautilux Rethymno by Mage

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, wifi och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med trädgårdsutsikt

Dubbelrum med balkong och trädgårdsutsikt. En dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, wifi och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Standardrum

Standardrum med balkong. En dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med poolaccess

Superiorrum med balkong, poolaccess och utsikt mot poolen. Trappsteg från balkongen till poolen. En dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Tvårumssvit i etage med jacuzzi

Tvårumssviter i två våningar med stor balkong eller terrass med jacuzzi samt havsutsikt. På entréplan finns ett vardagsrum med soffa samt ett badrum och en trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng. Kuddmeny. Luftkonditionering, wifi och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch och separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.