Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, vissa med poolutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Enrumslägenhet Superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenhet superior med balkong, vissa med poolutsikt. Kombinerat sovrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Daglig påfyllning av kaffe och te. Vid ankomst väntar en flaska vin, en flaska vatten och frukt i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenhet med 3 ord. bäddar

Trerumslägenheter med balkong eller terrass. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Daglig påfyllning av kaffe och te samt en flaska vin vid ankomst. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50-55 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter med balkong eller med balkong eller terrass med utsikt mot poolen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller med balkong eller terrass med utsikt mot poolen. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Daglig påfyllning av kaffe och te. Vid ankomst finns en flaska vin, en flaska vatten och frukt i lägenheten. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.