Enrumslägenheter

Fina lägenheter med varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Tv. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. I några av lägenheterna finns det ett trappsteg i lägenheten. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1–2 personer.

Trerumslägenheter

Fina lägenheter med varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Alla lägenheter har två separata sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två separata sängar) och kombinerat minikök och vardagsrum. När alla extrabäddarna används blir det trångt i lägenheten. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin. Tv. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter superior

Trerumslägenhet superior har en smal trappa som leder upp till ett vindsetage i öppen planlösning. Alla lägenheter har två separata sovrum, med möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa eller hopfällbar säng. Kombinerat minikök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffemaskin. Gratis luftkonditionering och deponering. Tv. Hårtork. Två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenheter

Fina lägenheter med varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Separat sovrum och kombinerat minikök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Tv. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Fina lägenheter i etage med varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Separat sovrum och kombinerat minikök och vardagsrum. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Kaffebryggare och vattenkokare. Tv. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum, ett på varje våningsplan, med bad/dusch och wc. Badrummet på ovanvåningen har badkar och badrummet där nere har dusch. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2–4 personer.