Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med balkong eller terrass. Varierande storlek, utseende, ålder och inredning i lägenheterna. I några av lägenheterna finns det ett trappsteg. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1–2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i enkelsängar och bäddsoffor. När alla extrabäddarna används blir det trångt i lägenheten. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Bardisk som matbord. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenhet superior

Trerumslägenhet superior med balkong eller terrass. En smal trappa som leder upp till ett vindsetage i öppen planlösning. Två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa eller i hopfällbar säng. Kombinerat minikök och vardagsrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Två badrum, ett med dusch och wc och ett med badkar med dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med varierande storlek, utseende, ålder och inredning. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök samt möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och en balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Två badrum, ett på varje våningsplan. Badrummet på övervåningen har badkar med dusch samt wc och badrummet på entréplan har dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2–4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Ett sovrum och ett kombinerat minikök och vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.