Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller terrass. Varierande storlek, utseende, ålder och inredning i lägenheterna. Kombinerat sovrum med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Bardisk som matplats. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. I några av lägenheterna finns det ett trappsteg i lägenheten. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 1–2 personer.

Trerumslägenheter

Trerumslägenheter med balkong eller terrass. Varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Möjliga extrabäddar i enkelsängar och bäddsoffor. När alla extrabäddarna används blir det trångt i lägenheten. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Bardisk som matbord. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter superior

Trerumslägenhet superior med balkong eller terrass. En smal trappa som leder upp till ett vindsetage i öppen planlösning. Två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa eller i hopfällbar säng. Kombinerat minikök och vardagsrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Två badrum, ett med dusch och wc och ett med badkar med dusch samt wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller terrass. Varierande storlek, utseende, ålder och inredning. Ett sovrum och ett kombinerat minikök och vardagsrum. Två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenhet i etage med varierande storlek, utseende, ålder och inredning. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar och balkong. På entréplan finns ett kombinerat minikök och vardagsrum samt möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Två badrum, ett på varje våningsplan. Badrummet på ovanvåningen har badkar med dusch samt wc och badrummet där nere har dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2–4 personer.