Rumstyper på Porto Platanias Beach Resort & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong eller terrass och poolutsikt. I entréplan finns möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor samt ett badrum. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng eller två enkelsängar. En skjutdörr skiljer rummet från sovloftet. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass av varierande storlek. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummet består av ett sovrum och ett vardagsrum med dörr. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa eller eller i två bäddsoffor. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i lägenheten.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet i etage

Tvårumslägenhet i etage med balkong eller terrass. Uteplatserna varierar i storlek. I entréplan finns ett kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa och i en hopvikbar säng. En trappa upp finns ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Ett badrum med dusch och wc en trappa upp och ett badrum med badkar och wc i entréplan. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer lägenheten.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.