Kundomdömen om Porto Platanias Beach Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 815 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal. Rent o snyggt.
-
Fick rum mot gatan där leveranser och sophämtning var till hotellet inte trevligt att bli väckt av det varje morgon. Speciellt inte kl 05:30. Och gillar inte heller att alla solstolar är upptagna kl 8 på morgonen och så kommer ingen på hela förmiddagen på flera av stolarna. Hade bokat utflykt en dag tidigt och det stod i era papper att det fanns frukost en timme tidigare öppning. Men det skulle tydligen bokas vilket inte framkom i er enkät.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Mycket fräscht hotell.
-
Problem med alla förbokningar av solstolar. Handukar från kl 7 på morgon även nere vid havet. Är det för lite solstolar ? Mycket nivåskillnader utan markeringar vid trappor b.la

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Frukost och middag på hotellets terassen, utsikten, helt fantastiskt!
-
Byte av rum! Otroligt dåligt bemötande av en kvinnlig personal i receptionen. Hon förstörde hela omdöme av hotellet, tyvärr!

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Vi hade två balkonger varav en stor
-
Tyckte det saknades pubbar samt ställen där det fanns mat. Hade all inclusive

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Frukosten, poolen , närheten till havet och centrum. Har valt detta hotell i flera, flera år ! Personalen är jättetrevliga och hjälpsamma !!!!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
Poolen, frukosten. Trevlig personal.
-
Rummet. Motsvarar inte ett förstaklassrum.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


9 av 10

+
Pool baren och stranden
-
För få solstolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2023-09-15


9 av 10

+
Hotellet var stort och mycket olika miljöer
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


9 av 10

+
Att allt fungerade bra. Och att det var rent och fint.
-
Det fanns bara ett vägguttag på rummet. Litet snorkig personal i receptionen.

Bekräftad gäst: 2023-09-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

1478 omdömen
Utmärkt
 
584
Väldigt bra
 
453
Bra
 
268
Mindre bra
 
107
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2023-06-04

av 853perh Lund, Sverige

Väldigt besviken på Porto Platanias

Dessvärre grovt överreklamerat. Kommer fortsättningsvis inte välja detta hotell, då både service och känsla är betydligt bättre på mindre hotell. Positiva var läget samt viss serviceminded personal på frukost och middag. Utöver detta ingenting att höja på ögonbrynen åt. Att detta ska vara ett "5" stjärnigt hotell är inte med sanningen överensstämmande. Inga regler efterlevs vare sig det gäller solstolar eller städning på rummen. Bäddningen fick vi göra om varje dag, och damm hade samlats sen ett par veckor tillbaka. Vi gick påpeka detta till städaren för att få detta gjort. Rummet var väldigt nedgånget och "renoverat" badrum så luktade det avlopp från ett galler i golvet. Även stora mängder vatten läckte ut var gång vi duschade. Avråder från detta hotell då all enbart är fint utåt, men väl där så blir besvikelsen stor.

 
2023-05-02

av messersmith2015 Stockholm, Sverige

Fint hotell med minimalt pentry och kalla pooler.

Bodde i liten 1-rumslägenhet på fint hotell, med strandläge. Minimalt pentry och knapp utrustning, saknas stekpanna och micro-ugn. Fick byta från lägenhet mot bambuplank efter 2 dar till bättre lägenhet mot pool och rymlig balkong. Badkar utan halkskydd för dusch. Bra Wifi, Begränsad SVT på Tv. Många kalla pooler, kan bli trångt med solstolar. Överdådig frukostservering med bordsplacering. Bra mottagande med "butler" som tar hand om resväska. Många matställen och större mataffär nära, tyvärr höga "turistpriser", Lägre priser inne i Chania, men överfulla lokalbussar. Städning och diskning varje dag. Bra sängar.

 
2022-09-27

av 734jonas Alcudia, Spanien

Inget bra hotel

Dåliga rum och mycket dålig all inclusive, inte ens riktigt öl. Håller inte sin rating och kanske varit ok om varit 2-3 stjärnor. Fick byta rum då man stördes kraftigt att vägen utanför. Maten på lunch och middag var också dålig.

 
2022-06-27

av camillae41

Ej 4 eller 5-stjärningt hotell!

Rummet var enkelt och saknade standard för ett 5-stjärningt hotell. Fanns inte kaffe/vattenkokare på rummet fick säga till och då fick man det. Fick betala 3 euro/dag för säkerhetsskåp (har inte betalt för det på många år) . Städningen, torkade av golv och bäddade sängar, vi plockade undan bra för att underlätta men torkade inte av bordsytor eller ställde iordning på toaletten. Pool området, borden mellan sängarna var skitiga, stod kvar glas, flaskor och askkoppar på borden, ingen personal som höll efter. Stranden - en del äckliga bord vid solstolarna, låg kvar fimpar vid sängarna på vissa ställen. Nu hade vi inte All-inclusive tack och lov, dryck serverades endast vid en bar på hela området, baren vid stranden ingick inte

 
2022-06-13

av LuddeValle Malmö, Sverige

Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell att bo på. Vi hade lägenhet på översta våningen, med utsikt över havet. Normalstandard på rummet men ett plus för hörnbadkaret. Rent o snyggt överallt. Många pooler så det passar för alla. Trevlig och servicevänlig personal. Önskade man något, så löste dom det direkt. Detta hotellet ligger strandnära så det är bara att gå över gatan så hamnar man där. Maten var helt ok för min del. Vi hade frukost samt middag. Frukostarna påminde dock lite grann av en skolbespisning när många kom samtidigt. Men det finns gott om plats då man kan sitta på takterrassen också. Har läst tidigare omdömen här och WiFi är dåligt. Läste omdömen ifrån okt 2020 där man klagade på detta. Det fungerar fortfarande inte inte bra. Många gånger gick det inte alls på nätterna, dessutom svag signal övriga tider. Detta måste ni ordna. Samt att den fungerar ordentligt när dom flesta använder sina telefoner , datorer, eller ipads. (Bodde längst ut i hörna vid fotbollsplanen) Kan annars verkligen rekommendera detta hotell