Sol by Melia Marina Beach Crete

 • Aktiviteter för hela familjen
 • All inclusive

Sol by Melia Marina Beach Crete ligger i lugna omgivningar i den mysiga byn Gouves på Kreta. Här kan du njuta av en avkopplande semester med havsbad eller svalkande dopp i någon av poolerna. Dessutom finns spa, gym och barnklubb.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 2-4 personer, varav två barn. Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer varav två barn. Superiorrum för 2-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget,
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 599 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol by Melia Marina Beach Crete (f.d. Marina Beach) ligger i den lugna badorten Gouves på nordöstra Kreta. Hotellet har två poolområden och en inomhuspool (öppen april och oktober). Ett av poolområdena är för de allra yngsta barnen och har en splash pool och några vattenrutschkanor. Alla pooler förutom barnpoolen är saltvattenpooler. Två poolbarer, varav en är swim up-bar. Precis nedanför ligger hotellets privata sandstrand som är långgrund och barnvänlig (liten väg måste korsas för att nå stranden). Gratis solstolar, parasoller och handdukar vid både poolerna och på stranden.

Bufférestaurang som serverar mat för hela familjen. À la carte-restaurangen Isla serverar en meny med grekiska- och medelhavsrätter. Vårdad klädsel under middagstid (långbyxor för män). Lobbybar.

Spa som erbjuder behandlingar mot avgift. I spaavdelningen finns också jacuzzi, bastu och ångbastu mot avgift. Gratis gym. Gratis tennis, beach volley, strandfotboll, basket, bordtennis och minigolf. Biljard mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal (för barn i ålder 4-12 år). Tonårsklubb för ungdomar mellan 12-16 år. Aktiviteter dagtid och kvällsunderhållning.

Reception som är öppet dygnet runt. Gratis wifi på området. Minimarket och småbutiker. Till Hersonissos är det ca 7 kilometer och till Heraklion är det ca 2 mil.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.15-10.30, i bufférestaurangen
 • Sen kontinental frukost, kl. 10.30-11.30, i bufférestaurangen.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, i bufférestaurangen.
 • Glass, kl. 10.00-17.30, i pool/snacks-baren.
 • Snacks och sallad, kl. 12.00-16.00, i pool/snack-baren.
 • Kaffe och te med tillbehör, kl. 16.00-17.00, i pool/snacks-baren.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30, i bufférestaurangen.
 • En à la carte-middag per vistelse ingår i restaurangen Isla by7seas. Bordsreservation krävs.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 18.00 avresedagen.

Alla hotell, Gouves

Gouves Bay

Vill du bo strandnära och ha nära till Kretas vackra huvudstad är Gouves Bay ett bra val. Närheten vid stranden gör att du kan välja att tillbringa soltimmarna vid poolen eller nere på stranden. För barnen finns en gräsplan för lek och sport.