Kundomdömen om Marina Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 28 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Maten och närheten till stranden.
-
Rummet var inte klart när vi ankom, visserligen vid lunchtid men det vore skönt att få sitt rum efter ett tidigt morgonflyg.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Poolområdet, alltid lätt att få solstol. Nära till stranden.
-
Renovera rummet. Spruckna väggar. Badrumsdörr som gick i baklås bara av att stänga dörren så personal måste öppna m nyckel. Aktiviteter med personal som pratar engelska mer än några ord.

Bekräftad gäst: 2019-09-08


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

+
All personal! Så underbara och trevliga människor! Maten var väldigt god. Åker gärna tillbaka!
-
Lite bättre städning av rummet hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

436 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
158
Bra
 
50
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av Rolf R

OK vistelse

Hotellet hade, förutom barnpooler, två stora pooler som dock alltid var fulla med människor. För att få solstol var man tvungen att paxa tidigt på morgonen. Stranden hade mycket fin botten och klart och härligt vatten. Den vecka vi var där var det stora vågor varje dag. Hotellets del av stranden hade gott om solstolar som stod glest, vilket var skönt. Stranden delades dock med andra hotell så även om det var gott om plats på stranden var det tyvärr alltid trångt i vattnet. Stranden var ganska kort så den lämpar sig inte för långa promenader eller joggingturer. Tio minuter bort låg en liten strand skyddad från vågorna; 5 euro för två solstolar under en dag. Maten var mycket bra med stort utbud och stor variation av vällagad mat. Varje kväll var det ett tema som t.ex. italienskt, grekiskt, asiatiskt etc. Frukostbuffén var också mycket bra. Kockarna var mycket engagerade men serveringspersonalen var helt ointresserad av gästerna. Den underbara maten gjorde att vi inte nyttjade all inclusive-utbudet, men det såg också bra ut. Dryckerna med allt från läsk till vin och drinkar var hyfsade. Hotellrummen som vi hade var lite mörka, men de var delvis renoverade; ommålade väggar och nya möbler. Badrummen var inte i bästa skick, men helt acceptabla. Det var lyhört från korridoren. Mycket snabb och bra service från receptionen när det behövdes. Städningen var hygglig. Hotellområdet var snyggt och väl tilltaget så man behövde inte trängas med andra gäster förutom i och vid poolerna. Tyvärr var basketplanen på samma yta som två tennisplaner, vilket omöjliggjorde basketspel när någon spelade tennis. Ett enkelt men snyggt gym. Dessvärre fanns det ingenting att torka av maskinerna med så det kändes ofräscht eftersom det var mycket varmt och svettigt. Hotellets omgivning var inte så charmig men det ligger nära Heraklion och mindre än 20 minuter från flygplatsen. Vi hyrde bil en dag och han både med södra Kreta, Ierapetra, härliga stränder samt en snabb shoppingtur i Heraklion.

 
2021-07-21

Inlägg av Kylian93500 Pantin, Frankrike

Amazing hotel

We had an amazing stay at Marina beach. All the staff is very friendly and is working hard to fulfill all your wishes and also a big thank you to the entertainment team you made our holidays amazing!!! See you next year...

 
2021-07-18

Inlägg av 409algirdasg Birstonas, Litauen

One of the most fabulous week this year 🙂

A lot has already been written about good food, cleanliness, good location in the hotel, so I don't think it's worth repeating it. Everything is true. Most of all, I want to say big thanks for the wonderful work done by the hotel’s animation team - Lukea. I personally send the best wishes to Diego (a samurai from Mexico), Dudu - (a prince of love from France) and of course Lea - (the purest heart with the spirit of a warrior) ;))

 
2021-07-14

Inlägg av wills-17120 Mortagne-sur-Gironde, Frankrike

Overall A Very Good Stay

We were initially pretty disappointed when we discovered our room as it didn’t quite look as nice as the rooms in the photos do. Having said that there really wasn’t much else to complain about during our stay. The staff were exceptionally friendly and helpful. The food might not be Michelin star standard but there was a wide range to choose from for every meal and every day with different themes each dinner. Drinks included in the all inclusive package were also mostly good quality. In terms of the facilities other than the rooms, the hotel is very well maintained and is kept very clean. The pools, despite getting very busy and sun beds becoming hard to find if you don’t ‘reserve’ one early in the day, are also very well looked after. The beach across the road, the fitness room, the mini supermarket within the hotel and the proximity with car rental companies and various tavernas and bars are also all great features which made our stay overall a very good one.

 
2021-07-07

Inlägg av Flo H

Expectations exceeded

Having just returned from a week's stay at Marina Beach, I can honestly say that the hotel has exceeded our expectations. Although this hotel is not on the luxurious side, you feel that you have paid the correct prive for what it offers. We were a larger group of five families with children. The receptionists were really prompt in answering our prior request to get rooms in the same area, and these were located in the bungalows next to the second pool. Good size with all the necessary amenities. We enjoyed the meals at the restaurant, they offered a wide selection and we particularly liked the themed buffets. The restaurant, the pools and the terrace were spacious enough and you would not get the impression that it was crowded. The beach area was nice, though it was shared with guests from other hotels. However, we always found free sunbeds on the front line and they were regularly cleaned and re-arranged by the staff. I cannot say too much about entertainment, as we preferred chatting over a cool drink in the evening, but we visited the kids' disco and had a pleasant chat with the entertainers, who were nice in presenting their activities, without being pushy. The reception staff, together with the kitchen staff were happy to arrange a breakfast box following our request for an early trip. We had an unfortunate case of sunburn with one of our kids, and the receprionist was really quick in scheduling an appointment with the doctor, who, again, was very kind and professional. I even got a complimentary bottle of wine and fruits, which was really appreciated. The grounds were really well-kept and the pools were clean and refreshing. What really impressed me was the kindness and promptness of all the staff we interacted with and I think this really added value to our stay. All in all, it was a pleasant experience and I will not hesitate to book this hotel again.