Kundomdömen om Aeolos Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

2137 omdömen
Utmärkt
 
909
Väldigt bra
 
778
Bra
 
312
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
51

5 senaste omdömen

2019-09-30

Inlägg av jannygren Umeå, Sverige

Bröllop

Bra boende, Bra mat, dryck kunde ha varit bättre. Aktiviteter i poolen och på kvällen var bra. Bra pooler både övre och nedre. Fantastisk vy från hotellet där soluppgången var fantastisk. Bokade middag nere vid vattnet och vid poolen var fantastisk.

 
2018-07-14

Inlägg av Helena W Vänersborg, Sverige

Väldigt fint hotell där utsikten är det bästa

Oslagbar utsikt med hav och berg. Hög servicenivå genomgående. Godast mat serverar strandrestaurangen och miljön där är underbar. Bufferestaurangen är i största laget och kan fortfarande höja sig ett snäpp när det gäller maten. Det finns dock alltid något gott och är varierat. Rent och snyggt överallt. Extra hälsning till trevlig och väldigt hjälpsam personal i poolbaren som har bästa utsikten från hotellets högsta punkt.

 
2015-07-19

Inlägg av johan8600 Stenungsund, Sverige

Ett lyxhotelll med fattiga inslag

Hotellet är byggt på en brant, området består av en huvudbyggnad och ett stort antal radhusliknande längor på området. det går en asfalterad väg runt området. Poolen är högst upp med fin utsikt och enklare servering. Enklare aktivitet om ca 20 minuters träning vid poolen gillades av min fru! Till stranden går du i trappor, Bra servering av lunch på stranden! Nya pizzor var 5e minut väldigt uppskattade! bra utbud av strandbäddar. lite stenigt så det är bra med badskor. Middag med buffé i huvudbyggnad är helt ok, fräscht och rent. Lite bullrigt med så mycket människor men detta är ju ett klassiskt problem. Som helhet bra hotell om man önskar all inklusive. Riktigt mysig balkong vid huvudbaren! Vi bokade plats på strandrestauranten en kväll, Katastrof! Kall och i stort sätt oätlig mat där! Varning! - Några saker som snarast bör förbättras är: Vatten! Varför får man inte fylla på vatten eller köpa flaskor till ett ok pris? Det finns en flaska i kylen när man kommer fram sedan är man hänvisad till en affär utanför om man vil köpa mer. Man får givetvis vatten, dricka, öl eller vin till maten eller i barerna. wifi är en annan katastrof, 20 e för 500 min och dålig uppkoppling. Stationär dator vid reception är så långsam att det är meningslöst. Sängarna är stenhårda! Köp in bäddmadrasser! En enkel fot dusch vid uppgång från strand vore bra så man slipper släpa med sig sand upp på rummet.

 
2014-09-20

Inlägg av pelan879 Gävle, Sverige

Rekommendeas ej

En fantastisk utsikt är väl det hotellet kan bidra med. I övrigt så är det mycket att önska. Barnfamiljer rekommenderas inte att åka hit då varken maten el området är lämpat för barn. Städningen är det inget fel på men det börjar väldigt tidigt på morgonen. Maten är varierande men vi är väl beresta i Grekland och jag har verkligen ätit bättre. Sen är välkomst smörgåsen någonting dom får arbeta på, torrare får man leta efter. Vi saknade även nånting att tugga på mellan måltiderna samt efter middag utifall man skulle vilja ta sovmorgon eller äta en tidig middag. En bar som kan göra en smörgås, toast, gyros i pita eller liknande? Ta med kontanter då supermarketen som finns nära området inte tar kort. Och det finns ingen uttagsautomat. Standarden på rummen varierar. Det första rummet vi bodde i där var sängarna stenhårda, men sedan efter att vi fick byta rum så blev det bättre men för att vara ett 4 stjärnigt hotell så kan man förvänta sig mer. Vatten är väl nånting som man kan vänta sig att det ingår också? Sen vet jag inte riktigt hur det var med wifi men det kostade skjortan! Och som övriga recensenter har sagt är vägen utanför ingen du går eller cyklar på förutom med livet som insats. Vi åker inte tillbaka.

 
2014-08-02

Inlägg av Håkan F Sandviken, Sverige

Håkan och Eva, Juli 2014

Mycket välskött och fräsch anläggning, mycket bra service, suverän mat (all inclusive) Det enda som vi kan komentera efter vår visit är att skall man , som vi vill.. göra en lång promenad innan dagen drar igång, så är det med livet som insats... livligt trafikerad väg, ingen strandpromenad med barer... och så upplevde vi det lite trångt runt poolen, så gärna en pool till på området. + för egen strand, som man kan besöka utan att behöva korsa landsvägen (som är anläggningens egen, med lunch mm.mm) Vi åker säkert tillbaka i en framtid då vi sett övriga europa...