Deluxerum

Rymliga deluxerum med en stor och lyxig dubbelsäng. Stor soffa och tv med satellitkanaler. Minibar med ett gratis litet välkomstkit. Kaffe- och tefaciliteter inklusive en espressomaskin. Vatten på flaska (daglig påfyllning). Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Badrock. Badrum med två handfat och regndusch samt wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit med delad pool

De rymliga juniorsviterna med utgång till delad pool är bara för vuxna. Sovrumsdel med en stor och lyxig dubbelsäng skiljs från vardagsrumsdelen med två soffor och tv med satellitkanaler av skjutdörrar i glas. Minibar med litet gratis välkomstkit. Kaffe- och tefaciliteter inklusive en espressomaskin. Vatten på flaska (daglig påfyllning). Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Badrock. Badrum med två handfat och regndusch. Separat wc. Balkong eller terrass med havsutsikt och direkt utgång till delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med en stor och lyxig dubbelsäng. Två soffor och tv med satellitkanaler. Vardagsrumsdelen skiljs från sovrumsdelen av skjutdörrar i glas. Minibar med litet gratis välkomstkit. Kaffe- och tefaciliteter inklusive en espressomaskin. Vatten på flaska (daglig påfyllning). Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Badrock. Badrum med två handfat och regndusch. Separat wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer. varav 2 barn.