Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med välkomstpaket. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. En flaska vatten finns i rummet vid ankomst och fylls på dagligen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar. Badrum med två tvättställ, dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsvit med delad pool

Juniorsviterna med terrass och havsutsikt och utgång till delad pool. Juniorsviterna är bara för vuxna. Sovrumsdel med en dubbelsäng skiljs från vardagsrumsdelen av en skjutdörr i glas. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Två soffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med välkomstpaket. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. En vattenflaska finns i rummet vid ankomst och fylls på dagligen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar. Badrum med två tvättfat och dusch samt en separat wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong eller terrass samt havsutsikt. Vardagsrumsdelen skiljs från sovrumsdelen av skjutdörrar i glas. En stor dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med välkomstpaket. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. En vattenflaska finns i rummet vid ankomst och fylls på dagligen. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar. Badrum med två tvättställ, dusch och separat wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer. varav 2 barn.