Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong som vetter mot havet. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kokplattor och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har ett barbord som matbord. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot deposition. Tv med satellitkanaler. Bad/dusch och wc. Städning 5 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Större enrumslägenheter

Större enrumslägenheter med balkong som vetter mot havet. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kokplattor och enkel köksutrustning. Vissa lägenheter har ett barbord som matbord. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot deposition. Tv med satellitkanaler. Bad/dusch och wc. Städning 5 gånger/vecka.

Antal personer: 2-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabädd i bäddsoffor. Enkel köksutrustning, mikrovågsugn, brödrost, kokplattor och kylskåp. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering. Deponering mot deposition. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer varav 2 barn.