Kundomdömen om Narcissos Waterpark Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

333 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
84
Bra
 
57
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-07-05

av bahar_kha Stockholm, Sverige

Bra pool, Väldigt bra hotell för familj med småbarn, Bra område om man har hyrbil

Det här hotellet passar bara familjer med småbarn. Det är barn som springer i korridorerna och skriker från 06.00, ljudisolering existerar inte. Jag bokade via bookings och betalade lika mycket som 4-5 andra familjer jag träffade där som hade bokat via Jet2 (Charter), de hade dock all inclusive och jag hade bara frukost. Så undvik att boka utan charter. Finns aldrig poolhanddukar 09.00-12.00. Bor enbart britter och ryssar på detta hotell. Goda crossanter till frukost, men allt annat bröd va torrt, mjölk & yoghurt var alltid varmt, finns ingen färsk frukt till frukost bara konserverad. Fick inte checka in förs än 15.00, trasig telefon, trasig duschslang, trasig frys... Bäddsoffan är hemsk att sova på. Men sammanfattningsvis var vi ändå nöjda, fräscht rum, underbar pool, skön säng i sovrummet, bra AC, relativt trevlig personal (vissa var otrevliga och vissa var helt underbara), kul med morgonjympa. Rekommenderas ej för pensionärer, ungdomar, par

 
2018-10-08

av randerssson Uppsala, Sverige

Nyrenoverat hotell en bit utanför centrum

Vi var ett sällskap på 13 vuxna och en bebis. Vi betalade ungefär 9000 sek (850euro) per person och trodde mycket mer om hotellet än det vi fick uppleva. Hotellmaten var ungefär densamma under hela veckan och tyvärr inte många skandinaver på hotellet vilket betyder att det är mycket folk som ej respekterar varandra och tycker att de har rätt att bete sig lite som man vill. Bra gin&tonic dock! 500m till närmsta strand. 2.5km till centrumkärnan. Hotellpersonal relativt sura rakt igenom. Ingen standard som bevisar att den ska hålla Ving-standard! Hade man betalat 6000 sek per person hade det nog varit värt pengarna.

 
2018-08-11

av viktoriab142 Haparanda, Sverige

Semester

Ett mycket välskött och trevligt hotell. Personalen var hjälpsamma och vänliga. Rent och snyggt i rummen. Kanske rummet vi bodde i var i minsta laget (En vx och två barn) men det gick bra. Vattenparken var en hit för barnen, själv låg jag och roade mig att titta på badvakten som sprättade vatten på folk så de skulle flytta sig från vattenrutschkanan efter sitt åk 😂 men han skötte sitt jobb utmärkt. Ett lugnt familjevänligt hotell med mycket engelsmän och ryssar, tyst på hotellet redan vid kl. 23. Låg en bit från stranden och den vi hittade var inte så fin. Men barnen föredrog poolen ändå. All inclusive maten var ok, inte den mest barnvänliga men det fanns pannkakor och Nutella iaf. Lätt och billigt att ta sig med buss till Aiya Napa. Allt som allt är vi nöjda med resan, kan tänka mig att åka tillbaka med barnen.

 
2018-07-28

av 591PeterJ

Ett hotell för familjen

Väldigt trevligt hotell. Rent och snyggt. Trevlig personal. Väldigt snabbt internet på hela området. Maten/ dryck är helt okej. Hotellrummen är fina och moderna med allt man behöver. Cypriotisk vägguttag som kräver adapter. (Kan lånas från reception mot deposition) supermarket precis utanför. 20 min promenad till Fig Three Bay. Väldigt! fina stränder nedanför hotellet, ca 500m med underbart dykvatten. Bra poolområde med gott om solsängar. Likaså vattenparken. Promenadstråk från havet hela vägen till centrum. Det här är ett familjehotell med liv och rörelse. Vi är mycket nöjda (6st) och kan verkligen rekommendera hotellet.

 
2018-07-24

av Elias D

Hemskt

Detta var något av det värsta vi varit med om. Hemsk service och personalen var väldigt otrevliga. Receptionisten bad oss att sticka hem och hotade oss med att ringa dit folk för att kasta ut oss och detta pga att han hade hamnat i en stressig situationen. Vi kände oss väldigt otrygga och kände redan efter tre dagar att vi ville åka hem. Välj inte detta hotell. Tips från en familj som inte önskar någon att ha en usel semester som vi haft. Även maten var något av det värsta vi varit med om....