Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

523 omdömen
Utmärkt
 
216
Väldigt bra
 
149
Bra
 
104
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-10-06

av 674mickehergefeldt Haninge, Sverige

Jättefint

Hotellet och framför allt personalen var helt fantastiska. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka. Poolområdet är super och personalen i baren otroligt trevliga. Närheten till Nissi Beach är också ett stort plus đŸ‘đŸ»

 
2018-08-28

av 778camillak Örebro, Sverige

BRA hotell

Har bott på christofinia en vecka o vi är jätte nöjda ! Stort rum rent o städat Massor att välja på till frukost Vänlig personal Duktiga att göra goda drinkar Poolen är stor o du behöver inte paxa stolar för att få plats Vi bet xtra för att få havsutsikt ,är dock ganska långt bort men är ändå värt att få den utsikten o även över poolområdet. Finns liten affär inne på hotellet o spa om du önskar få en behandling till special priser Nygjort träningsrum med maskiner som funkar Hotellet ligger nära nissi beach o går du rakt ner fr hotellet är det en mindre lagun med färre människor om man vill ha det lugnare Många bra restauranger i närheten så behövs inte åka buss in till stan för att äta gott. Skulle bo här igen om jag åkte tillbaks till Cypern

 
2016-08-25

av Maajsan Sigtuna, Sverige

Fräscht hotell nära stranden

Hotellet var fräscht både ute och inne. Fint poolområde, lite tråkig frukost. Rummen var helt ok, det enda som inte var något bra var att kylskåpet, Safetybox och Wifi kostade extra vilket borde ingå nu för tiden! Cypern har ju fortfarande inte kommit underfund med hur man bygger rören till toaletten så pappret var man tvungen att slänga i en soppåse,. vilket gick bra. Vädret var super bra 35-40 grader.

 
2015-10-09

av Zandra Zandy A

Trevlig resa till Cypern

Mycket bra hotell. Rent mordent och välstädat. Trevlig personal överallt och goda drinkar i barerna . Drar ner betyget lite att maten är av samma slag varje dag och att det inte finns mat till ex gluten. Billigt att ta sig in till ayia napa centrum .Jag åker gärna tillbaka hit !

 
2015-10-02

av rogerj338 Kristianstad, Sverige

Average

Detta är ett hotell i medelklass. Jag hade ett superior rum som hade utsikt mot: ett fält. Solnedgången kunde man ju visserligen njuta av. I baren underhöll en ensam herre som imiterade Elvis, tror jag. Till tanternas stora förtjusning. Nära strand. Pool: OK