Res med Apollo

Många goda anledningar att resa med Apollo

Tryggt, enkelt och flexibelt. Det är bara några av alla anledningar till att du ska planera din sommar med Apollo. Men de är långt ifrån de enda. Hos oss hittar du nyheter, äkthet, aktiviteter, sport och mycket mer. 

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Vad lockar just dig?

Äkta och lokalt

Vi har med lång erfarenhet lärt oss hitta de pärlor och smultronställen där tiden stått stilla, där det äkta och genuina fortfarande lever i allra högsta grad. Finns det något bättre än familjeägda restauranger, charmiga hotell och pittoreska byar?

Läs mer

Äntligen lite goda nyheter

Efter det gångna året behöver nog alla en nystart. Därför är vi väldigt glada att kunna presentera en mängd nyheter för året vi har framför oss. Planera nu och bli först med att testa något nytt i sommar!

Läs mer om våra nyheter

Lata dagar och hård träning

Vi har Nordens största utbud av träningsresor för både motionärer och elitidrottare. Var på skalan du än befinner dig så kan du självklart hitta din resa hos oss. Dessutom är vi stolta partners till Svenska Olympiska Kommittén.

Läs mer om våra träningsresor

Utsikt och utsökt på Apollo Mondo

När du väljer Apollo Mondo så väljer du att inte lämna något åt slumpen. Alla hotell är noggrant utvalda för att ge dig en semesterupplevelse utöver det vanliga. Välj det hotell som passar dig bäst och njut av bland annat vackra vyer och utsökt mat.

Läs mer om våra Apollo Mondo hotell

Semester på hemmaplan

De flesta förknippar oss mest med medelhavsvärme och salta bad. Med rätta. Men vi har faktiskt ett stort utbud av resmål, hotell och upplevelser här hemma i Norden också. Upptäck något nära tillsammans med oss, från norr till söder, året runt.

Läs mer om semester i Sverige