Skyltar visar vägen mot olika destinationer

Destination Okänd

Destination Okänd är över för denna gången, men vi längtar redan till nästa gång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla er uppdaterade om kommande kampanjer och nyheter. 

 

Oavsett om det blir Grekland, Kroatien, Turkiet, Spanien eller någon annanstans så lovar vi att det blir en härlig resa. Vi kan inte lova vart du åker – men vi lovar att det blir ett minne för livet. Du vågar. Go. Live a little!  Antalet resor är begränsat, så skynda dig boka!

 


Vad är Go live a little!

Med Go live a little! vill vi inspirera till fler äventyr och aktiviteter när du gör din nästa resa med Apollo. På våra destinationer finns det alltid en massa kul att göra. Nyckeln är att hitta upplevelser som passar just dig, så passa på att kolla in våra tips om resmålet innan du åker. 

Resmålet, hotellet, sällskapet och aktiviteterna: allt bidrar till helheten. Men det är upplevelserna som gör resan till ett äventyr. Är du intresserad av kultur? Passa på att lära känna ditt resmål på djupet. Många av våra resmål runt medelhavet har en vindlande historia med fascinerande lämningar som vittnar om stor dramatik. Eller gör en vandring där du lär dig mer om naturen. Bekanta dig med det lokala köket. Testa att äta något du aldrig har ätit förut. Lär dig något nytt - scuba-diving, surfing eller bara att hitta lugnet. Åk på en guidad tur till en gammal stad. Eller cykla mountainbike ner för ett berg. Go live a little!