Rumstyper på Landmar Costa Los Gigantes

Deluxesvit

Deluxesvit med balkong och begränsad havsutsikt. Sviten är i två våningar. I entréplan finns ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa, ett badrum med dusch och wc samt en terrass. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med badkar och wc samt en balkong. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. En flaska vatten finns i sviten vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffebryggare. Tv med internationella kanaler i båda rummen. Hårtork. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjesvit

Familjesvit med balkong. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum och är utrustade med bland annat lektält, griffletavla samt små stolar och bord, mot förfrågan kan sviten även utrustas med barnstol, toastol och skötbord. Vid poolen finns även reserverade solsängar. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa och i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar med välkomstpaket. Kaffemaskin med kapslar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler i båda rummen. Badrockar och tofflor. Hårtork. I badrummet finns Landis barnartiklar med duschtvål, lotion, shampoo och hårborste. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Bokar du en familjesvit kan du även äta frukost i restaurangen La Palmera och köper du till All Inclusive ingår tre middagar under en vistelse om minst 7 nätter i à la carte-restaurangen La Palmera.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Svit

Svit med balkong. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler i båda rummen. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Bor du i en svit och köper till All Inclusive ingår en middag under en vistelse om minst 7 nätter i à la carte-restaurangen La Palmera.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer