Vigilia Park

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På Vigilia Park bor du i rymliga lägenheter mitt i den mysiga fiskebyn Puerto de Santiago på Teneriffa. Här finns två poolområden, varav det ena ligger på taket och lockar med svårlagen utsikt över klipporna Los Gigantes. En kort promenad från hotellet ligger naturliga havsvattenspooler och ännu en bit bort väntar lavastranden.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolerna var bäst, även om de var lite slitna. Bra med badvakter både uppe och nere! Extra plus a...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 895 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Vigilia Park ligger i den gamla fiskebyn Puerto de Santiago strax söder om Los Gigantes på Teneriffa. Hotellet har två poolområden, ett i markplan och ett uppe på taket, där finns också en separat barnpool och en jacuzzi. Från poolen eller jacuzzin på taket kan du njuta av panoramautsikten över de mäktiga Los Gigantes-klipporna, och vid bra väder syns även grannöarna La Gomera och La Palma. Vid båda poolerna finns solstolar, parasoller och poolbar som serverar svalkande drycker och enklare rätter. En kort promenad från hotellet ligger naturliga havspooler och närmaste strand med svart lavasand ligger ca 1 kilometer från hotellet.

Hotellets bufférestaurang La Tasca serverar frukost och middag. Gym och bastu erbjuds utan kostnad. På hotellet finns även roliga aktiviteter för hela familjen. Bland annat erbjuds en lekplats samt en liten minigolfbana, biljard och bordtennis mot avgift. Område med gratis wifi, övriga områden mot avgift. Nere på gatan finns ett stort shoppingcenter. Precis vid hotellet finns en busshållplats så det är enkelt att ta sig runt på ön med lokalbuss.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg.

La Tasca Restaurant serverar:

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.

Poolbaren Vitaminas är öppen mellan 10.00-23.00, och poolbaren Vistas är öppen mellan kl. 10.00-18.00.

Bra att veta

  • Poolen på markplan har pool med uppvärmd pool som är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.