Vigilia Park

På Vigilia Park bor du i rymliga lägenheter mitt i den mysiga fiskebyn Puerto de Santiago på Teneriffa. Här finns två poolområden, varav det ena ligger på taket och lockar med svårlagen utsikt över klipporna Los Gigantes. En kort promenad från hotellet ligger naturliga havsvattenspooler och ännu en bit bort väntar lavastranden.

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenheter för 2-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolerna var bäst, även om de var lite slitna. Bra med badvakter både uppe och nere! Extra plus a...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 888 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Vigilia Park ligger i den gamla fiskebyn Puerto de Santiago strax söder om Los Gigantes på Teneriffa. Hotellet har två poolområden, varav ett nere på markplan och ett uppe på taket som också har separat barnpool. Från takpoolen kan du njuta av panoramautsikten över de mäktiga Los Gigantes-klipporna, och vid bra väder syns även grannöarna La Gomera och La Palma. Runt båda poolerna finns solstolar, parasoller och poolbar som serverar svalkande drycker och enklare rätter. En kort promenad från hotellet ligger naturliga havspooler och närmaste strand med svart lavasand ligger ca 1 kilometer från hotellet.

Hotellets bufférestaurang La Tasca serverar frukost och middag. Gym och bastu erbjuds utan kostnad. På hotellet finns även roliga aktiviteter för hela familjen, bland annat en liten minigolfbana, biljard och bordtennis mot avgift, samt en lekplats. Område med gratis wifi, övriga områden mot avgift. Nere på gatan finns ett stort shoppingcenter. Precis vid hotellet finns en busshållplats så det är enkelt att ta sig runt med lokalbuss.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. Nyårsmiddag.

La Tasca Restaurant serverar:

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.

Poolbaren Vitaminas är öppen mellan 10.00-23.00, och poolbaren Vistas är öppen mellan kl. 10.00-18.00.

Bra att veta

  • Poolen på markplan har pool med uppvärmd pool som är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.
  • Från 1/10-8/11-20 kommer poolen på markplan vara stängd för renovering.