Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 42 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
läget, stor lägenhet, utsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


6 av 10

+
Läget mitt i stan.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


7 av 10

+
Utsikten, fin lägenhet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


5 av 10

+
Läget och utsikt över havet. Hyfsat lätt att hitta parkering i närheten.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


7 av 10

+
Polen och takterrassen. Samt magnifik utsikt från våran balkong från rum 161.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


7 av 10

+
Rymlig väldisponerad lägenhet.Fina pooler. Bra läge.
-
Middagen ingående i halvpension häll inte måttet

Bekräftad gäst: 2022-04-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


7 av 10

+
Lägenheten
-
Frukosten var fruktansvärd. Åt bara första dagen, fick köpa egen resten av veckan. Ingen färsk frukt eller grönsaker (eller det fanns en skål med burkananas). Rostbröd eller fralla som bröd val. Vi hade den sena frukost tiden, saker var inte påfyllt och det som tog slut fylldes inte på. Stor besvikelse. Annars var lägenheten över förväntan, stor och rymlig med övervåning, stor och härlig balkong med utsikt över havet

Bekräftad gäst: 2022-03-20


7 av 10

+
Läget på hotellet, utsikten från balkongen och den fantastiska takterrassen
-
Hotellet gav ett slitet intryck och underhållet var bitvis eftersatt

Bekräftad gäst: 2022-01-16


8 av 10

+
Lägenheten
-
Städning

Bekräftad gäst: 2021-12-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

912 omdömen
Utmärkt
 
238
Väldigt bra
 
363
Bra
 
182
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-11-29

av Uckelsta

Inget ställe vi återkommer till

Entrén till hotellet var via en gågata med affärer, restauranger och andra verksamheter. På var sida, våning ovanför gågatan var lägenheterna och sovrummet låg ut mot gågatan och det var otroligt mycket oljud långt in på natten. Vi bodde på våning 2 och det var precis på våningen ovanför restaurangens kök så det var mycket skrammel med porslin mm samt att personerna var mycket högljudda när de talade med varandra. Hotellets regler var att det skulle vara tyst mellan 22.00-09.00 men så blev det inte i och med allt ljud från affärer och restauranger i gågatan. Och på andra sidan/balkongsidan var det en livlig trafikerad gata med mycket trafik och balkongen var väldigt liten. Saknade också fler eluttag i köksdelen det fanns ett uttag som skulle betjäna mikro/kaffebryggare/ vattenkokare/brödrost. Mycket bra sängar men det plastade madrasskyddet var hemskt!, måste finnas en annan lösning. Lägenheten var fin och möblerna moderna och det var skönt att det var laminatgolv. Balkongen väldigt liten endast ett litet bord och två vita plaststolar. Nära till Lidl billigt och bra. Bra bussförbindelser och nära till hållplatsen. Saknade klädkrok/stång i badrummet att hänga upp kläderna på. Fläkten i sovrummet gick det inte att reglera hastigheten på, synd för den fläktade alldeles för mycket. Hade uppskattat en flaska vatten i kylen eller att det kunde köpas vid incheckningen, för då vi kom fram var klockan midnatt så då var inte shopping vår första tanke. Varför är det olika utcheckningstider beroende på om man är RCI-medlem eller inte? Vi kommer inte att återvända hit och inte heller rekommendera det till vänner och bekanta.

 
2016-03-20

av Jennifer Ö Östersund, Sverige

Godkänt

Rummen var inte perfekta men personalen var trevliga och området var lugnt och fint! Mysigt att gå strandpromenaden och många trevliga restauranger. Inte så mycket shopping och de säljer oftast lika saker i varje butik.

 
2016-02-08

av LiselottJ Stockholm, Sverige

Inget lyxhotell - godkänt hotell i lugnt område

Helt okey hotell för mig och mitt barnbarn som hoppade på en sistaminuten-resa för att få lite sol på oss. Vi fick en våning i två etage med sex bäddar, två toaletter och två balkonger, varav den ena med fin utsikt mot både klipporna och havet, så vi hade gott om plats. Vi var ute på egna utflykter under dagarna och höll inte till så mycket på hotellet, men det fanns barn- och vuxenpool, samt juccuzi på takterassen och även bar som serverade lite smårätter. All personal jag träffade på var trevliga och hjälpsamma på alla sätt. Inget lyxhotell, men helt okey för våra behov av sol och värme i lugn och ro.

 
2013-04-08

av Tinti B Stockholm, Sverige

Godkänt men inte mer.

Det var lång väg (1,5 h) med buss från flygplatsen. Vägarna krokiga så det var lätt att bli åksjuk. Sängarna obekväma, hård madrass och hård kudde. Sängkläderna rena och städningen var bra. Utsikten från balkongen var fantastisk och balkongen var relativt stor. Det gick bra att hänga upp badkläderna och handdukarna på en avsedd ställning. Det var lyhört, svårt att sova innan kl 22. Maten på restaurangen var godkänd men inte mer. Frukosten var bra om du du gillade ägg och bacon. Annars var maten ganska smaklös och det var dålig variation på salladsbuffén. Däremot fick man äta obegränsat med glass ur glassfrysen(i restaurangens) vilket barnen uppskattade. Vägen till badstranden Playa de Arena var ca 2 kilometer. Under hela veckan vi var i Puerto Santiago kunde vi inte bada en enda gång där. Det var för stora vågor, stranden hade gul/röd flagga varje dag. Vi tog bussen till San Juan där vi kunde bada i en vik/hamn. Det är mycket blåsigt och vågigt på stränderna enligt badvakten så det är något att tänka på när man reser med barn. Men barnen fick bada i hotellets pooler istället.

 
2011-05-05

av jaw057 Stockholm, Sverige

dåligt

Man får det man betalar för. Rekomenderar ej detta hotell. Mycket slitet över lag. Dålig städning.Trasiga gardiner,ungslucka,brödrost,odiskade bestick och vattenkokare.Brännmärken efter cigarettglöd i sängfiltarna.Ingen havsutsikt när man satt ner vid den sunkiga plastmöbeln på balkongen.Såg rätt in i en vitkaklad mur.Fick stå upp om du skulle se havet.(varför då betala extra för havsutsikt).Fruktansvärd kall isblå belysning i hela lägenheten(i och för sig bra med lågenergilampor) Utan lampskärmar dess utom,hur snyggt är det?Mycket lyhört med knarrande golv och trappa.Sunkigare soffa får man leta efter.Ofräsha badrum med vattenskadade golv.Ibland kom det inget vatten i kranarna.Vigilia Parks hemsida visar ett mycket mer yngre hotell än vad det är idag.Tråkigt. Fint poolområde på taket och ett leende på läpparna hos personalen räcker inte på långa vägar för att kunna rekomendera detta hotell.