Kundomdömen om Landmar Costa Los Gigantes

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 51 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Pool Personalen som höll i mini discot och aktivitet för barnen
-
Personalen i restaurangen hade dålig attityd, var otrevliga, dukade inte av bord så det fick man göra själv

Bekräftad gäst: 2024-03-10


10 av 10

+
Ett mycket bra helhetsintryck, stort men ändå när till allt, fanns ett lugnare poolområde om man önskade lite lugn. Mycket aktiviteter för barn! Vi hade ett familjerum med utsikt över poolen och havet. Alltid lätt att få en solstol!
-
Bättre info om a la carte resturanger.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


7 av 10

+
Poolområdet samt lekytorna för barn.
-
Vi hade ett fönster som inte gick att stänga. Trots att detta påtalades blev det inte åtgärdat. Vi hade även en garderob som inte gick att stänga och en badrumsdörr som var svår att öppna. Generellt sett var rummens ytskickt slitna.

Bekräftad gäst: 2024-03-03


8 av 10

+
Läget och utsikten
-
Inga

Bekräftad gäst: 2024-03-03


10 av 10

+
Helheten, fantastisk personal, rum, mat med mera.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-22


7 av 10

+
Utsikten och personalen
-
Såg tyvärr kackerlackor på hotellområdet. Dock ej i vårt rum.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


9 av 10

+
Service, trevligt personal , sportaktiviteter
-
Skyltar till de olika avdelningar och aktiviteter. Dyra biljetter till Spaavdelningen.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-14


9 av 10

+
Barnvänligt, uppvärmd pool, barnanpassat matutbud
-
Mer vattenrutschbanor

Bekräftad gäst: 2023-12-25


8 av 10

+
Nästan allt,tyvärr lite sena uppträdanden för våra barnbarn. Rent och snyggt
-
Sena uppträdanden,något tidigare ca 1timme

Bekräftad gäst: 2023-12-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

10106 omdömen
Utmärkt
 
4797
Väldigt bra
 
3377
Bra
 
1228
Mindre bra
 
395
Underkänt
 
309

5 senaste omdömen

2024-01-22

av Elenore A

Hyfsat hotell

Ett fint hotell men som var väldigt stort vilket gjorde att det inte kändes så mysigt! I matsalen var det väldigt hög volym… kändes som en skolmatsal ungefär och det var folk överallt! Maten fylldes på / byttes ut hela tiden och de slängde enorma mängder mat… Jag tycker dock att hotellet var helt okej! Det anordnades mycket aktiviteter som var väldigt uppskattat! Dock blev jag matförgiftad vilket var mindre kul… dessutom fick min sambo serverat rå kyckling. Usch!

 
2023-03-25

av Andreas F

GRYMT BRA PERSONAL!

”Passion for people” är deras slogan vilket stämmer till 100%. Vill passa på att särskilt kredda alla anställda i åldrarna 20-30 år som är fantastiska med Landi-showerna, klättringen, aktiviteter, dans, lek, pool-aktiviteter mm mm. Ni sprider massa glädje och är helt enkelt bäst!!!! :) Love from Sweden!!!!

 
2020-03-10

av 991catrinev Söderköping, Sverige

Härligt semesterhotell

Vi är precis hemkomna från en härlig semestervecka. Vi tog en superior suite vilken låg precis vid den lugna poolen. Ettcstort sovrum och ett vardagsrum med nespressomaskin, soffa och TV samt ett bra och rejält badrum. Från både sovrum och vardagsrum fanns dörrar ut till den stora altanen där man hade utsikt över Atlanten mot La Gomera. Sköna sängar var det också. Vid några tillfällen hyrde vi sk Balibeds. Det innebär en "säng" med skynken runt och vasstak på samt två madrasserade solsängar avskilt och bra precis vid kanten med utsikt över havet. Det ingår dessutom en flaska mousserande vin samt frukt. 30 euro var det absolut värt! Hotellområdet är gigantiskt och det fanns alltid lediga solsängar och bord och stolar att sitta vid. Det som vi upplevde som negativt är maten då vi inte uppskattar den spanska maten. Vi bokade en middag på alacarterestaurangen men det var det inte värt. Buller, slammer, stressad personal som vi upplevde bara ville bli av med oss. Bättre att sitta ute och äta i huvudrestaurangen. Sitter man inne så är ljudvolymen väldigt hög. När det gället mat finns det en del att välja på, gott om desserter, ostar osv också. Frukostbuffen är väl tilltagen den med. Lunchen åt vi i snackbaren där det fanns bla pizza, hamburgare och paella att äta. Mycket bättre där än i lunchrestaurangen. Vi kommer gärna tillbaka hit igen!

 
2020-02-24

av 345mias

Bra hotell för barnfamiljer, utan allergier.

Överlag ett bra hotell med väldigt bra utbud för barn, aktivitetsområdet med fotbollsplan, tennisplan, pingisbord mm var jättebra. Superbra att man fick låna bollar och racket. Bra och stora poolområden. Aldrig problem att hitta solstolar. Rummen ok, bra städat men rätt slitet. Hårda sängar på hjul. Stort minus är maten. Som allergiker var det katastrof varje måltid (frukosten funkade jättebra dock). Sonen, 10 år är mjölkproteinallergiker kunde äta pommes och rent torrt kött. Inga såser, ALLT innehöll mjölk; nuggets, hamburgare, korv, pasta. Det de tillslut kunde ordna, efter mycket diskussioner var oätligt sojakorv. Inte kul för ett barn att se allt gott men inte få äta. Är van sen tidigare resor att efterrätter är svårt att få, men mat har aldrig tidigare varit så svårt att ordna som på detta hotell. Som glutenintolerans kunde man äta ris och rent torrt kött, Inga såser, var det marinerat innehöll det gluten. Glutenfri pasta och pommes kunde ordnas om du var beredd att vänta ca 20 -30 min på maten. Skyltar med allergener fanns, som dock ofta var felmärkta, så det gick inte lita på. Sonen blev sjuk efter att pasta var felmärkt andra dagen. Stressande personal i köken, inte alltid villiga att hjälpa till då man behövde fråga om innehåll. Mannen utan allergier tyckte maten var ok, fanns riktigt god mat vissa dagar och vissa dagar inte. På frukosten fanns ett allergitänk med glutenfri hörna med gott bröd, pannkakor, soja och laktosfri yoghurt framme. Inget man behövde be om. Nere i byn hittade vi dock en mysig restaurang som kunde ordna supergod mat till hela familjen trots svårt att förstå engelska, men med hjälp av Google translete var det inga problem.

 
2020-02-23

av sofiaa949 Karlstad, Sverige

Bra barn/ungdomshotell

Vi reste med ett spädbarn, en 7 och en 9 åring. Det finns mycket att göra för barnen, rutschkana, plaskland, lekborg, och höghöjdsbana. minigolf, volleyboll. Allt är gratis men höghöjdsbanan kräver bokning dagen innan. Spelhall finns också, kostar förstås.. Vi fick chocken när vi anlände sent på kvällen då hotellet är så otroligt stort och allt vi såg från bussen var bara fler och fler huskroppar. Nu hade vi tur och bor väldigt centralt med nära till det mesta men hade vi hamnat i änden av hotellet så hade det varit lite trist då vi har barnvagn. Maten är ok, det finns barnbord med det klassiska så här, dvs pommes och Nuggets typ. Som vegetarian finns det ett bra utbud. Kött och fisk smakar som det brukar på all inclusive, dvs typ okryddat och lite grill. Men generellt sett en bra standard på maten. Hade jag rest utan barn så hade jag inte valt detta hotell. Det är långt till stranden och lite väl stort för min smak men som sista minuten resmål funkar det kanon.